• Waersta

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Det är så skönt med hus.. vi har bott i vårat i 3,5år nu och tiden bara rinner iväg.


    Jonna83 skrev 2007-10-08 11:40:04 följande:
    HannaMagnusVi letar i utkanterna av Kumla, på landet. Det här huset vi tittade på igår låg i Västra Öja, typ mitt emellan kumla, hallsberg o fjugesta. Ååh.. vill ha hus nuuu...
  • Waersta

    Här i Östansjö är det inte alls dyrt. Supermysigt och trevligt ställe att bo på.


    Jonna83 skrev 2007-10-08 11:46:41 följande:
    ja jag förstår det.. vi är båda från landet o vantrivs i lägenheten :/ Varför ska det vara så DYRT med hus?!?!
  • Waersta

    Bor hon i Östansjö alltså.. Vart?

    Min mor bor ju på Blomsterhultsgatan, toppen område. Bara skolan som är sådär..


    HannaMagnus skrev 2007-10-08 13:58:47 följande:
    Hoho igen!Nä Waersta, inte Hässleberg, i närheten av Ahlsell, Bromsaregatan, nära till Östansjö alltså Vi har ju ganska nyligen flyttat till den här lägenheten och trivs bra, hade tänkt att bo här ett tag, men "bonuskillarnas" mamma drog till Östansjö (av alla ställen *flinar*) och vi inser att det är bökigt att inte bo i samma kommun då vi har dem varannan vecka... Har talat med mäklaren idag och sagt att vi tar det!! Nu måste vi bara sälja lägenhet också, hoppas hoppas att det går vägen!Jonna; Västra Öja...har för mig att jag sett det på hemnet, måste kolla...Japp, det är dyrt med hus men vi kommer att bo billigare i huset än vad vi gör nu, så det känns ju ganska bra... Får ju mycket mer för pengarna dessutom!
  • Waersta

    Snacka med HannaMagnus, de ska ju ha festen på samma ställe som bröllopet är plus att det är vid en sjö.


    Ronja2 skrev 2007-10-08 16:06:28 följande:
    Hej!Är fullt uppe i att leta lokal till vårt bröllop men börjar nu få lite panik. Ska gifta oss i juni är det tänkt men vet inte var! Vill gifta oss borligt så behöver ett ställe där man både kan ha vigsel, mat och fest. Heslt nått ställe där man kan vara utomhus om vädret tillåter men där det även är fint inne om det regnar... Gärna vid en sjö... Försöker hålla nere kostnaderna så ska kunna ha med egen mat/dryck. Blir ca 50-60 personer. Nån som har något tips??? Ska vara i Örebro el Karlskoga.
  • Waersta

    Jonna: Vi har tänkt att åka på bröllopsresa.. men vi ska ju inte köpa hus just nu.
    Kanske ni kan åka på en weekend bara? Eller bo någon extra natt på hotellet? Bara för att lyxa lite.

  • Waersta

    Vart ska ni sminka er?

    Jag har inte bokat frisör än.. möjligt att hon kan sminka. Hur som helst så vill jag att den som sminkar har Mineralmakeup ID, helt suverän!!

  • Waersta

    Jag älskar mitt ID, finns många andra mineralsmink som säkert också är bra men jag gillar mitt ID. Använder det jämnt.
    Hm.. så om hon inte sminkar så måste jag häva mig in till stan iaf för sminket.. kanske lika gärna kan göra allt där då?


    HannaMagnus skrev 2007-10-09 08:27:28 följande:
    Inte heller bokat frissa och smink, hon i Hallsberg, Klippt&Skuret, sminkar inte... Har också hört massa positivt om ID-smink, tänkte jag skulle prova...
  • Waersta

    Vet inte alls.. "känner" en tjej som håller till inne i stan, supergullig, men vet inte om det passar. Jag vill ju ha någon som vågar ta ut svängarna lite. Då kan jag ju göra make up hos vem som helst när jag redan är i stan.

    Skulle vilja göra den på hudateljén, ska ju dit i november, får fråga dem då.


    HannaMagnus skrev 2007-10-09 08:59:34 följande:
    Vart i stan har du tänkt dig?
  • Waersta

    Jag tänker spontant frisyren först! Annars så om det ska sprayas och grejas så är det nog lätt att sminket blir förstört..

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-09 14:35:43 följande:


    Jag har nog tänkt sminka mig själv...är så rädd att bli översminkad. Lät sminka mig då jag skulle på min studentba och jag såg verkligen inte ut som mig själv på fotona.Klurar lite på vad som är lämpligast i ordning....frisyren eller maken först?
Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)