• lillaj

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Vi gifter oss 9 aug i Kopparberg, bor i Lindesberg så det är ju nästan Örebro Kanske kan vara med på ett hörn här?!

    Vi har bokat kyrka, kontaktat herrgården och bokat fotograf, har tagit fram prototyper för våra trycksaker, velar mellan två ringarm, har alt till klänning som ska provas. Resten återstår, min frisör ska göra håret men har ingen aning om hur jag ska lösa sminket. Blir så stressigt att behöva åka till Örebro för det och sen till bröllopet i Kopparberg..

    Det bröjar kännas på allvar nu, förut har det kännts så långt borta i tiden men det är det ju inte längre. Är så kär

  • lillaj

    Jag ska boka tid för secret box i slutet av april (vill ju hinna komma iform efter graviditeten ) och det kostar 995kr. Vi har inte bestämt oss än vilket fotograferingspaket vi ska välja, men det blir antingen ett mellanpaketet med fotografering under vigsel samt porträtt eller stora paketet där fotografen är med före när man gör sig i ordning, under vigsel, porträtt och brudskål. Det stora paketet kostar 6995 och vi är överens om att ringen och fotografering är det vi tycker är viktigast så nått av dessa blir det.

  • lillaj
    Jonna83 skrev 2007-11-28 11:35:58 följande:
    Waersta:När vi skulle dit första gången fick vi oxå ställa in för att hans barn var sjuka.. Det börjar kännas lite konstigt. Han svarade inte idag heller.Lillaj:var ska du ta secret box?
    Hos Sofia Ölund i Örebro! Hon ska ven fotografera på bröllopet!
  • lillaj
    dragonesse skrev 2007-11-29 21:26:28 följande:
    Hej! Här kommer en nykomling!Ronja2, vad kostar Villingsberg? Hur många gäster får plats? Är lite nyfiken på stället! lillaj: vad tar SOfia Ölund för en secret box? Har kollat in hennes sida och hon verkar jättebra, har funderat på att anlita henne jag med...
    Secret boxen kostar 995
  • lillaj

    Nu har vi kört fast totalt i planeringen efter emn rad motgångar i boknigar av smink/frisör. Hade ju förhoppningar om att kunna fixa detta i Lindesberg men här verkar det inte finnas någon frisör som är intresserad av att göra håruppsättningar och än mindre någon som kan sminka.. Så nu återstår bara att leta efter något bra ställe i Örebro även om det känns stressigt att först åka till Örebro för smink/hår och sen till Kopparberg för bröllop. Visserligen bara 8 mil men ändå, man vill ju helst slippa stress i den mån det går.

    Alla tips mottages nu av er här, bra ställen för smink och/eller hår. Varit i kontakt med FACE men funderar även på kicks eller är det bättre på ett ställe där dem gör allt?

    Börjar på lite panik nu så snälla hjälp mig. Hur lång tid går på ett ungefär åt för smink/hår?

    Hur går det för er andra, vart är ni i planeringen?

  • lillaj

    Vart ligger Couqette? Hur fixar ni med sminket? Gör dem det oxå? Vlken tid har ni bokat? Gör ni håret först?

  • lillaj

    Ja, vi har ju helt kört fast nu vad gäller både smink och hår efter att min frisör slutat och jag vet att jag borde ta tag i detta men luften hra lite utav gått ur mig men jag ska ta nya tag efter jul!!

    När gifter ni er Waersta? Vi 9 aug..

  • lillaj

    Ingen aning faktiskt, har bara varit på Brudspecialisten i Örebro (och butiker i Malmö när vi är där).Låter smidigt,lite som Zari i Degerfors med allt på samma ställe!

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)