• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Blir sängen för mig nu också!
    Längtat tills min goding kommer och kryper ner hos mig om ett par timmar (ca 2... )
    Godnatt tjejer!

  • Englali

    Hello girls!!

    Pumpkin: Kommer du ihåg att vi diskuterade buketter häromdagen, du skulle visa mig någon med pioner i. Har du lust att lägga upp en bild någon stans?
    Bättre med dig idag?
    Själv var jag uppe till sex i morse och diskuterade med min sambo och stortjöt hela tiden, men åh... så skönt det var. Dagen idag har varit helt underbar och han med, så det var nog vad som behövdes.

  • Englali

    Vad duktiga ni är med era strikta budgetar
    Vi ska också försöka spara en 5000 i månaden nu ungefär, plus alla Andreas jobb på nattklubbarna, de räknas alltid utanför våra inkomster så allt sådant är extra extra, för dem jobben vet vi aldrig exakt hur många det kan bli per månad.
    Nu bli det lite lättare att spara 5000/månad när jag går upp i lön också.

  • Englali

    Pumpikn: Ah... tack! Jättefina. Du har en bild i mitt galleri så som jag ungefär har tänkt mig. Ev ska det till lite svagt limefärgade nejlikor också.

    Snitte: Tack, ja det är verkligen skönt. Egentligen var det ju inte mellan oss problemet ligger utan mer att jag är så satikens (ursäkta) labil just nu, trött o depp, men det går över. Jag gillar inte hösten... är så medveten om det, då blir det såhär.

    Hedebris: Oj, ja då är ni inte dåliga om ni sparar 5000:- per månad. (vet ju iofs inte din sambos inkomster, era utgifter, hyra osv..) men men, inte illa tycker jag!

    Ikväll ska vi ha lite myskväll med tärna och bestman (de är ju ett par, lite roligt ) Kommer om en haltvtimma, vi brukar ofta ses på söndagskvällarna, se någon bra film och bara ha det gott! Oftast då vi har tid alla fyra. Alla i myskläder, det har nästan blivit lite obligatoriskt haha! Härligt med sånna vänner!

  • Englali

    Vad ni skriver tjejer, knappt så man orkar läsa ikapp!

    Sängen tidigt ikväll för min del. Har huvudvärk, illamående och lite feber tror jag, mindre nice

    Är kärare än någonsin i min darling, hur kan man bli det bara såhär? Är nog efter allt vi rett ut och pratat om. Så skönt det är.
    Kan inte ens titta på honom utan att det pirrar till ordentligt i mig och ett leende sprids på mina läppar. Mmmm... he´s gorgeous!

    Kram o godnatt alla brudar!

  • Englali

    Hallå tjejer!

    Snitte: Stort grattis på födelsedagen! I morgon är det min tur att få öppna paket, då fyller jag år Så spänd på vad jag får av mannen... haha! Ska vi se vad "årets teknikpryl" blir i år. Vi lovad ju att berätta för varandra, så... vad fick du av din sambo?

    Usch så gammal jag blir i morgon *s*

    Ikväll är jag själv. Min goding ska vara Mr.Dj på någon nattklubb. På en ONSDAG...!?! Åh... då kan väl folk hålla sig inne iaf så jag får ha honom hemma hos mig. (ja, jag börjar verkligen bli gammal med tanke på vad jag just skrivit )

  • Englali

    Oj, inte meningen att Mr. Dj skulle bli som en länk... jag burkar ju bara kalla honom för det i jobbsammanhang, så folk vet vilket av alla jobb han är på

  • Englali

    Pumpikn: Nej jag vet, jag trivs faktiskt himla bra med min ålder... ser fram emot att li ett år äldre, helt ärligt!

    Snitte: Åh... värsta bästa presenten ju, bebisen. Och det från din blivande, smycken är nice! Tycker det lät förståndigt med mer till bröllopskontot.

    Nu ska ja kila iväg o kolla vidare på Grey´s. Bonde söker fru + Grey´s = gör mina onsdagar

  • Englali

    Pumpkin: Jag har ju iofs inte hängt med så länge, men ser mig som en ganska så trogen besökare och skribent här... så JA! Det tycker jag vore superroligt!! Jag är på iaf, absolut!

    Vi har ju inspirerat, gnällt, varit ledsna, peppat, tipsat... ja allt. Ni vet mer om mitt/vårt kommande bröllop än många av mina vänner.

  • Englali

    Pumpkin: Haha, trevligt att höra! Den idén får du/vi inte tappa, jag tycker det låter toppentrevligt!

    Dags för sängen nu, även om det är lite trist att krypa ner ensam, dröjer ju trots allt ett antal timmar innan HAN kommer o gosar med mig...

    Kram och godnatt!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.