• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Englali

    God morgon Pumpkin!

    Är snön borta hos er? Här är det iofs inte så mkt, men nästan helt täckt överallt. (inte de fula saltade vägarna då... , men annars)

    Min kära brudtärna verkar inte ha vaknat ännu, får nog ringa o väcka henne tror jag!

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello ladies!

    Ina: Jättefin vagn! Jag äääälskar oxå att kika på vagnar, hade gjort ett helt häfte med + och - till magnus bror nu när de köpte vagn...

    pumpkin: du kommer snart hitta ett jobb!! Vi är ju kanonmånga här som håller tummarna, då kan det välla inte gå fel!

    Blomsterbrud: Härligt att du har hittat hit! Välkommen!

    Jag har verkligen haft en kultur helg Queen konsert på torsdagen (vår var bättre ) "wedding singer" på fredagen, Jätt roligt att se en massa bröllopsbestyr och tankar från 80 talet *fniss* puffarmar hit och mega stora frisyrer dit...

    Nu sitter jag på jobbet, jag och min tjej ska snart ut och fara och käka lunch!

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon på er allihop...

    Tror det var två dygn sedan ajg var inne. Det var MÅNGA sidor att läsa igenom.

    Igår blev jag och sambon sååååna ovänner att jag nästan kände att vi ställer in det här bröllopet (tror han kände likadant just för stunden).

    Ni som har män som INTE riktigt bryr sig om hur bröllopet ska se ut, hur allt ska ske har enligt mig en jä..la tur. Jag är så trött på att INGET blir som jag vill Jag kan ju inte alls få mitt drömbröllop för jag har en man som är som en kvinna.

    Han har SÅÅÅÅÅ starka åsikter om hur HANS (vårt) bröllop ska se ut och jag har lika starka åsikter om hur MITT (vårt) bröllop ska se ut så jag vet inte hur f..n detta ska gå ihop.

    Vi har ju inte enats om Band/DJ ännu och när vi väl gör det (om vi nånsin gör det) så kommer alla vara bokade. Så det blir väl ingen musik. Han resonerar som så här att det är vårt bröllop och då ska vi banne mig inte göra nåt för att ANDRA ska trivas utan han vill spela sin rockabillymusik hela kvällen och ösa på (lyssna på BRA musik som han säger) mmmm hade ju varit skitbra om JAG hade gillat den musiken, men jag får huvudvärk och vill kräkas efter fem minuter så jag har ju sagt att vi får ju ha ett utbud av musik som alla tilltalas av. Detta gick han igång på igår och sa att det tänker han INTE ha utan det ska vara BRA musik, ingen jä...la populärmusik på HANS bröllop.

    MMmm men jag GILLAR ju verkligen populärmusik...

    Äh det här är så jä..la irriterande...

    Det vi började bråka om var ju dock det här med tårtorna. Vi har fått ett mail med tider till tårtkonsultation nu, utan tjejen som jag har mailat... Jag älskar ju hennes tårtor. Dom är störtcoola. Daniel tycker att dom är SKITfula... Han sa att det ser ut som att det är dagisbarn som har bakat dem och att han kan göra snyggare tårtor själv. Sedan blev han jättearg för att jag går och gör saker, mailar folk, skaffar kontakter osv UTAN ATT KONSULTERA honom. Han sa att det känns som att han inte är delaktig i bröllopet och inte har något att säga till om.

    jag frågar ju honom om ALLT! VAd tycker du, vad vill du osv...

    Det erkände han att jag gör men han påstår att jag inte lyssnar eller tar hänsyn till hans svar... Fattar faktiskt inte vad han menar! Jag tycker inte att jag gör så... Då hade jag ju bokat en DJ för länge sen och skitit i hans puckade åsikter om musik som INGEN annan än han och hans vänner står ut med.

    SEriöst, det är väl cool musik lixom, men INTE PÅ ETT BRÖLLOP. Jag får troligtvis stå ut med att han spelar NÅGRA såna låtar på natten när festen är igång men skulle han köra sån musik på vår bröllopsfest som att den vore någon simpel gammal fyllefest så skulle jag gå hem. Jag skulle lämna lokalen.

    INGEN på min/vår fest ska behöva stå ut med detta jä..la skränande. Jag vill ha poppig, ösig, glad, trallvänlig musik som ALLA, precis ALLA kan slappna av/ösa/dansa/njuta till och sådan är inte daniels musik. Den får en att sitta spänd som en fjäder, få huvudvärk och bli hyperstressad.

    jag FIXAR INTE DETTA. Gråter bara jag tänker på att han skulle spela denna musik på bröllopet.



    Vet faktiskt inte vad jga ska göra. Just nu känns bröllopsplanerandet inet ett enda dugg roligt. Det är inte kul när man inte får sina drömmars bröllop.

    Inte f..n är det ävl normalt med en KILLE som har så mkt åsitker om bröllop och som har SITT jä..la drömbröllop i huvudet.

    han kan ju lika gärna ha en fyllefest, för det är ju så det låter som att han vill att festen ska bli.

    Sedan sa han oxå till mig att han undrar om jag verkligen vill gifta mig med honom för att gifta mgi med honom eller om det är själva planerandet som jag tycker är roligt.!!!

    Mmmm just nu undrar jag detsamma för nu känns inget kul.

    Alltså jag vet att jag är sååå neggo nu men jag är skitbesviken och så jä..la rädd att hans konstiga åsikter om saker ska förstöra den största dagen i mitt liv

    F...n vill bara gråta. han fattar inte hur viktigt det är för mig att den här dagen blir perfekt! Varför ska HAN sätta käppar i hjulet för mig.

    Jag vet att jag låter sååå ego nu för det är hans bröllop oxå men om han hade haft NORMALA åsikter så hade vi ju kunnat mötas på mitten, men han är svart-vit och han kompromissar inte, så hur ska jag kunna göra det!

    Antingen blir det hans sätt eller inget lixom..

    Så ja, jag önskar att han inte hade haft en enda jä..la åsikt när det gäller bröllop. Jag är riktigt avundssjuk på er som harmän som inte bryr sig ett smack om hur det blir. Verkligen avundsjuk.

    Tänk er in i att de hade haft åsikter helt skilda från era egna, åsikter som inte gick ihop med ett bröllop, utan mer med en raggarträff och känn er sedan lyckligt lottade

  • Anja 19 juli 2008

    usch förlåt...

    jag vill inte sprida en massa negativ energi och nu är ju jag och sambon inte ovänner längre men har heller inte pratat igenom det hela för då VET jag att vi blir det igen

    jag är bara så jä..la ledsen för att jag orkar inte argumentera mer, jag orkar inte bli besviken mer. Jag orkar heller inte fasa hur länge som helst. Men just nu ÄR festen en fasa för mig för jag kan verkligen inte få min sambo att känna att man måste anordna en fest som blir bra och mysig och trevlig för ALLA.

  • Pumpkin
    Englali: Hoppas att ni tagit er iväg nu så ni får njuta av det vackra vädret Trots brist på snö är det faktiskt väldigt fint här också idag, nu när molnen skingrats.

    Snitte: Låter som en trevlig helg so far Anja: Ja, vad ska man säga? Förstår att det känns hopplöst när ni inte kan komma överens överhuvudtaget, låter som att Daniel kanske måste lära sig att kompromissa? På något sätt har ni ju rätt båda två - det är ER dag och det är viktigt att NI är nöjda, men det är ju trots allt önskvärt att alla trivs och kan festa loss, för det gör ju ER nöjda också!?
    Självklart ska du vräka ur dig allt här, men tyvärr har i alla fall inte jag några konkreta råd, jag kan bara erbjuda mitt stöd.
  • Englali

    Anja: Usch då, tråkigt när det blir såhär. Jag kan inte direkt komma med några goda råd heller. Min intresserar sig på tok för lite tycker jag, tro mig du önskar inte det heller. Varför kan det inte bara vara sådär perfekt lagom!? Kan förstå dig att du inte vill att din bröllopsfest blir en raggarfest. Förklara det för honom, raggarträffar kan han ha när som men bröllopsfest blir det ju bara en gång. Kan ni inte blanda in lite av vad båda vill eller är han helt negativ till det också?

    Pumpkin: Ingen promenad ännu. Ändrade planer. Hennes sambo hade lyckats bli jobbledig så de skulle åka o kika på möbler, o det är inte mig emot. Han jobbar lika tokmycket som min så kan de få en ledig dag ihop unnar jag dem verkligen det. Vi skulle höras frammåt em. så får vi se. Desto mer tid fick jag till tvätt o städ... *suck*

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello!

    Anja: *suck* vad tråkigt... *kramar om* Soma sagt, ni måste ju bli nöjda båda två.. förklara att han kan spela några låtar under kvällen som är han "stil" men att under tårta, dans osv måste det var musik som bara "flyter på" så man kan dansa och samtal samtidigt... han vill väl inte att alla gäster ska sitta fastspikade på sina stolar och undra hur man rör sig till musiken...

    Ikväll blir det drinkparty med ett stort tjejgäng! ska bli kul! Jag har valt att ta med strawberry daccory eller hur det nu stavas, skulle ta cosmopolitan men den hade hunnit bli uppbokad...
    Har ni tips på fler goda drinkar?

  • Anja 19 juli 2008

    Tack för era svar...

    Känns bättre nu

    Alltså jag vet ju att Daniel INTE vill att det ska bli en "raggar"fest av vår bröllopsfest men han KAN BARA INTE förstå att den där musiken inte är bra i allas öron.

    Enligt honom ÄR den bra, då ÄR den bra och alla som inte tycker det har dålig smak! Förstår ni hur jag menar!!!

    Suck...

    Jag hoppas verkligen att han kommer att inse att man inte kan ha sådan musik på en bröllopsfest för annars orkar jag nog inte ha någon bröllopsfest överhuvudtaget, helt ärligt... Jag skulle inte kunna njuta eller tycka att det var minsta lilla roligt eller trevligt. Skulle bara vilja gråta lixom...

    Nej det ska vara romantiskt coh det ska vara mysig, mjuk och SKÖN musik varvat med glad, poppig och dansig musik

    Sen fattar jag ju att D tycker det är orättvist för han tycker ju att de låtar jag rabblar upp (som jag absolut vill ha på bröllopet) är såååååå dåliga och smöriga ohc jobbiga att HAN nästan spyr. Så vad göra???

    Hur löser man sånt?

    Låter toastmadamerna sätta ihop musik? (för det lär väl inte bli varken band eller DJ med tanke på att vi ej kan komma överens).

  • Anja 19 juli 2008

    Å andra sidan är båda toastmadamerna mina vänner (hehe) så jag tvivlar på att D hade gått med på det. Dom har ju sympatier med mig och deras musiksmak går ju mer åt mitt håll än åt hans typ...

  • Englali

    Bara du o jag här Alvaereva.

    Fast jag är inte här egentligen, kikar förbi en snabbis i fotbollspausen... ååhhh, vilken skitmatch! (bara jag som är tokigt såld på fotboll/idrott här inne!?! )
    Kasst med Nordirland också...

    Ina: Nu är det inte länge kvar tills lillan kommer va? Vilket datum är det?? Så mysigt för er *lite avis* (lr mkt egentligen )

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.