Inlägg från: Albinsmamma |Visa alla inlägg
  • Albinsmamma

    Äntligen fredag del 11 (!)

    Hej gooa gamla vänner!

    Detta är Rystall som äntligen hittat tillbaka. Det var viss lite omvägar sedan senast. ( undrans vad som hände när jag ville ha kvar min gamla signatur, hummm!)

    Stort grattis till Janos och Elias samt maken. Åh vad rioligt. Jag hoppas att allt gick väl och att det inte blev för arbetsamt för dig på BB.
    Du eller din telefon ringde upp mig i veckan som gick. Jag försökte ringa tillbaka men det var bara upptaget.

    Dessutom hoppas jag snart att Gable snart får åka in. Det är inte kul att gå och vänta. När var/är det beräknat?

    Hoppas att allt är väl med er alla. Jag skall försöka vara lite bättre på att vara med mina vänner här. Det har bara varit lite mycket ett tag och dessutom lade datorn av och maken kunde inte bestämma sig för vad vi skulle ha för nått nytt, vilket ledde till att vi har varit utan i drygt 2mån. Han skall alltid vända och vrida och fundera på allt HUR länge som helst.

    Albin är inskolad på dagis och det går jättebra. Han trivs som fisken och blir ibllnd väldigt arg på sin mamma när hon hämtar på eftermiddagen. Då vill han inte följa med. Särskilt om han sitter i sandlådan. Han babblar på som bara den. Testar nya ord hela tiden. Det nya denna veckan är bokhylla, köttbullar, atjoo och räkor. Han kan en 80-90 ord har vi räknat det till. Ovanligt språkbegåvad enligt dagisfröknarna

    Puss på er en stund för nu börjar CSI

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)