• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5

    Godmorgon

    Idag har vi sovmorgon. Men vaknade av att jag var superhungrig så jag var tvungen att gå upp och käka frukost. Vi har ett stort jobb som vi får göra om och får materialet antagligen i em och det ska vara klart till imorgon. Vi har delat upp oss så några är där under dagen idag och några av oss kommer in sent och jobbar långt in på natten. Behöver nog försöka sova lite till innan dess.

  • Carma07

    Lite kontorsjobb och passar på att kika in, men ni har nog gått hem allihopa.

    Frujj: Hoppas du hittade något kul i Ullared.

  • Carma07

    Frujj: Än så länge går nattjobbet bra. De har fixat lite goda nackmackor till oss här så vi kan fika när vi blir hungriga. Och med bra musik på radion så orkar man ganska mycket. Än så länge iaf. Kul att du hittade mycket som du blev nöjd med. Har fått erbjudande att hänga med ner till Ullared och ska se om jag kan åka den dagen. Har inte varit där på massvis med år och är lite nyfiken på hur det är där nu.

  • Carma07

    Fortfarande på gång, men nu är vi snart klara för idag. Imorgon kommer resten av materialet så vi kan göra resten.

    Men... först idag iaf.

  • Carma07

    Halloj

    Fullt fart på jobbet igen. Det blir nog en sen kväll idag också, men förhoppningsvis inte till 02.30 iaf.

    bauti: Tråkigt med förkylning. Fnissade lite åt ordet "keramikråd". Tyckte det lät gulligt. Hoppas att det inte blir långvarit utan att du får komma hem till soffan snart igen.

    Nides: Håller tummarna att det inte stör er resa utan att ni får komma iväg och ha det bra.

  • Carma07

    Godkväll! Precis slitit mig ur tv-soffan och bör gå och lägga mig. Imorgon ska vi in till jobbet och göra det som är absolut nödvändigt och sedan slutar vi. Ska bli skönt.

    Nibla: Kul att höra från dig. Troligtvis kommer jag också åka till Ullared snart om jag bara kan vara ledig den dan. Inte dåligt att få frågan från mannen att åka dit. Tror aldrig det skulle hända här hemma. Spa låter inte helt fel. Längtar tillbaka till Falkenberg.

    Ab: Trevligt med lite reseinlägg från dig. Har ni det varmt och gott? Fast vad gör det? Säger som bauti; inte aaaaallls avundsjuk, tycker det är härligt att frysa. *hahaha*

  • Carma07

    Oj, ingen som har skrivit här idag ännu. Undrar om alla är lediga från jobbet.

    Är inte så effektiv idag så mina arbeten jag behöver utföra idag tar lite extra tid. Seeeeggt. Men, men...jag får skylla mig själv.

    Passar även på att önska er alla en trevlig helg.

  • Carma07

    Addiz: Om jag hinner ikväll annars blir det nog lättast söndag. Jag ringer eller sms:ar och kollar.

    Nu är jag snart klar på jobbet. *yipppie*

  • Carma07

    Ab: Låter som en härlig resa. Vi har inga 25 grader, men ett underbart väder iaf.

    MissP: Grattis idag!! Hoppas du får en bra dag.

    Tillbaka från vår hotellnatt i Göteborg. Vi gick ner en sväng till centrum och käkade pasta *mums*, fikade en stund på Condeco och kollade sedan på bio. Vi gåt "Bourne Ultimatum". Helt ok film. Gick tillbaka till hotellet och kröp ner i sängen och kollade TV. Vaknade imorse och kände att jag har sovit så skönt. Så nu har vi kommit fram till att vi måste köpa nya sängar. I morse efter frukost åkte vi en sväng till IKEA och nu är jag hemma för att storstäda huset. Kanske inte det roligaste, men ack så nödvändigt.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5