• zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 18:00
  84920 visningar
  869 svar
  869
  84920

  "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!

  Det har pratats lite löst i både gamling-tråden och panik-tråden om att ordna en träff och eftersom dessa två trådar har blivit så sammanvävda så tänkte jag att vi kan diskutera en gemensam träff i denna tråden. Vi får försöka ge lite förslag på var och när vi ska träffas och göra stan jäkligt osäker. Jag tror i vilket fall som helst att vi ska lugna oss till efter jul. Jag föreslår Januari som är en skittråkig månad som man kan behöva liva upp lite. Och när jag ändå håller på så föreslår jag att en bra träffpunkt vore Stockholm eftersom det finns dom som måste ta finlandsbåten för att komma till Svedala.
  Så, nu har jag tyckt till! Nu får ni säga er mening. Det var väl snällt va!!??
  Kom med förslag nu då!


  zukigirl - som längtar efter att få göra stan osäker med er
  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-14 21:33
  Jaha, nu är det då bestämt! Den 19:e Januari så träffas vi på Golden hits i Stockholm! Det ska bli såååå jäkla roligt alltså!!!
 • Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!
 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 18:31
  #5

  *asg* Javisst är vi!!! Serenity du bor i stockholm va? Linda med har jag för mig? Är ju bra om dom som bor där kan tipsa om olika ställen o så för vi lantisar har ju inte så mycket koll. *flinar*

 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 18:42
  #7

  Ja jag vet inte. Vi måste ju komma överens allihop. Men jag för min del tyckte det lät jättecoolt. Kanske skulle man hitta på nåt mer på dagen? Eller bara passa på att shoppa loss lite när man är i storstan?

 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 18:43
  #8
  Serenity skrev 2007-10-06 18:39:32 följande:
  ja visst,vad är ni ute efter. hmmm,jag vet en cool thai resturang om ni gillar sån mat. Det är som en djungel inomhus,så himla häftigt här är hemsidanwww.kohphangan.se/
  Och vaddå ni!!?? Det ska väl vara vi!!?? För du ska ju oxå va med!
 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 18:52
  #10

  hehehe... och dans! Det är det enda jag kräver att jag får rocka loss lite... Och då menar jag inte nån dansbands restaurang alltså!

 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 20:00
  #16

  Nä men guuud vad skoj det verkade!!!! Ja men om man bokar bord i god tid så ska det ju inte vara några problem att komma in. Verkade ju skitskoj!!! Jag röstar för det stället men vi kanske ska vänta med att rösta tills alla har kommit online?

 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 20:43
  #19

  hahaha... min man tittade lite lustigt på mig när jag berättade det för honom innan. Fast jag tror inte dom förstår att har man pratat med samma personer varje dag i flera månader och tagit del av deras känslor så tycker iofs jag att det är en ganska naturlig sak.

 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 21:07
  #29

  *fniss* Ja hon verkar bekant på nåt sätt?

 • zukigi­rl
  Äldre 6 Oct 22:44
  #42

  Jag har nog ungefär 40 mil jag med. Bor utanför Gbg. Och Jag vet att Dallas bor några mil från mig.

 • zukigi­rl
  Äldre 7 Oct 00:26
  #73

  På tal om krig, jag måste berätta en sak. Vet ni vad jag fick av min käre make en alla-hjärtansdag? Han hade köpt en film: Bakom främsta linjen! hmmm... japp... en film om finska vinterkriget. Han tyckte tydligen att jag behövde lite utbildning.

  Har lite svårt att skriva för ja sitter med laptopen och det är så jävla små knappar på fanstyget!

Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!