• Ronja2

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Hej
    Vi är också Örebroare o ska gifta oss sommaren 07.
    Dock funderar vi på att ha bröllopet i karlskoga då vi båda kommer därifrån.

  • Ronja2

    Har bara börjat med planeringen.
    Allt är så svårt! Letar med ljus och lykta efter en bra, billig loka. Vill gärna ha fest med både vänner och släkt mne vet inte om budgeten räcker till. Fått ett erbjudande om att hyra en gammal skolbyggnad som vi funderar på om mna kunde pynta i ordning lite, men ligger lite avsides så vi får se.

    Har hittat våra ringar! Alldelles för dyra för vår budget men kan inte släppa den med tanken så blir till att spara :)

    Drömbröllopsresan går till USA.

    Funderar på att sy upp en klänning, fått ett bra pris från min "tärnas" syster som är jätteduktug sömmerska. Hon skulle ha ca 200 för jobbet. Vet dock inte vad materialet kostar så får räkna lite på dte o se vad som blir billigast. Fördelen med att sy upp är ju att mna faktiskt kan få den exakt som mna vill och dessutom går den ju att sälja efteråt...

    Käns som allt är ett virrevarv. Alla andra verkar ha sån koll på läget....

  • Ronja2

    Hej!
    Är fullt uppe i att leta lokal till vårt bröllop men börjar nu få lite panik. Ska gifta oss i juni är det tänkt men vet inte var! Vill gifta oss borligt så behöver ett ställe där man både kan ha vigsel, mat och fest. Heslt nått ställe där man kan vara utomhus om vädret tillåter men där det även är fint inne om det regnar... Gärna vid en sjö... Försöker hålla nere kostnaderna så ska kunna ha med egen mat/dryck. Blir ca 50-60 personer. Nån som har något tips??? Ska vara i Örebro el Karlskoga.

  • Ronja2

    Bröllopsbutiken (Zari) i degerfors ligger på Odelbergsvägen 21. Bäst är att ringa o beställa en tid (tel:0586-32767), då kan du ju få vägbeskrivning också :) Gå in o kolla på www.zariatelje.se
    Lycka till!

  • Ronja2

    Hur mycket ska man anpassa sig efter var gästerna bor. Tittade på rosendalsfestgård och verkar ju vara jättefint. Dock kommer de flesta av våra gäster från Karlskoga vilket gör att de får lite långt att åka. För oss som bor i Örebro är ju avståndet mer ok. Hjälp

  • Ronja2

    Hej
    Skulle så himla gärna villa ha häst och vagn på bröllopet. Gifter oss i Villingsberg. (Mellan Örebro och Karlskoga). Nån som har något tips?

  • Ronja2

    dragonesse: Villingsberg var jätte billigt! Tror vi betalar 1000 kr för hela helgen. Dessutom får man låna porslin o det fins rum att hyra för gästerna för 90 kr per person. Dock vet jag inte om de hyr ut till alla eller om man måste "ha nån kontakt".

  • Ronja2

    hmmm, kan ha blandat i hop priserna lite... Men jättebilligt var det hur som helst :)

    Nån annan som har varit i Villingsberg?

    Vårt projekt nu är att bestämma mat och tårta. Nån som har nått tips på något bra ställe?

  • Ronja2

    Oj glömde...
    Vi ska vara ca 60 personer i Villingsberg men har en bekant som ska vara 75(?)så det ska nog gå i i varjefall. Vet dock inte hur många de har porslin till.

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)