• bruden08

    Linköping?

    det var ju smart med florstgymnasiet men lite bökigt om man bor i linköping schemat är nog lite praessat den dagen så en tripp norrköping är nog inte att tänka på inte för oss iallfall

  • bruden08

    Var kommer ni linköpingsbrudar att köpa era underkläder?

  • bruden08

    Jag stack in huvudet på Helles sömnad i dag har faktiskt inte varit där men de hade ju en del.

    Var ska ni köpa eran brudklänning?

  • bruden08

    Fru Cinderella
    Det var nog från dig jag fick tipset om Bernst blommor i första taget

    Oss två
    vad tråkigt att du fick ett dåligt bemötande fån bröllopshuset har hört mycket dåligt om dom men själv bara haft positivit att säga om dom.
    Därimot partyworld där kan man snacka om dåligt bemötande kommer inte gå tillbaka dit och kommer aldrig överhuvudtaget rekomnender dom.

    Festyran i Tannefors finns ju också de hade väldigt lite sist jag var där så jag väntar på att det ska fyllas på med klänningar igen.

    Är det någon mer än jag som valt ASADO partyservice som cateringfirma?

  • bruden08

    Fredrik och Sabine
    Jo det var så att jag gick in på partyworld för att titta på brudklänning och expediten stod och pratade i telefonen det är väl inget fel i fet men hon gjorde ingen notis om att jag kom in och man hörde på samtalet att det inte var något viktogt mest skitsnack, jag gick en lång stund där inne och kollade men hon babblade på fast hon hade sett mig frågade inte om jag behövde hjälp eller ursäktade sig i telefonen. Jag började föröka att påvisa att jag var intresserad av att titta på klänningarna, typ började om från början och titta på dom. Jag var där inne en jättelång stund. Sedan kom den in en kund till i affären expiditen pratade en kort stund till i telefonen sedan hör jag att hon säger uräkta mig kjag måste sluta jag har fått en kund!!! Då blev jag helt paff!! Vad var då jag ??? Då bestämnde jag mig för att jag inte ville titta på klänningar hos henne mer utan går mot dörren och när jag tar i handtaget så frågar hon mig Du kanske också ville titta på en klänning? Gahhh urirreterad var jag tjejen som kom in var en förälder till ett barn på min förskola så jag ville ju absolut inte säga vad jag tyckte och tänkte just då, sen är vcårt bröllop inte officiellt ännu så jag ville inte avslöja mig. Jag svarade att det hade jag velat men nu har jag inte tid.
    Då svarar hon mig att hon tycker jag skulle komma tillbaka för det fanns säkert någon klänning som skulle bli sååååå bra. Tjugo minuter tidigare hade jag haft tid.

    Därför tycker jag de känns väldigt oproffsiga

  • bruden08

    SSM
    Ja jag är helt säker att hon såg mig. Affären är ju inte direkt stor

    Jag tycker det är lite jobbigt nu när man ska börja titta på klänning jag drar en MYCKET större storlek än vad jag skulle önska att jag gjorde, det känns nästan pinsamt att gå in i de här affärerna, jag vet att jag är lite knasig som känner så här. Alla ska väl givetvis få köpa klänning oavsett storlek men jag har mina ideér,suck.

    Vilken affär tror ni har de bästa klänningarna för en lite större brud?.

  • bruden08

    mmm har det inte varit några linköpingsbrudar här på hela veckan???
    visst skulle det var kul att träffas någon gång?

  • bruden08

    Fejs
    Jag tror inte du behöver boka tid jag har hoppat in där vid två tillfällen och provat klänningar och det har gått bra

  • bruden08

    Vi kommer gifta oss i Landeryd kyrka och festen kommer vi ha i vår loge, jag försöker hålla det lite hemligt för det är inte så många som vet om det ännu, bara de som vi varit tvugna att berätta för, så jag avslöjar inte var logen ligger.

    Angående det där om bröllopsklänningar så hade jag också hört att man hade mindre storlek i dom än vanligá kläder, det återstår och se

  • bruden08

    Nä vad det står på lappen är ju ovesentligt egentligen men man stirrar sig blind på dessa siffror precis som man skulle vara smalare om man kom i en klänning med storlek 44 istället för 46 hahah så dum man är.

  • bruden08

    Hvidbrud
    Tror nog att du måste skynda på lite för mycket är edan uppbokat. Jag ska gifta mig den 28 juni och förökte att byta tid för sminkningen men det gick inte för det var redan bokat.
    Vänta inte för länge.

  • bruden08

    Kan flika in med att jag också varit på ett bröllop på Sörstad det var verkligen jättefint.

  • bruden08

    smyger in och ropar lite försiktigt efter alla linköpingstjejer

  • bruden08

    Jag går hos en superbra frisör Lotta heter hon och jobbar på Gunillas hårvård låter som en riktig tantsalong hon ska göra mitt hår till bröllopet tror det kommer bli kanon. Jag har köpt löshår i Stockholm på taj mahal, ska bli så spännande.

Svar på tråden Linköping?