• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Ja, han vet att han sårar mig när han säger så, men han blir lika förvånad varje gång jag påpekar det av någon underlig anledning.

    Sex 4-5ggr/vecka?! Vilka kaniner! Här är det något skumt på gång om det blir så mkt som 4-5ggr/månad.

    Nu ska vi tydligen åka till mina föräldrar i alla fall, är väl lika bra det så vi kommer ut ur lägenheten.

  • Pumpkin

    Vad tycker ni, måste man ha avec till kaffet och vickning mitt i natten? Räcker det med kaffe och tårta och sen snacksbord? (Försöker räkna lite på billigare alternativ)

  • Pumpkin

    Jag har aldrig lust och han tar aldrig initiativ, so there you have it.

  • Pumpkin

    Om vi skippar avec + vickning, fixar snacksen och tårtan själva så sparar vi på ett ungefär 13000kr. Det är mycket pengar det.

  • Pumpkin

    Fast när jag säger snacks så menar jag snacks - ostbågar, chips, jordnötter osv, möjligtvis lite godis och sånt också. Inget direkt matigt alltså. Dock vet vi ju ännu inte om vi får fixa det med det själva.

    Jag har ingen lust eftersom han inte kräver någon lust av mig. TV, dator och träning minskar tiden som vi har till VARANDRA (som han inte verkar prioritera alls) och smågnabb om pengar osv gör ju att lusten försvinner ganska snabbt. De gångerna jag har lust är han inte hemma eller så är han upptagen, och endera så låter jag det bara vara eller så tar jag hand om det själv (här är vi öppenhjärtiga ). Hmm... Too much information kanske?

  • Pumpkin

    Så, nu har vi skrikit på varandra halva dagen, puh!
    Har precis mailat Kallfors igen och sagt att vi accepterar offerten men tar bort vickningen och tårtan, då landar vi på ungefär 700kr/person skulle jag gissa, dvs 56000kr. Det får vara OK.

    sajber.pillan: Grattis!
    Självklart ska du hänga här med oss när du orkar

  • Pumpkin
    Englali: Förstår hur det känns att äntligen ha klänningen hemma

    Ja, det har varit en ganska tuff dag, tror vi är klara för tillfället i alla fall. Vi har som sagt bestämt att ta bort vickning och tårta och sen även att vi inte ska spara mer än vad vi gör nu, som det känns i dagsläget. Så så får det bli.

    Åh så roligt att titta på nybyggnationer! Är också så himla sugen.
  • Pumpkin

    Ja, förhoppningsvis håller vi sams resten av kvällen

    Jo, vi är sugna på att bygga nytt. Ett kompispar byggde nytt förra sommaren och då blev jag så himla sugen. Men här kostar ju tomterna multum, så vi avvaktar ett tag till.

  • Pumpkin
    Snitte: Ja just nu är det väldigt lugnt, vi sitter framför en varsin dator i ett varsitt rum Räcka ut tungan
    Ringde faktiskt inte, utan svarade helt enkelt på hans mail
    Har mailat resebyrån vi tänkt boka bröllopsresan genom också, för att höra när vi senast bör boka.
  • Pumpkin
    Englali: Superbra pris på tomt måste jag säga! Ungefär där ligger priserna i Skellefteå också, men här i Södertälje börjar dom väl på 500' och går upp till hur mycket som helst ungefär. Jag vill ju dessutom ha en ganska stor tomt så jag får plats med hundar och eventuellt stall med en häst eller två också.
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.