• Rystal­l
    Äldre 15 Oct 22:06
    92094 visningar
    780 svar
    780
    92094

    Äntligen fredag del 11 (!)

    Åh det hjälpte att jag loggade ut och sen in igen.

    Hemma igen!

    Hoppas att allt är väl nmed er allihop. Jag har verkligen saknat er så! JAg har så dåligt samvete. Men jag hoppas att det skall bli bättre med min närvaro nu. Fast Jimmy skall opereras i Nov och kommer att var inneliggande på thoraxkirurgen i Lund under en vecka därefter kommer han att vara sjukskriven under 3månader. Under den första mån få han inte lyfta någonting, inte ens Albin så jag kommer att få sköta honom själv då så det kanske inte kommer att finnas nån tid för längre stunder vid datorn. Jag hoppas iallafall att jag kan komma ägna lite mer tid åt er mina kära vänner.

  • Rystal­l
    Äldre 15 Oct 22:20

    Kul att se dig oxå!! Jag har verkligen längtat.
    Vad fint här är. En helt ny lya. Lyxvilla i jämförelse med vår källare vi hade innan.

  • Rystal­l
    Äldre 17 Oct 14:28

    Åh vad spännande!
    Då är hon ju här om senast en vecka, Gable.
    Åhhh vad avis jag blir. Det var ju så himla mysig med förlossningen. Att vakna av värkarna och få smyga iväg till förlossningen och veta att snart om bara några timmar är babyn ute. Längtar så tills nästa.

  • Rystal­l
    Äldre 19 Oct 13:32

    Hej och
    ÄNTLIGEN FRDAG!!!

    Klockan har ju gått mer än 1 timme och 26 min efter 12. Då är det ju 1h 26 min sen det är helt ok att börja dricka Champagne på en FREDAG!!

    Popppp! Pschhhhh! Gluck-gluck-gluck! Varsågoda! SKÅÅÅÅL!

    "Tar stora klunkar och njuter" Götttt!

    Hej och välkommen Navelludd. Ta ett glas Champagne vet ja.

  • Rystal­l
    Äldre 21 Oct 00:42

    Jajja mensan här är det alltid partaj på G, Bäste vän. Välkommen hit,förresten!

    Undra sa flundran, om torsken är en fisk? Vart tar babyn vägen. Det är dax nu annars finns det risk för att mamma blir igångsatt och det vill du ju inte. Kom nu tösabit! Ut ur mammas mage. Spännande!

  • Rystal­l
    Äldre 21 Oct 17:53

    Äntligen hemkommen från en heldag på IKEA! Med köttbullar och allt. Vi är helt slut. Sitter och leker lego med Albin. Han är en riktig hejjare på lego, och inte stoppar han det i munnen heller. Duktig kille!

    Stor kram till Janos och maken för förlusten av Tusse! Usch vad tråkigt att förlora sin älskade lilla kisse!

  • Rystal­l
    Äldre 24 Oct 18:25

    Ett stort grattis Gable med familj och välkommen till världen lilla Ella!

    Hoppas så att förlossning och allt gick bra och att ni alla mår fint!

    KRAM!!!

  • Rystal­l
    Äldre 26 Oct 16:36

    Åh vad najs! Festmåltid. Synd bara att man skall tillbringa hela kvällen på jobbet. slutar först 21:45. Skall vara tillbaka 06:45 imorgon. suck. Men men har man valt detta yrke så har man. Det är iallafall lungt och det har beställts taimat så det blir nog fint ändå. Saknar Albin dock. Får inte se honom vaken på 27 timmar. Han får inte se mig alls

    Ha en underbar helg.

    Kram kram.

  • Rystal­l
    Äldre 2 Nov 23:20

    Hej mina vänner!

    Äntligen fredag.
    Har precis målat badrummet. Maken är och festar med goda vänner. Han kallar det Gravöl ifall han inte skulle överleva operationen på tisdag. Han har planerat allt in i minsta detalj. Hur begravningen skall se ut, musik, kläder etc. Tungt men det är väl ett sätt för honom att bearbeta ångesten inför det okända.
    Men det smittar tyvärr. Fast varför skulle han inte överleva? Folk har ju blivit opererade för liknande saklr förr. Men det är nog extra känsligt när det gäller ens hjärta.

    I morgon kommer mamma och hennes make. Det ser jag/vi fram emot. Skall bli skönt att ha moraliskt stöd under operationsveckan.

    Ps Albin kan säga hjärta (därta) och vet att hans hjärta sitter i bröstet. Och när man frågar hur hans hjärta låter så svarar han: "Ding-dong" Precis som stora klockan utanför fönstret. Han är för söt.

  • Rystal­l
    Äldre 22 Dec 21:58

    Hej mina goa vänner!

    Tack för att ni har hört av er och undrat hur vi har det. Det har varit kämpigt. Maken blev dålig efter operationen och fick ligga på TIVA (thoraxintensiven) och fick infektioner etc. När han väl kom hem igen gick skenan de opererat in av på mitten så det blev akut ner till Lund för ny akut op. Då hade lungan kollapsat så det blev ånyå TIVA och drän. Ett tag trodde jag inte att han skulle klara sig. När han väl kom hem igen så har han haft det jättejobbigt med sina smärtor och har haft svårt att sova. Jag har fått sköta allt vad gäller hemmet med allt vad det innebär samt ta hand om Albin och dessutom jobbat heltid. Maken har inte kunnat sova på nätterna utan har vandrat mellan att sova i sängen och sitta i fåtöljen ett par timmar för att sedan ta en promenad i lgh och återvända till sängen. Natt efter natt. Jag och Albin har sovit i gästrummet för att överhuvudtaget få nån vila. Alla har varit extremt trötta och rätt griniga. Men nu är det iallafall bättre.
    I morgon skall vi ta tåget hem till mamma och fira jul ett par dagar. Här har det knappt blivit nån jul, men vi har iallafall en gran

    Jag vill passa på att önska er alla en RIKTIGT GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!

    Tusen tack för att ni är så gulliga och tänker på oss.

    Puss!!!

  • Rystal­l
    Äldre 31 Dec 18:45

    Hej min kära vänner!
    Tack så hjärtligt för alla värmande och tröstande ord. Ni är helt enkelt underbara!

    Sitter på jobbet och längtar hem. Slutar först 21:45. Men då skall jag hem och äta hummer, flamberande pilgrimsmusslor och dricka Moet Chandon.

    Fast det blir en tidig kväll för jobbet kallar kl 06:45 i morgon bitti. Då får vi ta hand om alla som druckit för mycket

    Ett stort GOTT NYTT ÅR till er alla.
    Puss och kram Rystall m familj.

  • Rystal­l
    Äldre 31 Dec 18:45

    * skååååål *

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)