Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Steffis

    hej hej, jag har köpt dem på Håkanssons De har sååå snygga skor, men det verkar bara vara en kedja som finns här nere i skåne?? Ingen aning om det är så men på hemsidan så verkar det så!

  • Anja 19 juli 2008

    Ojdå... Vad kul, haha. Trodde att ni skulle dissa dem, haha...

    Men jag älskar dem. Är definitivt de snyggaste stövlar jag nånsing haft

    Någon här inne som har en sån där klippbok typ... Jag ska göra mig en utav en sån där pärm med tjocka blad i, ett sånt där större spiralblock med tjocka vita kartongsidor och hårda pärmar.

    Ska klä pärmarna i något vackert tyg och dekorera lite och sätta in allt som rör bröllopet, gästlista, bordsplacering, bilder på brudklänningar, buketter, frisyrer, smycken tiaror/diadem, meny, prover på inbjudningskorten. festhäften, abc:t, bilder på dekorationer, visor till vishäften, tygprover, pappersprover, förslag på lekar, sångtexter, tårtbilder, kvitton, tja, allt som rör bröllopet!

    Blir ju ett otroligt roligt minne att ha sen oxå Och man kan ju göra det lite som en scrapbook

    Ännu ett projekt, hehe

    Det är ju skitbra att ha en sådan bok, då kan man lättare förmedla, tex hos frisör, florist, sminkös, festarrangör etc, VAD exakt man vill ha, vad man har för smak och hurdant bröllop man har tänkt sig

  • Anja 19 juli 2008

    inte spiralblock då alltså utan är ju mer en spiralbok. det finns stora vackra sådana med hårda pärmar på Lagerhaus. Någon som vet vilka jag menar!

    Visst borde det bli en rolig grej att pyssla med och att ha sen

  • Anja 19 juli 2008

    eller huuuur

    Nä nu måste jag ta och klä på mig och lillgossen, sätta mig på cykeln och cykla den enorma biten till vårdcentralen. Det är nerförsbacke en bra bit men det är ju det som är så jobbigt, för man ska ju HEM sen oxå i värsta uppförsbacken... Typ 2,5-3 km varav halva vägen är en megauppförsbacke, skitkul med tung cykelkärra där bak. Not!!!

    Jaja jag har fått MYCKET motion idag. Har ju hittills idag cyklat 4km drygt

  • Anja 19 juli 2008

    jag kommer alltså ha cyklat typ en mil innan dagen är över! Finemang för ben och rumpa

  • Anja 19 juli 2008

    snitte

    Jodå, det gick bra m lillkillen. De trodde inte alls att det var nåt smittsamt. Det stämde lioxm inte inte på nåt sånt, men vi fick lite fucidina och så köpte jag en annan salva som är antibakteriell som vi ska börja med. För säkerhets skull.

    Men han ska t dagis imorgon. De tyckte absolut inte att han behövde vara hemma. Såret har ju blivit mindre och mindre så då är det absolut inte svinkoppor ialalfall (vilket dagis var rädda för). MIna barn har aldrig haft det (peppar peppar) så jag vet inte riktigt hur det ser ut.



    Tack för att du frågade

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    Mysigt... är det ett bröllopspaket eller bara "vanlig" övernattning

    Om det är bröllopspaket, får man då bo lite lyxigare? Vad ingår isåfall. vi har ju funderat på Grand och att ta ett paket där det ingår champagne, chokladpraliner och frukt på rummet och kaffe coh tryfflar på eftermiddgaen vid 15, och trerätters meny på kvällen sen och så frukostbuffé på morgonen. Fast vi har tänkt ta det dygnet efter, så att vi checkar in kl.15 dagen efter bröllopet. Jag vill kunna utnyttja hotellet.

    På bröllopsnatten kommer jag att vara helt slut och inte ha glädje av det lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Jag är så glad idag...

    Jag förminskade ju min ring och fick den omrhodierad för ett tag sen coh den såg ju inte likadan ut efter det. Jag tyckte att det tog bort en del av det "kantiga" utseendet på ringen, som att kanterna blev för mjuka (fattar ni hur jag menar) och den såg inte helt rak ut. Skumt men jag har stört mig på det som sjutton.

    Jag köpte den ju hos vigselbutiken.se och var sååå nöjd med dem. Men jag lämnade ju in den på en butik här i stan, som skickar ringarna för förminskning till schalins.

    Iallafall så mailade jag vigselbutiken igår och frågade om de förmisnkar och omrhodierar för jag måste ju förminska den ytterligare. Kan inte ha över storlek 16, har för smala fingrar helt enkelt.

    måste ha antingen 15.75 eller prick 16 och den är nu 16.25.

    Iallafall så fick jag till svar utav dem att om jag beställer vigselringen utav dem, vilket jag skrev att jag ska, så får jag en helt ny ring, likadan, för 560 kr i mellanskillnad, vilket är gött m tanke på att det hade blivit såååå mkt dyrare att förminska och omrhodiera igen

    Jag tycker de är toppen...

    SEdan blev Daniel eld och lågor för hans ring, oxå schalins en sådan kantig som jag har som förlovningsring, finns i silver. (han vill ej ha rödguld och vitguld funkar dåligt i hans jobb, blir för repig och ful) så fatta att hans vigselring barakommer att kosta oss 495 kr *asg*

    Jag kommer alltså att få en helt ny förlovningsring, min vigselring OCH Daniels ring för det exakta priset:

    5.300 kr hihi

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.