• zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 00:30
    84461 visningar
    869 svar
    869
    84461

    "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!

    ja jag var mållös! I 3 sekunder ungefär sen skrattade jag så jag grät. Jag har även fått en sticksåg och en vinkelslip av honom. Inte vid samma tillfälle. Men när jag fick vinkelslipen blev jag rätt sur för jag hade önskat mig en sån där stepmaskin... *s*

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 00:32
    #77

    ja precis! Så heter den... tyckte väl att det lät lite könstigt när jag skrev det... Jasså han var förtjust idig? Jag får nog fan kolla på filmen iaf... Han har en Kalevala-bok oxå som han tycker jag ska läsa...*pust*

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 00:51
    #82

    Vaddå morgongåva? Jag sa till honom att jag inte ville ha någon för jag fick ju en ring. Istället så köpte JAG en till honom! Han fick det finska lejonet som guldhänge med kedja... han är stolt som en tupp för sitt halsband. Missförstå mig inte Jodie jag blev glad för verktygen för jag använder dom hela tiden här emma när jag renoverar på huset.

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 00:55
    #83

    för att återgå till det denna tråden handlade om så är den 12:e det enda datumet jag INTE kan! Jag har köpt biljetter till Disney on ice då så jag och dottern ska gå på det. det blir tredje året i rad nu.

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 01:06
    #88
    Liinda_e skrev 2007-10-07 01:01:28 följande:
    en söt tjej värd namnet alltså....zuki...ingen morgon gåva?men då levde du väll inte upp till dina äktenskapliga plikter heller hoppas jag....det är lag på morgongåva har jag för mej?
    *asg* Jasså? fan det visste jag inte! Vi som var som kaniner dan efter bröllopet!
  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 01:12
    #93

    Februari går bra för min del... skulle det vara barnhelg så byter jag och tar dom två helger irad istället.... ja det går bra den 19:e januari med för mig...

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 10:53
    #95

    ja då har vi tre bud på den 19:e. Eller kanske det ska räknas som fem? Linda och Serenity bor ju där så dom får ju ta när vi kan!

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 15:23

    *asg* Då kommer jag inte in! Jag räknas inte direkt till dom hippaste! Tur vi har serenity med oss då som sagt... Lite sjärnstoff kan ju få falla på oss... Om vi står riktigt nära iaf!

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 17:22

    vilken tur för oss ohippa! Eller så får vi göra som Jodie skrev, en EXTREME makeover!!!

  • zukigi­rl
    Äldre 7 Oct 17:55

    hmmm... vi kanske skulle komma i våra brudklänningaar!!?? dom som inte har gift sig ännu kan kanske låna en klänning av serenity? Fy fan vad tjusiga vi kommer att bli!!

Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!