• SSM

    Linköping?

    jag är också linköpingsbrud. Gifter mig 3 maj. Vi har prellemenärbokat Sörstad. Det verkar jättebra där. Jag bor inte i Lkp nu, så jag ska skicka dit mamma o pappa som ska kolla på det nu i veckan. Annars har mamma föreslagit Vårdsnäs stiftsgård. Det skulle i så fall antagligen bli lite billigare, men säkert inte lika fint... De har bara buffer dessutom.

    Annars funderar jag på om det är någon som har tips på frisör o make up? Är det någon som har bokat sånt än?
    Fru Cinderella och andra som redan har gift sig.. Vart var ni? Hur mycket kostade det? Är ni nöjda?

    Har också börjat fundera på fotograf, men det känns som att det inte spelar så stor roll... Jag har surfat lite och varit inne på några hemsidor till olika fotografer. Alla bilder jag har sett där är jättefina. Jag har dock inte börjat jämföra priser än. Men det verkar som om det är snordyrt.... flera tusen... De måste ju tjäna hur mycket kosing som helst!!

  • SSM

    Salong fame.. 3000 tycker jag låter lite mycket. Fast då var det ju iof sig för två.. Kanske värt att kolla upp vad det kostar för bara bruden.
    Schysst att få produkter för samma summa på MakeUpStore. Fast det känns nog som att det vore smidigaste för mig att fixa smink och hår på samma ställe.
    Tack för tips iaf!

    Cazan... förstår att det är så dyrt med fotograferingen då.

  • SSM

    Surfade på Salong fame nu. Såg att priset var
    Brudmakeup: 345 kr
    Bruduppsättning: 1350 inklusive provuppsättning.
    Det var ju fakistk inte så farligt.. Antagligen ganska normalt pris..

  • SSM

    Sope... jag bor inte i lkp nu, så jag har skickat mamma o pappa till Sörstad för att kolla läget imorgon. Men det verkar verkligen jättebra - trevlig personal (iaf när jag har pratat med dem på telefon), mysigt och fint ställe och skönt att slippa hålla på att fixa och dona så mycket själv. Så jag tror att det slutar med att vi har festen där. Vart ska ni ha er fest? Stort bröllop?

  • SSM

    Vi kommer bjuda ca 65-70 (är inte helt klara än), men jag tvivlar på att alla kommer. Jag har några riktigt långväga gäster (Italien, Schweiz, Norge och Danmark). Min fästman har bjudit en del som han också är lite tveksam till om de kommer, så det blir kanske runt 60 gäster.
    Jag ringde också till Bjärka Säby och kollade. Men det var redan bokat (av dig tydligen... hehe...) Fast alternativet passade oss inte ändå. Alldeles för dyr lokalhyra och jag tvivlar på att rummen kommer att bli uppbokade även om jag har några långväga gäster. Men själva stället verkar vara jättefint, så jag tror att ni kommer bli nöjda! =)

  • SSM

    Har ni börjat kolla på brudbukett än? Det verkar vara dyrt liksom allt annat. Man kommer verkligen bli ruinerad! (Nej jag är inte snål!! Hehe... :D ) Tur att min blivande tjänar kosing iaf... =)

    Jag har hört tidigare att blomsterlandet (typ ganska nära Tnnefors) ska vara relativt billig. Är det någon av er som har beställt blommor där och är nöjda? Eller har ni något annat tips på något ställe där buketterna inte kostar en förmögenhet.

    Jag skulle vilja ha mörkröda roser och murgröna, men jag har inte riktigt funderat på hur jag vill att det ska se ut. Men lite enklare och inte allt för stor bukett.

  • SSM

    Ingen linköpingsbrud som har börjat kolla på blommor/beställt blommor än?

  • SSM

    Tack för tipsen! Får kolla upp Bernts blommor i Johannelund.
    Nejlikor... Hmm... Fast jag vill nog ha mörkröda rosor även om det är dyrare än nejlikor. Jag har liksom alltid tänkt mej mörkröda rosor och så murgröna + kanske någon vit blomma i också. Så det kanske inte blir någon budgetbukett. Men jag vill inte lägga flera tusen. 1500 tycker jag är max. Iaf för min ekonomi.

    Vi ska fråga en kompis till min blivande om solo, men vi har inte bestämt vad än.

    Jag ska till Lkp om ett par helger. Ska ordna massor bröllopsgrejer och planering då. Längtar redan. =) Det är ju hur kul som helst att planera!! Mycket roligare än att plugga till en tenta......

  • SSM

    Jag tänkte sattsa på sloggi hot hips. De är riktigt snygga! De finns i både hudfärgad och vita. Jag har inte fixat brudklänning än, men jag hoppas på att jag kommer kunna ha vita för det tycker jag är mycket finare.
    www.sloggi.com/se/index.php
    sloggibutiken.se/Listdde76bab-94f5-4374-93a3-80ad15da848d.aspx
    Tror man kan köpa dem i vanliga affärer typ Lindex, men har inte kollat. Annars går det ju att beställa på nätet.

    Men jag kommer antagligen inte ha strumpband och sånt. Ska ni?

    Upptill får jag se lite vad som passar till min klänning.

  • SSM

    Jag har varit inne på party world flera gånger. Både jag och flera bekanta till mig har handlat där. Är jättenöjd med min aftonklänning och mina bekanta är likaså med sina. Alla gånger jag har varit där har hon som jobbar där varit väldigt trevlig och hjälpsam.

    Bruden 08 - tråkigt att du fick sånt bemötande. Är du säker på att hon såg dig?

Svar på tråden Linköping?