• Flamor­a
    Äldre 2 Jan 16:26
    284858 visningar
    5228 svar
    5228
    284858

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hejsan! Här är en till som gifter sig i sommar. 12 juli för att vara exakt.
    AnneiLund: Vad härligt att du har hittat din klänning. Jag har nog också hittat min, men ska ta en tur till en butik i Vinslöv i veckan. Har hört att det ska vara värt ett besök. En bit att åka (bor utanför Lund) men, men.

    Angående inbjudningskort så har min blivandes syster gjort förslag till oss och de är verkligen fina. Svårt att förklara, men det är ett grönt, lite glittrigt, genonskinligt papper överst med svart text. Sedan kommer ett vitt papper under med ett mönster i svart (blommor och hjärtan). Detta mönster syns genom det gröna. Under det kan man bläddra vidare för "Bra att veta" och "Hitta rätt". Detta är hopsatt med ett snöre. Storleken är om ni tänker er ett liggande A4, delat tre gånger.
    Tyckte att det var en bra och annorlunda idé med flera papper ihopsatta. På det viset slipper man ha en massa lösa infoblad i inbjudan.

  • Flamor­a
    Äldre 3 Jan 14:18

    Ja, det finns inte så väldans mycket att berätta om bröllopet än. Vi har bokat kyrka, festlokal och DJ. Jag har bestämt hur min ring ska se ut och kommer att beställa den nu i januari. Vi har en toastmaster. Inte mycket annat är klart. Förhoppningsvis har jag bestämt mig för en klänning imorgon :)

    Maten är ett litet bekymmer för oss. Vi hade tänkt göra förrätt och efterrätt själv och beställa huvudrätten på catering. Efterrätt håller vi på att testa för fullt. Mums! :) Men vad ska man göra för förrätt som inte är allt för komplicerad? Och många cateringföretag verkar ha semester i juli... Är inte så insatt i vilka som är bra och så heller. Men det ska nog lösa sig.

    För övrigt är vi båda lärare och har för tillfället jullov =)

    Det var lite om våra planer!

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:13

    My God vad ni skriver, tjejer! Hur ska man hinna läsa allt? Och ni pratar verkligen om ALLT - härligt! Hade man inte förlossningsskräck innan, så har man det nu...

    Hittade i alla fall inte min drömklänning i Vinslöv, men blev övertygad om att den jag har provat i Lund är min drömklänning (åkte dit efter Vinslöv och provade igen =)) Inte beställd än, men det blir (troligen) Nixa 8116 - jättefin =) Tyvärr gick ju vårt färgtema åt skogen nu. Vi hade tänkt oss grönt, crème och silver, men detaljerna på klänningen är i nån guldaktig färg. Men, men. Man kan väl ändra sig =)

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:37

    Ja, vi får ta guld istället för silver. Blir fint det oxå.
    Tror inte att dte går att länka direkt till klänningarna men om du går in på nixa.se och väljer bröllop - klänningar med släp så hittar du den på andra sidan, översta raden klänning nr 3 =)

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:38

    Har ni varit med om att det typ varje kväll vid 12-tiden blir klydd med BT? Det står att det har uppstått nåt allvarligt databasfel.. Eller är det bara här? Det har hänt flera kvällar på rad..

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:40

    Tack! Gillar oxå kjolen jättemycket. Hela klänningen e faktiskt ännu finare i verkligheten.

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:43

    Skönt att det inte bara är jag som blir "utslängd". Men jobbigt...

    Klänningen går på ca 6500:- Suck! Men det får det vara värt...

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:44

    Nä, Nixa är väl ganska billiga, men beror på vad man vill ha. De mer enkla kostar inte så mycket.

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 00:46

    Gonatt!

  • Flamor­a
    Äldre 5 Jan 16:38

    Bellanote: den sidan vill jag gärna ha iaf =)

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.