Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Äh va f..n

    jag har skrivit utsmyckning 1500 och sen dekorationer 1000, haha... jag drar av tusen spänn (ska bara ha glascylindrar med vatten och gerberablommor och flytande ljus i Tror ni förresten att det är tryggt?

    Flytande ljus ligger väl stilla vattnet, man vill ju ej att blommorna ska ta eld *asg*, man kanske ska ha glascylindrar med flytande ljus i och sen lägga gerbera runt om? Fast jag vill ju ha dem i vattnet.

    Det var förresten den idén som jag ej kom på Anne, att ljusen skulle flyta i vattnet oxå, haha.

    eller så har man en mindre cylinder (jag hade tänkt mig riktigt stora) och så har man gerbera som flyter där i och så ljus runt om cylindern, vad tror ni?

  • Anja 19 juli 2008

    Nu ska jag sluta babbla och gå och packa sonens gympakasse, suck...

    Ska ju upp skittidigt imorgon och cykla med barn till dagis och skola, men sen, sen ska jag sitta här. Är ledig, hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Hmm jag är inte så hemma på att handla sprit i tyskland, men vi ska ju ha vitt vin till förrätten, rött vin till varmrätten, en tre olika avecs till kaffet, mousserande vin som fördrink (mingeldricka) och sedan är det ju fri bar hela natten! Så det känns som att det krävs en del.

    Utbudet i baren i alkoholväg ska bestå utav rom, vodka, gin, whiskey, öl, rött vin, vitt vin, konjak eventuellt cider.

    Hmm jag är skitkluven. En sak jag dock inte tror är på hur sambon räknar vad som ska gå åt per person *asg*

    han har räknat fem öl per person dvs 400 öl, men hallå, INGEN kommer ju typ dricka öl till maten (förutom sambon som inte dricker vin) och när man har fri bar med drinkar, starksprit, vin etc. HUR många kommer att vilja ha öl? Jag tror inte att så många kommer att dricka öl, att 400 öl kommer gå åt.

    Känns mer som att man får fokusera på vinet och starkspriten faktiskt coh ja, vi har nog en del törstiga gäster. Jag, till skillnad från många andra som INTE vill ha en "fylle"fest, haha, VILL verkligen ha ett riktigt röjarparty.

    Inte där folk är snorfulla och beter sig illa men jag vill definitivt att det ska flöda alkohol. Där är två personer i Daniels familj som han kommer förbjuda att dricka pga att de har vissa problem och ställer till med både det ena och det andra när de dricker men alla andra klarar det lixom

  • Anja 19 juli 2008

    jaja mensan Pumpkin och jag har inte slagit i huvudet idag

    vet ni vad jag upptäckte när jag stod framför spegeln o skulle hoppa in i duschen förresten...

    på blygdbenet, precciiiis under hårkanten var det helt mörkt och jag tänkte, shiiiiit hur mycket hår har jag på muffen, jag måste ansa (alltså man såg ju ingen hud, det var helt svart *asg*)

    Visade sig att det var ett svartlila, helt enormt blåmärke. När man känner på det så är det lixom som en tjock blodkaka under huden. Inte konstigt jag har ont där kanske

    Fattar inte hur cykeln kunde träffa så illa!! Sex lär det inte bli tal om på ett tag. Shit så ömt där är...

  • Anja 19 juli 2008

    Av rent intresse för det här med drickat. Hur mycket tror ni man ska beräkna per person när det gäller vin till maten?

    jag sa en hal vinare per person till daniel men det tyckte han var mycket. Det är det kanske?

    Och till minglet (mousserande) hur många glas tror ni man ska beräkna per person?

    Svårt sånt här...

  • Anja 19 juli 2008

    Nej nej pumpkin jag menade endast hur mkt man räknar till varmrätten Har själv räknat typ med två-tre glas till förrätten, en halv flaska till varmrätten coh sen har vi ju ej efterätt utan kaffe, avec och bröllopstårta som efterrätt

  • Anja 19 juli 2008

    2-3 glas till förrätten är kanske mkt. Jag räknar 2 glas istället och sen 3 glas till varmrätt??? Då räknar jag högt ändå! Men jag menar en bröllopsmiddag pågår så länge så man hinner ju dricka en del Vi ska ju ha karaffer på borden, så det är inte någon kypare som går runt och häller upp lixom! Därför blir det säkert att folk dricker mer.

    Haha hur billigt ÄR det egentligen, fniss... Glaskaraffer med bag-in-box-vin hehe

  • Anja 19 juli 2008

    Meen det blir man väl inte så full av? Eller? T.om jag som är skitlättpåverkad kan ju dricka 4-5 glas vin utan att det är någon fara på taket. Mer sen, så går jag och spyr men alla jag känner klarar mkt mer än så!

  • Anja 19 juli 2008

    F..n så irriterad jag är nu. Detta var min absolut enda lediga dag UTAN barn hemma på hela veckan och jag skulle göra tusen saker här hemma inkl sitta här med er och bara få relaxa och ta det lugnt.

    Nu ringer dom från dagis och vill att jag ska hämta Ivan pga att han har sår runt munnen, eeehh lixom???? What...

    Jag har redan förklarat att det är för att han är torr och att han slickar sig hela tiden, det är INTE herpes, jag har kollat skitnoga för jag är supernojjig över sånt, men han låter det ju aldrig vara så det vill ju inte läka ordentligt coh så blir det fula skorpor på det lixom för att han blöter upp det.

    Alltså jag VET ju att det inte är nåt konstigt i det där såret. Suck och åter suck...

    Om man skulle skicka hem barn för att de har herpes på munnen så skulle för sjutton barn få vara hemma hela tiden. herpes är ju hur vanligt som helst!

    Blir faktiskt RIKTIGT irriterad. De vill att jag tar honom till vårdcentral innan han får komma tillbaka t dagis. Ja just det, skitbra, jag lär inte få någon tid idag och jag jobbar resten av veckan. Var ska ungen vara då?

    Jä..lar så arg jag är.

    Då är det bara ut och cykla i blåst och kyla IGEN. (arg som ett bi)

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.