• Fru Hilde

  Äntligen fredag del 11 (!)

  Puh! Nu hittade jag hit!

  Jag har inboxat lite åt höger o vänster, men glömde att börja leta på forumet först

  Gable fyller du år? Grattis Se nu till att vara riktigt riktigt självisk

 • Fru Hilde

  *virkar ihop en vacker roosa keps till Cajbermamsen* Här! Vassego

  Idag fick jag se det fördiga förhandlingprotokollet från Handels. Där står att xxx (mitt namn) inte får utföra några arbetsuppgifter på företaget från det att avtalet skrivits på. Så jäkla buffligt och simpelt. Skriver de på så får jag inte vara anställd de närmaste nio månaderna. Allt detta för att mina chefer blev tagna på sängen när förhandlaren var på plats på företaget. De blev halvt vettskrämda och glömde tala om mina meriter och eftersom jag inte är anställd av en förening just för tillfället och bara är deltid i butiken trodde kunde de inte hävda speciellt mycket heller. Hade mina chefer varit proffsiga skulle de ju varit ärliga och förklarat att de kommer att behöva min kompetens för att just höja lönsamheten i företaget. Ja, ja.. alla kan väl göra misstag, men i det här fallet drabbar den fumligheten mig.

 • Fru Hilde

  Hejsan Jag var så grubblig så det gick visst inte att sova. Får helt enkelt ta och slösurfa tills dess att hjärnan blivit dåsig igen.

  *hoppar vidaare ut i cajberspäjset*

 • Fru Hilde

  Jag har planerat filmkväll med fånig och rolig film.

  Här väntas det också på en liten Ella. Hmm tänk om det blir en fredagsElla

 • Fru Hilde

  Hejsan Anne
  Mycket trevligt att råkas igen!
  Gable har vi föresten inte hört av på ett tag... undras om det är bebistajm *viftar på svansen* Hoppas!

 • Fru Hilde

  Hmmm Jag är bara sååååå avundsjuk. Måste nog våldgästa längstbortistan någon gång

 • Fru Hilde

  Så nu har jag med hjälp av maken fått ihop en skitsnygg powerpoint presentation. Har ett viktigt möte i morgon och vill se äckligt proffsig ut Nu har jag suttit här och försökt memorera vad jag ska säga så jag slipper staka mig och bli nervös.

 • Fru Hilde

  Oj ÄPG VAD JOBBIGT ! Tyvärr är det nog bara att fortsätta ropa och leta och hoppas att han kommer hem snart. Tyvärr är det ju också så att utekatter försvinner ibland. Det är jättehemskt när det händer. Jag förlorade en väldigt älskad hankatt för några år sedan. Efter det är jag supernojig när mina kattmadammer är ute på vift. Det händer ju att de försvinner några dagar då och då, men då sitter jag på nålar och är jätteorolig. Vi får verkligen hoppas att din kisse helt enkelt är ute på revirutvidgande långpromenad.

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)