• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Ja det suger verkligen!
    Hon har haft 2 drömmar hela livet. Fisör och djursjukvårdare. Nu har hon fått en en praktikplatsutbildnining (som egentligen itne finns och är totalt omöjlig att få) här på djursjukhuset. Och då kände hon att det var nu eller aldrig. Som hon utryckte det "innan man sitter där med lån, hus o barn"... jag önskar henne all lycka till, men det bli såå tomt.

  • Englali

    O fungerar det inte så har hon ju alltid frisöryrket att falla tillbaka på liksom, men hon är rädd att hon ångrar sig om hon inte tar den här superchansen o det håller jag fullständigt med om.

  • Englali

    Snitte: Japp, verkligen en superchans! Jag ska inte va en sådan negativ gammal gnällkärring Men hon kommer vara saknad!

    Allt bra med er?

  • Englali

    Annim: Tja vi umgås ju redan endel prvivat så det är ju bara att hålla i den kontakten hårt!!!

    Snitte: Stå på dig på samtalet i morgon! Du vet själv vad du är värd och se till att chefen också förstår det!!!

    Sängen nu, jobbdag i morgon igen.
    Natti natti brudar!!!

  • Englali

    HAHAHA!!! Från BT till hetaste sex-sajten tjejer Här får man all tänkbar info.

    Ja Pumpkin... en fråga, vad gör du online här... IKVÄLL!?!

    Jag har väl det inte lika vilt som Anja kanske ( ) Men 2-3 månader, nej ni måste ta tag i det.
    Här hade vi ju ett uppehåll på ett par veckor för ett tag sedan och det var med stor plåga. Förra veckan blev de väl iaf ett par gånger, men gärna mer tack

    (Pumpkin, tillhör jag/Andreas kaningänget eller *s*!?!)

  • Englali

    Pumpkin: Ok, då kanske vi gör det. Men nu lyser inte gröna lampan vid ditt namn så jag hoppas Lasse har släppt sina studier och studerar annat som sagt

    Anja: Haha!! Nej, jobbigt o duscha. Men ta en dusch ihop me mannen då o förena "nytta med nöje", brukar inte vara så tokigt.

    Själv ligger jag med värmedyna på magen, fullproppad med ipren och har en helvetisk mensvärk
    Jag blir ju SÅÅÅ sjuk varje gång jag får det tyvärr. Läkarna vet inte riktigt va de ska göra och inga receptbelagda medel hjälper. Sjukt nog är dem starka ipren kombinerat med panodil de bästa just nu.

  • Englali

    Anja: Nej vi har inga barn, men alla + gnynläkare säger som du, att det förmodligen kommer bli bättre då, men inte 100% säkert.
    Vi vill verkligen ha barn men beslutat oss för att vänta tills efter bröllopet.
    Men då gäller det att köra igång direkt, ev. 1-2 månader innan har vi sagt.
    Ja har haft en massa krångel med äggstockar, tumörer, cystor osv. så jag har fått ett litet "bäst-före-datum" för att starta bebisverkstad och det var omkring 25... plus minu något år och jag blir ju 25 nästa år i nov. Så de e bara att köra gärnet då!!!

  • Englali

    Pumpkin: Hur går det!?! Säger som Anja... nu har du ju inte skrivit något på hur länge som ju..!!

    Nu ska jag o mannen gå o lägga oss, med gästlistan. Vi ska försöka få färdigt den ikväll.
    OBS OBS OBS!!! På HAN, alltså på Andreas inititativ. Inte illa!! Ni vet ju vad jag tycker om hans engagemang, så det är väl bäst jag passar på nu.

    Sov gott allihop! Och till Ina o Adam: Ett STORT grattis till eran lilla tjejja!

  • Englali

    God morgon!

    NU vaknade jag...!! Gick upp som vanligt i morse och ställde mig i duschen men kände att nej, f-n jag mår inte bra jag fixar inte att jobba.
    Har feber, ont i hela kroppen och känner mig allmänt kass. Skönt o va hemma då men har ändå dåligt samvete för dem på jobbet som får ta tag i o fixa alla mina kunder

    Jösses vad ni skriver här, här gäller det att inte vara pryd

    Vi gick igenom hela gästlistan i går kväll, på HANS initiativ, men blev inte helt klara... vi är uppe i ett 60-tal ungeäfär och det är däromkring vi vill hamna, men så är det några som vi funderar lite på.

  • Englali

    Anja: Nej, jag vet. Men man har ju det iaf liksom... Det är ju inte så att det typ bara än en maskin som inte går just den jag e borta eller så utan de får en massa extrajobb o ska boka om allt, det är det som är jobbigt tycker jag.

    Har tagit de lugnt hela dagen, men nu måste jag handla lite tyvärr. Mina ipren är slut o jag överlever inte med denna helvetiska mensvärk till i morgon. Varför all skit på samma gång!?! *grrr*

    Pumpkin: Låter inge vidare, förstår om du INTE kommer sakna det. Hur går det med jobbsökandet då? Något på G? Hur längr är du kvar på det här jobbet då? (vet du skrivit de innan, men minnet... *suck*)

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.