• Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

  Tor 11 okt 2007 17:57 Läst 94026 gånger Totalt 5228 svar
  Visar endast inlägg av Alvaereva - Visa alla inlägg
 • Alvaer­eva
  Återställ
  Tor 11 okt 2007 17:57 #5

  wiihii, ännu en ny tråd

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Fre 12 okt 2007 11:17 #45

  hallå på er!

  anja:
  jättefin lägenhet ni har!

  angående betalbar; jag hade gärna haft det men adam vägrar ha det. jag menar på att det är bättre om gästerna betalar för det dom dricker, inte för att vi ska gå med vinst utan för att det annars lätt spårar ut och man tar en öl, dricker en klunk och sen ställer den på ett bord och glömmer bort den. sen går man och tar en ny. har man då istället betalat en tia så tror iallafall jag att man är lite mer rädd om det man köpt.. såhär blev det iallafall på min systers 40årsfest, plus att om det är nån som sköter baren så kan inte dom större barnen sno åt sej för då är det nån som håller koll...
  med dom argumenten har adam gått med på att man får en ny öl/drink/vinglas om man lämnar in den gamla burken/glaset, och vi ska ha en bartender som håller koll. vi har faktiskt en gubbe (granne till mamma & pappa) som har frågat oss om han får vara bartender för att han tycker det är så kul. han sa att han inte ville ha betalt utan att han gör det för att det är så roligt att blanda drinkar och sådär. vi tänkte ändå ge honom någon fin wiskey eller liknande som tack.

  idag ska jag & adam gå ner på stan och köpa en ny klänning till mej att ha på den borgerliga vigseln nästa lördag. jag provade nämligen min och nu när jag blivit ännu tjockare så sitter den inte så bra längre. jag var lite ledsen för det ett par dar och en kväll började jag storböla (som vanligt) och adam tröstade med att det bara var att köpa en ny klänning som jag ville ha. aaah, det hade jag inte tänkt på, min dumma nöt
  så idag ska vi fixa en ny! vi har också bestämt att vi inte ska köpa morgongåva till varandra, utan det tar vi på det andra bröllopet på midsommarafton. och nu nästa söndag firar vi ju även två år, då har vi bestämt att vi inte ska köpa något dyrare än en blomma till varann typ..

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Fre 12 okt 2007 12:12 #47

  anja:
  uppdatera oss!!! klockan är över tolv!!

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Lör 13 okt 2007 12:29 #97

  morrn morrn på er alla!

  jag kollar inte på idol längre, tycker det inte är lika kul nu när ingen gör bort sej igår såg vi på en skitkass film, sen var det criminal minds och efter det SVU. helkväll i tvsoffan. så nu håller jag på att nippra ihjäl mej och vill bara uuuuut och hitta på något.
  jag känner för att typ åka till skansen och kolla på aporna eller något i den stilen, men det tror jag inte jag får med mig herrn på.. han ville gå ner på stan och titta på telefoner och sånt. jag tror jag ska byta telefon, köpte ju en ny förra veckan. men den har jättedålig batteritid. jag måste ladda den varje dag fastän det står att den ska hålla i 300 timmar och att man ska kunna prata i 7 timmar. jag pratar kanske 40 min om dagen så något måste vara vajsing med telefonen alltså.

  norrsken:
  er meny låter hur god som helst! dreglar här då är superhungrig och inte ens har ätit frukost ännu

  anja:
  din bukettidé är nog jättefin. skulle själv kunnat tänka mej något liknande, men nu ska jag ju ha pioner som är min favoritblomma. tråkigt med liljorna. men jag har för mej att det finns doftfria liljor som ska vara bättre för allergiker, har du testat dom? det finns alltid kryphål vet du som allergisäkra djur, hehe.

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Lör 13 okt 2007 12:40 #99

  pumpkin:
  hahah ojdå, jag är nog lite yr i hatten såhär innan frukost

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Mån 15 okt 2007 09:41 #141

  tja på er alla!

  ekonomin.. usch ja.. som det ser ut för oss nu har vi pengar till bröllopet och resan, så länge inget oförutsett händer. men vi planerar ju heller inget dunderkalas, utan har en budgett på 30 000 för resan och ca 10 000 för bröllopet (då är inte mat och dryck och lokalhyra medräknat för det ska mina och adams föräldrar betala).
  vi har redan avklarat dyra poster som ring och klänning så dom där 10 000 ska egentligen bara räcka till adams kläder, tårta och blommor. får hoppas att dom räcker!!

  nu ska jag snart iväg på första aurorasamtalet nervös!

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Mån 15 okt 2007 09:47 #143

  pumpkin:
  man pratar om förlossningsrädsla, om hur man ska lägga upp sin förlossningsplan och såntdär. och så ska jag försöka få igenom att min bästiga doktor ska göra snittet på mej. har hört ryktesvägen att han gör jättefina nitt

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Mån 15 okt 2007 09:54 #145

  pumpkin:
  vi ska ju även lägga upp en förlossningsplan, jag ska få information om hur snittet ska gå till och om jag har några speciella önskemål om det och första lilla stunden när hon har plockats ut. och så antar jag väl att bm där ska försöka övertala mej att föda vaginalt också, det har jag hört att många försöker med.
  tydligen så brukar man inte få snitt beviljat innan man har varit på aurorasamtal, men min läkare tvekade aldrig att bevilja även fast jag inte hade varit där ännu. turligt nog. det känns så mycket bättre nu med allt när jag vet att jag ska få snitt än innan då jag inte visste. det är som att allt har fallit på plats

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Mån 15 okt 2007 10:02 #147

  pumpkin:
  jag visste ingenting heller när jag blev gravid. tänkte väl mest typ att "oj nu ska jag må illa i ett par veckor, sen växer magen och så ska ungen komma ut och allt detta kan jag läsa mej till i lennart nilssons bok Ett barn blir till"
  jag säger bara HAHAHAHAAAA om det. den värsta myt jag någonsin gått på!!
  allt kommer efter hand och man lär sej allt eftersom dagarna går. det är moderskapsintyg och försäkringskassan och konstiga förkortningar och möten hit och dit på alla möjliga ställen där folk faktiskt räknar med att man ska ha koll på läget. bara att lära sej helt enkelt! men det klarar du galant! du är ju våran egen hålla-reda-på-ALLT-person!

 • Alvaer­eva
  Återställ
  Mån 15 okt 2007 10:09 #149


  nä nu får jag ta o sätta fart! efter samtalet ska jag också träffa en vän som fick barn i augusti. ska få rabattkuponger på bebisblöjor av henne. hennes unge var så stor när han kom ut att han inte kunde ha dom minsta
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll