• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Snitte- 5/7-2008

    ooooj 4500:- det skulle jag nog aldrig lägga på en jacka.. men då är den säkert skitsnygg!! Min last ligger i skor.... ojojoj vi har till och med gjort upp en deal att så fort jag köper skor får han köpa spel/film... hahaha

  • Englali

    Snitte: Jackor, skor och jeans lägger jag gärna pengar på. Har en viss fallenhet för Peak jackor, och detta råkar då också vara en sådan Änvänder över lag mkt Peak kläder privat, sköna o bra myskläder... oftast sådant som åker på när jag kommer hem från jobbet.
    Skor ska vi inte tala om... mmm i like!!

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Men när du väl kommer dit blir det dyrt. Eller. Det beror ju förstås på. Jag har ju jättedåliga tänder. Att kräkas mat och ha diabetes gör det ju inte bättre. Struntade av ekonomiska skäl att gå dit i fem år. Fick ta lån.

    Snitte - Försöker och försöker. Snarare är det väl så att vi inte skyddar oss. Å andra sidan så har det knappast behövts, eftersom jag har mått så dåligt och inte har särskilt mkt lust överhuvudtaget. Man får vara glad om det blir en gång i månaden när det är som värst. Vilket ju också är en faktor som gör att vi inte går ut så hårt, det är inte prio ett. Fast sugen. OJA. Tänk vad underbart det vore... Tänkte om man skulle läsa en mammatidning eller så. Då kanske man kan dämpa det lite.. Förstår ju att det känns långt fram, verkligen, det är ju som tusen år. Jag tänker så mkt på åldern och allt som kan vara fel på mig eller sambon eller ja, du vet, allt som gör att att man inte kan få barn, då vill man ju inte börjat försöka om två år, för då tar det så lång tid ytterligare innan man kanske eventuellt lyckas på ett eller annat sätt.

  • Snitte- 5/7-2008

    En heeelt annan sak...
    På sista tiden har jag fått uppmärksamhet av ganska många "nya" killar... ni vet kompisar kompisar, band man spelar med osv..
    alltså, jag vet att jag är ganska flörtig och så av mig men... nu besvärar detta mig... *suck* ännu ett ilandsproblem jag vet.. men det känns som om det är någon slags prövning... "before the wedding" you know.....
    gah! vet inte vad eller varför men... ja,

  • Pärlplattan

    Snitte - Börjar närma sig årsdagen. Eller vad man ska kalla det. Har inte varit såhär sjukskrivningsilla hela tiden. Som tur är. Har haft kontakt med kuratorer förut som jag verkligen inte kunnat prata med, vilket givetvis är obra. Det är ju bra för mig, eftersom jag slipper prata om det jag tycker är så jobbigt, men på sikt vill jag ju må bra - inte sitta här och hata mig själv hela tiden, och allt jag gör. Typ. Blir så destruktivt.

    Englali - Ah - rotfyllning!! Tandläkaren sa att han skulle lägga den här fyllningen för att det skulle läka och att det skulle kunna räcka med en vanlig lagning istället för rotfyllning. Verkar ju funka sådär...

    Nu ska jag nog trava till sovrummet.. Där befinner sig min make. Han skulle läsa (vilket betyder att han somnade efter max tio minuter.

    Gonatt tjejer!!

  • Snitte- 5/7-2008

    OK... Tråkigt att du mår dåligt... försök ändra vardagen på nå vis... göra roliga spontana saker hipp som happ osv... Men försök verkligen hitta en kurator som du kan lite på och prata med... tror det är en bra lösning...

    Godnatt! Jag ska fortsätta att sitta här och vara förvirrad... :/

  • Snitte- 5/7-2008

    nu ska jag oxå ge upp... det verkar lugnt här på jobbet så jag ska försöka lapa i mig några timmars sömn innan gryningen!
    TACK för att ni finns tjejer!!

  • Pumpkin

    Godmorgon tjejer. Äntligen är det fredag, tänk att jag lyckats överleva den här veckan på jobbet! Det ger ju hopp inför framtiden, även om jag vill komma härifrån så fort som möjligt.

    Englali: Hah, du är som min sambo med andra ord - han faller ganska lätt för Peak Jag tycker också att Peak har himla snygga och bekväma kläder, men det är sällan jag tycker det är värt så mycket pengar för ETT plagg liksom. Men jag älskar att shoppa kläder, och SKOR Pärplattan: Jag har "begåvats" med starka, fina tänder, så hittills har jag aldrig haft något hål eller annat problem. Men självklart borde jag gå ändå, det gäller bara att samla mod. Lasse har sagt att han ska boka tid hos Scanias tandläkare och sen följa mig dit, så vi får väl se.

    Snitte: Haha, ja, det är ett I-landsproblem när killar flörtar med en, men det kan vara nog så jobbigt ändå. Tyvärr kan jag väl inte direkt komma på någon lösning, utan jag säger bara: njut av uppmärksamheten, det skadar ingen

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.