• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Härligt, då har han ju iaf verkligen engagerat sig, vad mer kan man begära?

    Mera stämplar.... haha att göra eget blir kanske inte det billigaste i längden eller? Jag kan fortf. inte bestämma mig för hur jag ska göra. Beställa eller göra själv!?! Blir tokig!! Vilka problem...

  • Englali

    Snitte: Det är ett av mina största dielmman. VEM ska jag ge förtroendet åt mitt hår... Inte så lätt när man jobbar med det själv och är petig. Man vill ju ha det perfekt och är man i det hela tiden som jag så blir man väldigt kräsen. Vet så mkt som kan gå fel... och jag känner att det begränsar mig så. Ibland önskar jag att jag inte visste ett dugg om hår o make

  • Englali

    Snitte: Ja... det är verkligen sååå synd om oss. Har en kollega som det lutar åt att jag frågar tror jag, hon är den som känns mest säker plus att hon själv ALDRIG är 300% nöjd när hon gör någon, alltså hon är så otroligt petig och duktig så där tror jag att jag kommer känna mig trygg.

    Kollade lite på din weddingannouncer sida, vilket bolag ska ni på kryssningen med? Kan man kolla något på det här på nätet? Vi är också lite sugna på det... men vi vet inte, vill kika lite. Några tips var man kan titta runt lite?

  • Englali

    Tandläkare är skit... uscha! Jag gillar det inte, var där för ett tag sedan, spräckte ju en tand lite olyckligt och den 3 dec ska jag dit och rotfylla den... hua! Ryser vid tanken. Den sprack ända upp i roten så det blir mkt jobb sa hon. Kommer kosta mellan 3000-4000:- Nice, kunde jag gjort roligare saker för!
    Hade jag inte räknat med att behöva lägga på en tand
    Usch för pengar alltså! O så har jag kanske shoppat liiiite mkt nu ett tag

  • Englali

    Pumpkin: Jag har inte råd Har som du skriver köpt det jag behöver till vintern. Köpte en underbar jacka... på tok för mkt pengar egentligen (4500 men jag fryser så på vintern och har velat ha en sådan hur länge som helst så nu fick det bli så. Är en riktig liten mes när det börjar bli kyligt haha!

    Kläder handlar jag inte överdrivet mkt. Handlar när jag ska iväg på något oftast. Jag är ju på jobber 5 dagar/ resp. 6 dagar varannan vecka o där har jag arbetskläder.... sen när jag är hemma efter 19.00 varje kväll så är det ju inte så att jag hoppar i värsta outfiten, då blir de myskläder. Därför köper jag hellre till tillfällen jag ska på, det känns roligare så!

  • Englali

    Snitte: Jackor, skor och jeans lägger jag gärna pengar på. Har en viss fallenhet för Peak jackor, och detta råkar då också vara en sådan Änvänder över lag mkt Peak kläder privat, sköna o bra myskläder... oftast sådant som åker på när jag kommer hem från jobbet.
    Skor ska vi inte tala om... mmm i like!!

  • Englali

    God kväll tjejer!

    Pumpkin: Jasså, Lasse är oxå en liten peaknörd Både jag och Andreas är väl lite för märkesfixerade kanske... men men, så är det. Även i design och prylar är jag lite tokig i att det ska vara en "viss" designer eller formgivare. Skittöntigt egentligen, men det är mitt stora intresse. Färg, form, design... i like!

    Snitte: Tja.. säger som Pumpkin vad det gäller uppmärksamheten, njut, så länge det inte skadar någon/något.

    Roligt att du skrev om det just igår... idag har jag nämligen haft mig en liten "fling" på jobbet *asg* Inte så allvarligt, men Mr.gorgeous med utstråling till tusen kommer in som kund. Se men inte röra, men attans så snygg han var! *s*
    Så måste väl även en blivand fru få reagera??

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.