Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Å hej och hå. Här kommer jag igen å har lite som en ny identitet, men bara lite.. Det är samma Pärlplatta som förut.

    Pumpkin - jag skrev till dig på ansiktsboken, men nu har jag fixat och donat, så nu är jag med, om ni tar bort medlemmar så går det ju såklart att ta bort den gamla pärlplattan.. Vad bra att det gick bra på intervjun! Jag håller tummarna.

    Vad läskigt med det där sockertestet, jag själv är ju diabetiker (typ 1) men har aldrig hört om det, å andra sidan har jag heller inte varit gravid. Däremot har mitt blodsocker trilskats med mig den senaste tiden (kanske resultat efter resan) och legat skyhigh! Det är så fruktansvärt jobbigt. Somliga ätstörda diabetiker använder metoden att skjuta upp sockret i höjden för att man går ner i vikt av sig själv även om man äter då, och tro mig - jag hade gladeligen varit en av dom om jag inte mått så fruktansvärt dåligt av det! För den som inte vet har jag alltså haft problem med ätstörningar också, för att liksom komplettera hela sjukdomsbilden av mig. Nu är ju depressionen i sig en utlösande faktor för både ätstörningar och strul med sockret. Tjohejtjoho. MEN. Jag har ju er här på BT!

    Alvaereva - Hon är ju så söt, dottern din!

  • Pärlplattan II

    Hallå - det här med julklapparna...... Vad ska ni ge era? (män)

  • Pärlplattan II

    Och - vad skulle ni ge en kille på sådär 12-13 som är nykomling i familjen? Det känns verkligen som den personen man vill ge någonting bra, sådär, för att han ska känna sig som en i familjen. Men vad ger man? Jag såg igår Guinness record game (eller något i den stilen) är det bra tror ni?

  • Pärlplattan II

    GME - Klart, har man ett hus så... (Jag ger honom ett!!!)

    Min kära make kan inte ens ge någonting som förslag på vad han önskar sig. Hittills är det enda jag kommit på M&Ms och en bok om Buddha. Han gillar båda.. Men det känns ju hursom inte som något vidare roligt.. Tur det är låååååååång tid kvar.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Bra färgval! Det finns andra som gillar alternativet. Min käre man han skiter i vilket, fast jag vet att han och hans kompis en gång diskuterade limefärg (det var närf vi var i startgroparna av planering ohc kompisen precis skulle gifta sig) Det är bra att det finns så många nyanser av rosa, tycker jag.. Det gör det roligt!

    Hedebris - Har man diabetesen då bara under graviditeten? Eller kan det övergå till vanlig typ2, eller hur fungerar det? Även om jag själv är diabetiker så har jag noll koll. Dessutom är det ju stor skillnad på typ 1 och 2 så att jag har vag aning om vad typ 2 innebär, egentligen. Men tycker det verkar bra mycket knepigare än min egen, så jag hoppas verkligen på det bästa för dig!! Och helt apropå - blir det lika samma som för t.ex mig, om du har graviditetsdiabete, alltså, att du måste hålla kolla på sockret hela tiden? Eller hur fungerar det? Usch - jag tänker på dig! Kramar om!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Finiga stämplar!

    Julklappar - jag har köpt en tröja och kallingar nu också. JÄTTEroliga presenter. Suck. Men iom det, så fick jag själv lite kläder från Ellos, så jag är nöjd ändå.. :-P Då slipper jag slita runt bland kläderna i mellandagsrean, och jag slipper prova dem, vilket är det bästa (dvs. jag slipper prova framför ohyggliga speglar där man ser hela alltet..)

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, online är bra, och också att man kan skicka tillbaka sen... Att bara slippa spegeln är värd allt tycker jag!!

  • Pärlplattan II

    Det är viktigt att man "bor in sig"!!!!!

    Hallå - den här signalen som ljuder på första måndagen i varje månad, vad är den till för? Alltså, vad varnar den för?

  • Pärlplattan II

    Alva - Gudars vilka bra cravings - kan du inte sprida dem?!?! Eller de kanske försvinner nu, när du är ogravid igen...

    Nu ska jag skryta efter att ha gjort iqtest på ansiktsboken. Kanske inte jordens mest tillförlitliga, men ändå. Jag fick 104, så jag alltså ligger över medel. Marginell skillnad kanske, men ändå.

    Tråden fick vara med på bild också, då sötaste kissen ligger i hopkrupen ovanpå datorn och ser sötare ut än sirap!

  • Pärlplattan II

    Grattis Pumpkin! Jag var nervös för det där också, jag tänkte att jag nog var rätt kass.. Men, det gick ju över förväntan. Annars hade jag nog tryckt bort allt!!!

    Har fått dunderbra hjälp med en liten vers till korten, det är så himla bra!! Så nu känner jag mig inspirerad. Tänkte egentligen gå och handla fredagsmat på Maxi men det spöregnar. Fast jag kanske tar en tur ändå. Sen..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.