• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Det blir säkert bra med storleken, man vill ju inte ta i med hur litet mått som helst heller, för då blir det ju inte heller bra Fundersam

    Englali: Tycker absolut att du kan bjuda de 2 som du umgås med privat utan att bjuda resten. Du kan ju säga åt de andra att de är varmt välkomna till kyrkan i alla fall?
    Jag kommer nog bara bjuda en person från mitt jobb, och hennes sambo förstås.

    Hedebris: En bit på vägen i alla fall
  • Pumpkin

    Happ, då har man precis fått veta att man får sparken efter att provanställningen går ut...

  • Pumpkin
    Ina & Anja: Tydligen så passar jag inte här i receptionen, jag är inte "den servicemänniskan de vill ha i sin reception". Fine, jag gillar ändå inte själva receptionsjobbet - det är ekonomibiten jag trivs med och där har jag tydligen varit jätteduktig och bra på alla sätt och vis. Min chef tyckte att det definitivt är det jag ska jobba med i framtiden, så det är väl bra iofs. Men det känns ju ändå jäkligt pissigt att få höra att man inte är någon servicemänniska när man ENBART jobbat inom serviceyrken och bara fått höra positiva saker på såna jobb. Men det är väl det att jag är en servicemänniska face2face, men telefonen är en annan sak.

    Nu är det väl bara att spotta i nävarna och söka nya jobb, så kanske jag kan få tag i något roligt på hemmaplan istället så jag slipper pendla. Vore ju förbaskat skönt... Och förresten har jag då redan sökt jobb innan det här hände, för att jag vill bort. Det är bara känslan av att bli "dumpad" som gör det jobbigt. Och rädslan att stå utan inkomst förstås.
    Har hittat ett jobb redan som jag ska söka faktiskt, som jag verkligen verkligen vill ha för det verkar så himla kul och spännande, hoppas bara att jag får det Fundersam

    Anja: Förstår precis hur du känner faktiskt, även om det kanske är fånigt. Men samtidigt så tänker jag såhär: Väljer man att gifta sig på juldagen, då är man nog inte ute efter värsta bröllopet, för då borde man definitivt ha gift sig en annan dag! Och ert bröllop står ju för ER, ett helt annat par, eller hur?
  • Pumpkin
    Anja: Det här var antagligen sparken jag behövde för att hitta något nytt, så det var väl "meningen" helt enkelt. Får se vad det blir av det hela, känns i alla fall skönt att veta att alla tycker att jag ska satsa på ekonomi, då har jag ju uppenbarligen gjort nånting bra i alla fall.

    Ert bröllop kommer att bli STORT, jag lovar! De flesta som kommer på ert bröllop ska väl inte på deras, eller hur? Så då blir ju ert nr 1!
  • Pumpkin

    Jag förstår att det känns underligt, men vad ska man göra åt det liksom?

  • Pumpkin
    Mitziemoe: Tack!

    Pärlplattan: Tror inte det gick så bra med det jobbet, de har inte hört av sig i alla fall. Så det är bara att blicka framåt och hoppas att nästa jag söker är rätt, det känns som det i alla fall.

    Förslag på färger: Brunt&rosa, brunt&turkost, brunt&lime.
  • Pumpkin

    Förresten måste jag bara säga att jag sååå längtar till ikväll, då ska jag träffa Mia för första gången! (Ni som hängt här länge kanske kommer ihåg henne - Mysan?) Vi ska ut och käka italienskt, ta några glas vin och snacka skit hela kvällen

  • Pumpkin
    Pärlplattan: Haha, man skulle ju i så fall vilja vara med vid passkontrollen och se deras miner

    Du är så duktig så! Hade jag haft en godispåse nu så hade den... eh... varit slut?
  • Pumpkin

    Åh vilken söt sambo jag har. Just nu sitter han och kollar på interna platsannonser för sekreterare och administratörer på Scania och skickar dem till mig

  • Pumpkin

    Hej tjejer!
    Kikar in här innan jag går och lägger mig. Har haft en jättetrevlig kväll, vilket jag verkligen behövde. God mat, gott vin och massa bröllopsprat och grejer Skönt att slippa tänka på jobb ett tag, det ska jag börja göra på söndag eller måndag har jag bestämt.

    Englali: Jag är övertygad om att det kommer att gå jättebra i helgen, ska hålla tummarna för dig!

    Natti natt!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.