• rosalin

    Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)

    Gör ett försök att starta en tråd för oss som ska gifta sig runt skövde, eller i skaraborg.

    Vore kul att bolla lite ideer och kanske vi kan ge varandra lite tips och komma med förslag.

    Men framförallt en tråd att tjöta i

  • Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)
  • Pärlhönan

    Rosalin: Absolut, så resonerar jag med. Har inge problem att lägga tusenlappar på en bra fotograf, men då måste man ju hitta någon också. Tycker att de som kommit på förslag här tar fina kort, men inte det där lilla extra som jag vill ha

  • Pärlhönan

    hmmm, kan ha hittat en intressant nu, måste kolla med mannen

  • rosalin

    Pärlhönan : ja, det handlar ju om så stora summor att man verkligen vill få det man har tänkt sig. Inte betalar man så mycket för nått man tycker sådär om..

  • Mickes tös

    rosalin: Nej du missa inte så mycket.

    Pärlhönan: Fotografer frågade du om vi har kollat på www.teamfoto.se verkar vara bra kort.

    För övrigt har jag i helgen skrivit ihop ett utkast till vigselprogram, kollat över inbjudningslistan ihop med sambon och markerat ut säkra och osäkra, sedan har vi börjat med en första skiss på bordsplacering och det mina tjejer skall sägas att det är inte enkelt...

  • Mickes tös

    Hej allihopa. Jag och min m2b började så smått att diskutera bröllopsvals igår och kom fram till att vi måste ha en kurs. är det någon som vet någonstans där man kan gå valskurs?

  • snofsan

    Mickes tös : i skövde på medborgarskolan jag mejlade dom å dom sa att dom kunde ha en kurs om man var intresserad men när ska alla ni gifta er då?

    vi gifter juh oss slutet av augusti nästa år så det skulle vara meningslöst att ha en kurs nu dessutom jobbar min karl typ 19 timmar om dyngnet...

  • Mickes tös

    Snofsan: menar du att du glömmer så fort , nej jag vet inte är kanske tidigt ute (gifter oss i juni), men vi har provat på vals en gång och tyckte att det var rätt svårt om man ville få det bra och därför tänkte vi att det kanske var dags att börja. Men det är ju ett jättebra alternativ med medborgarskolan. har ju försökt leta dansskolor, men inte hittat någon direkt som har vals.

  • rosalin

    vi måste också ha en kurs, men vi ska ha en kille som kommer och har lite minidanskurs på själva bröllopsfesten (han ska visa lite gammeldans). Jag pratade med honom och han sa att han kunde ordna privatlektion i vals också innan. men vi har inte diskuterat priser och så än så det vet jag inget om. Men kanske vi kan gå ihop några stycken, det blir ju roligare då. Fast vi hade inte tänkt oss det förän frmåt vårkanten.

  • snofsan

    rosalin: jag håller med dej rosalin de skulle va kul om vi var nåra stycken vi hade me tänkt lite mer på vårkanten hahah ja e jätte glömsk * *

  • Mickes tös

    Aha, ja jag kanske är för tidigt ute. Men en kurs till våren låter toppen, vi får väl vänta och hoppas på att det finns mycket tid att öva hemma .

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)