• Sataya

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    mitt bröllop är flyttat:S dock bara en vecka:) till den 19/7 -08

  • Sataya

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2007-10-30 16:16:13 följande:


    Anja: Håller tummarna för dig ändå! Mitziemoe: Finkänsligt av dig Sataya: Hur kommer det sig?Bah, nu vill jag åka hem!!! Bara 15 minuter kvar
    det var så att vi inte fick tag på någon festlokal, alla och då menar jag alla var uppbokade precis det datumet men då var den vi ville ha ledig den 19e så jag bokade den och fick ändra kyrkan:S men det ordnade sig iaf.. nu fick jag fotograf också vilket jag inte skulle haft annars...
  • Sataya

    Anja 19 juli 2008 skrev 2007-10-30 22:08:12 följande:


    Satayavälkommen till den 19:s skara Ett mkt bra datum!En bonus oxå med fotograf!
    haha ja annars hade jag fotat själv:)
  • Sataya

    ohh om hur alla träffades:) trevligt.. vårat är det mest fula jag varit med om så jag vågar nog inte berätta.. jag skäms:)

  • Sataya

    haha det är skit töntigt.. rätt vanligt men jag skäms iaf:)

    okej det var en sommarkväll, jag och mina polare var ute på krogen.
    hade sagt att jag skulle strunta i karlar och allt vad de heter orkade inte med just då.
    satt där och drack min öl och såg en svin het kille komma ut, tänkte här kan jag sitta och stirra lite (kolla kan man ju alltid göra) då kommer en kompis och ställer sig i vägen så jag puttar bort honom lite och han frågar vem jag kollar på.
    jag pekar och helt plötsligt så går min kära vän fram till denna kille, så jag tänkte shit nej nu känner de varandra. min polare kom tillbaka och drig med mig puttade mig mot denna karl och det enda jag får ur mig är : Hej jag heter Rebeccah och jag gillar datorer och vapen!

    världens pinsammaste mening!!!!!!!!!

    iaf så föll han tydligen direkt där:) hade sprungit till sin bror som jobbar på stället (det gör min m2b med men var ledig den kvällen) och sa att han hade hittat en tjej som var precis som han men tjej..

    sedan dess har vi inte varit ifrån varann längre än 1 vecka:P haha

    dock så har allt gått väldigt fort och det vågar jag dock inte säga:P

  • Sataya

    haha ne jag skäms ju:P hur F*N kan man säga sådär till en karl man aldrig träffat??? haha det funkade ju men ändå... han bjöd till och med på öl/cider vilket han inte ens hade gjort till sitt ex som han var tillsammans med i 10år..
    haha jag är alltså första tjejen han någonsin bjudit på drinkar.. så han sa senare att han visste redan då att det alltid skulle vara vi:)

    han är rätt söt eller han var:) haha han är inte alls lika romantisk nu när jag sitter hemma och är tjock:)

  • Sataya

    haha okej vi träffades den 29/7 -07 (därför vi ville gifta oss då 2år dagen men det var en tisdag så då blev det 26e men nu blir det 19 haha)
    jag blev typ bara kvar hos honom med.. sov 3gånger i min egen lägenhet varav 1 ensam. sedan så förlovade vi oss den 1/3 i år och jag blev gravid i slutet på april början på maj..

  • Sataya

    hahaha jadu cricke har väl sina stunder med:) men det kanske beror på mig med.. man vet aldrig.. man är nog inte så lätt att leva med ibland:)

  • Sataya

    hahaha ja..
    fan vad fränt vi blev tillsammans en dag senare än er (antagligen flera år senare men)och ska gifta oss samma dag:) hahaha
    spooky

  • Sataya

    haha nej det är klart det var -06 :) haha jag är helt snurrig och har varit det enda sedan jag blev gravid:P hahaha skit cpt:) glömmer allt, blandar ihop datum tider osv...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.