• äntlig­en på väg
    Äldre 18 Nov 15:58
    92182 visningar
    780 svar
    780
    92182

    Äntligen fredag del 11 (!)

    Cinderella: För mycket headbanging tro???

  • äntlig­en på väg
    Äldre 18 Nov 15:59

    Hej Janos! *vinkar till ivägtassande Janos*

  • äntlig­en på väg
    Äldre 20 Nov 18:04

    Hellooooo!

    Hilde: Låter knepigt det där med den mystiska infektionen, hoppas antibiotikan hjälper!

    Idag har katterna varit hos doktorn och tyvärr visade det sig att våran lille Hobbe har ett medfött fel på hjärtat . Det förklarar varför han inte riktigt utvecklats i normalt tempo. Han är snart ett halvår gammal och väger mindre än två kilo. Kalle som är lika gammal väger 3 kg och har en mycket stabbigare kroppsform. Med honom är det dock bra, har haft lite magproblem men det ska vi lösa med medicin och special-diet.
    Veterinären sa att vi får räkna med att Hobbe kanske inte blir en så gammal katt .

    När det gäller min "väntan" så borde jag kunna testa vilken dag som helst nu, men nu börjar jag fega ur... är så rädd att testa minus!! Vill behålla den glada känslan av att kanske denna gången . Å andra sidan om jag testar plus så blir det den här glada känslan, men det blir det ju även om jag väntar en dag till...

  • äntlig­en på väg
    Äldre 20 Nov 21:50

    Det där låter inget vidare Hilde . Ta det riktigt lugnt nu och vila upp dig så du blir frisk snart!

    Jag mår bra rent fysiskt. Har lite ont i "boobisarna" och det kan ju betyda att jag är gravid eller att mensen är på väg Annars känner jag mig ungefär som vanligt.

  • äntlig­en på väg
    Äldre 22 Nov 18:50

    ÄNTLIGEN!!!
    Plus på stickan idag!!! Jag är på tjocken
    Helt fantastiskt.

    Extremt tidigt förstås så jag borde väl ligga lite lågt, men jag tänker njuta av varenda sekund!!!

  • äntlig­en på väg
    Äldre 22 Nov 18:56

    Tackar

  • äntlig­en på väg
    Äldre 22 Nov 21:13

    Å va ni e gulliga Nu får jag ju tår i ögat IGEN! Och kladdkaka har ni bakat och allt!

  • äntlig­en på väg
    Äldre 23 Nov 16:23

    Äntligen fredag

  • äntlig­en på väg
    Äldre 23 Nov 16:25

    Äntligen fredag

  • äntlig­en på väg
    Äldre 23 Nov 16:25

    Oj. Två gånger om!

  • äntlig­en på väg
    Äldre 23 Nov 19:16

    Tack Gable

  • äntlig­en på väg
    Äldre 27 Nov 20:07

    Lät inget vidare med vätska i lungorna Hilde . Skönt att du mår bättre.

    Måste tyvärr säga att lyckan tog slut för vår del igår då jag började blöda . Idag har det ökat kraftigt så jag har inget hopp kvar om att jag fortfarande är gravid. Så var det med det .

  • äntlig­en på väg
    Äldre 28 Nov 18:31

    Hej vänner.
    Jag ringde till bm igår och sa som det var. Hon beklagade så mycket och sa att det nog inte fanns så mycket hopp längre med tanke på mängden blod, men jag skulle ta ett nytt test om en vecka för att vara helt säker.

    Igår grät jag till och från hela dagen och kände bara en stor tung besvikelse.
    I morse var det som att jag insett att alltihop bara var en dröm och åkte och jobbade som vanligt. Konstigt, men det känns verkligen så. En ovanligt verklig och god dröm som man plötsligt väcks ur och det första man tänker är man vill tillbaka in i drömmen, men sen tar man sitt förnuft tillfånga och inser att det är den trista verkligheten som gäller och det är det bara att finna sig i.

  • äntlig­en på väg
    Äldre 28 Nov 20:03

    Tack. Det är bra att jag har er!

  • äntlig­en på väg
    Äldre 14 Dec 17:42

    Hej, hej.
    Här julstressas det inte så farligt. Köper inte julklappar till så många längre. Nästa fredag åker jag och maken till London och firar icke-traditionell jul med shopping, massor av fika, pubbesök och teater. Iofs andra året i rad... hur många år krävs innan vi kan kalla det för vår egen traditionella jul?? .

    På tal om julstrumpa så tyckte jag själv att jag var fruktansvärt rolig en jul i mina yngre dar när jag hängde upp en sliten grön ful fotbollsstrumpa (ren dock ) på dörren. Kan inte minnas att det låg nåt av värde i den på morgonen.

  • äntlig­en på väg
    Äldre 25 Dec 19:23

    God fortsättning alla

    Skönt att höra ifrån dig Rystall! Som sagts tidigare så har vi saknat dig och oroat oss ikapp för er. Jag hoppas att maken din snart mår riktigt bra igen och att livet börjar te sig normalt för er igen. Stora kramar till hela familjen!

  • äntlig­en på väg
    Äldre 28 Dec 13:03

    Är det du som fyller år CM?

    Jag sitter oxå och planerar födelsedagsmiddag. Till förrätt en bit kavring med en mumsig skinkgegga. Huvudrätt ryggbiff med potatisgratäng och efterrätt Hovets marängtårta.

    Har bjudit in familjen på nyårsafton eftersom jag (motvilligt) tar det magiska klivet över till andra sidan 30 på nyårsdan. Bjöd hem mina och makens föräldrar och syskon med familjer och hade alla kunnat komma så hade vi blivit 29 st!!! Har iofs då även räknat med de alla minsta som inte äter vanlig mat ännu, men ändå! Det är en stor härlig familj vi har . Tyvärr kunde bara en av mina fyra syskons familjer komma så då blev det ett bortfall på 15 pers.

    Har nog glömt att berätta att jag just har blivit moster igen . Den 18 dec kom lilla Olivia och förgyllde tillvaron för oss . Hon lyckades skrämmas ganska rejält när hon valde att komma hela två månader för tidigt, men allt gick bra och trots att hon är så liten (1750g vid födseln!!) så är hon en riktig tuffing och har redan fått lämna kuvösen. Tyvärr har vi inte kunnat hälsa på henne för både jag och maken har legat sjuka i jul.

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)