• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Englali

    Pumpikn: Ah... tack! Jättefina. Du har en bild i mitt galleri så som jag ungefär har tänkt mig. Ev ska det till lite svagt limefärgade nejlikor också.

    Snitte: Tack, ja det är verkligen skönt. Egentligen var det ju inte mellan oss problemet ligger utan mer att jag är så satikens (ursäkta) labil just nu, trött o depp, men det går över. Jag gillar inte hösten... är så medveten om det, då blir det såhär.

    Hedebris: Oj, ja då är ni inte dåliga om ni sparar 5000:- per månad. (vet ju iofs inte din sambos inkomster, era utgifter, hyra osv..) men men, inte illa tycker jag!

    Ikväll ska vi ha lite myskväll med tärna och bestman (de är ju ett par, lite roligt ) Kommer om en haltvtimma, vi brukar ofta ses på söndagskvällarna, se någon bra film och bara ha det gott! Oftast då vi har tid alla fyra. Alla i myskläder, det har nästan blivit lite obligatoriskt haha! Härligt med sånna vänner!

  • Pärlplattan

    Snitte - Ja, det är rätt praktiskt och väldigt mysigt. Så på det viset är det ju bra att inte veta.

    Pumpkin - Håll du tummarna du. Det är ingen panik direkt, men jag vore väl knappast ledsen om det vore ett frö.

    Det känns som om jag svarar väldigt diplomatiskt - med mig själv, för att jag verkligen inte ska bli besviken, och snarast räknar upp vilka symptom jag absolut inte har (typ de man förknippar med graviditet). Egentligen har vi ju egentligen inte försökt särskilt mycket eller intensivt, så det blir ju mer en överraskning i så fall. Fast det är klart, då blir min klänning alldeles för liten, så egentligen är det bättre utan magen...

  • Hedebris

    Englali- min sambo brukar få ut ca 19 000. men han jobbar som en tok också. jobbar nästan varje helg iaf en dag extra. sen får man ju barnbidraget också... men det täcker precis dagiset...

    vi brukar ha räkningar på runt 10-12000.

  • Pärlplattan

    Jag har just hittat mitt framtidsprojekt - det går ut på att få min make att flytta sådär 85 mil norrut och köpa ett gammalt ruckel som vi ska totalrenovera i en by på få invånare varav hälften är släkt till mig på min faders sida... Jag räknar med att det projektet tar några år.

  • AnneiLund

    Hej alla tjejer

    Fick en trevlig förfågan om vem vi är.
    Kort resume:
    Anne i Lund som ska gifta sig med Anders från Lund. Vi har varit tillsammans i 14 månader och gifter oss ute på skånska österlen i sommar. Vi sparar som idioter varje månad och kastar lystna blickar efter alla snygga höstkläder...låååång näsa där liksom
    'Jag har två döttrar sen tidigare, Anders har inga barn, han vill ha barn, jag med. Men gifta mig först...hade jag tänkt iallfall.
    Jobbar med chefsrekrytering, Anders är prod.specialist på ett läkemedelsföretag. Borde träna mer, kanske äta lite mindre, borde börja prova klänning...suck. Många "borden", men nu känns planeringsstadiet kul igen, det blev lite mkt ett tag. Härliggt att läsa om er alla...har gått ett gäng sidor tillbaks i tiden!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hola alla tjejer

    Nu har jag äntligen skjutsat sambon i säng, mutade honom med (och levererade ) en riktigt sexig omgång i sängen för att jag skulle få vara ifred med min älskade dator. (känns det igen Anne???? eller det gick inte så långt för din del *asg* )

    välkommen tillbaks tjejen Visst är det lite skandal att vi ännu inte fått till någon Lundafika trots att vi "känt" varann ett tag nu, vaaaa?



    Har skrivit lite fler inlägg i min bröllopsblogg. Har bestämt mig för att ta ett foto i månaden på mig själv o lägga in i den, för att jag banne mig måste skärpa mig ang vikten. jag har ju inte gått ner NÅNTING på hur länge som helst, det står bara still!!!!

    Men nästa månad, när jag lägger in ett foto så måste jag lixom ha nåt att visa upp! Även om det bara handlar om en cm kring midjan lixom! Blir snart galen... Har ju tänkt börja prova klänningar så smått i januari/februari men kan lixom inte börja förrän om typ minus 10 kilo.

    BRÅTTOM NU... och sen kommer all julmat. Hur f..n ska det gå?

  • AnneiLund

    Min blivande är i Orlando, Florida, så det är bara JAG och min dator just nu i sängen...mooohhaaahhhaaa. Men visst, jag fattar MKT väl hur du resonerar Anja
    Ska fixa träningskort på Sats i morgon, sats finns inte i Lund, men i samma hus som mitt jobb i malmö...men shit...svindyrt ju!!! Fast tänk om det funkar.
    Hittat en klänning...tror jag....håller även på och klipper ut bilder i alla kategorier..ni vet ring, blommor, dekorationer, klänning mm...så samlar jag allt på samma ställe pch kan släpa med mig boken till frisören och nagelbyggaren mm...och mer konkret visa vad det är jag är ute efter,,,ska se om jag kan lägga upp klänningsbilden på min ssida NU!

    Kram

    Jo vi ska fika....skorpa och vatten då eller? *blink*

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.