• Grund

    Göteborgsbrudar 2008

    Majsis: Kolla in länken. Där finns en mall för festprogram samt vad som kan ingå. Praktiskt värre

  • Grund

    Japp, så blir det rätt sen när man viker dem. Det som jag tycker är bra är att om man har mall klar så behöver man förhoppningsvis inte lägga massa timmar på att få det rätt när man är klar med innehållet. (Datorer har en benägenhet att jävlas med mig)

    Men du kan ju testa och skriva i lite vad du tycker och fylla på när du kommer på bra saker. De behöver ju inte vara klara flera månader innan ju.

  • Grund

    barba: Jag har ingen aning om vad jag/vi ska göra dagen innan. Men det låter ju jättemysigt det ni ska göra!

  • Grund

    Godmorgon girls!

    Allt är i sin ordning: Astriden väcker oss som vanligt cirkus 07,45. Jag har börjat räkna med dig nu så jag hoppas du fortsätter med det!

    Vi har väl också tänkt att ta en kortare resa efter bröllopet och sen en längre när vädret börjar bli kass... vi har dock inte börjat kolla på det än. Nu när det är mörkt och tråkigt blir man ju sugen på att resa iväg så vi får väl sätta igång snart.

    Igår kollade jag på skor i ett par affärer men ingen hade vita Rainbow och Pink (www.paradoxlondon.com) kan man ju dock få infärgade i precis vilken färg man vill så det ska nog lösa sig. Ni får gärna gå in på pink och kolla vilka ni tycker bäst om

  • Grund

    Hej Amor!

    Trist att ni bråkat Jag hoppas han inser att han betett sig dumt. På gott och ont kanske att du glömt mobilen... det är ju inte så kul om han tror att du vägrar prata med honom en hel dag. Svårt det där... Jag hoppas du får en så bra dag du kan.

    Lägenheten ligger ungefär vid Linnéplatsen. Mäklaren ska börja ringa runt idag så vi får väl se hur det går. Den var helt OK men jag det är svårt att veta hur man ska göra...

    Jag gillar också Sassy-skorna men det är lite för hög klack, så Ballet är ett bättre alternativ för mig. Den ju likadan men med lägre klack. Det var lite bättre pris på Pink än på rainbow också och det är ju bra

  • Grund

    stackars dig Majsis! Vilken jäkla otur! Det viktigaste är att du mår bra! Dumma kabelmatta

    Hoppas du kan komma den 8/12 och ta revansch på denna missade träffen. Jag missar ju också lördagen

  • Grund

    Åhhhhhh kladdkaka!!!!!!!!!!!!

    Mysigt att träffa sin tärna det förstår jag att du ser gfram emot! Jag längtar också tills vi reser till Abu Dhabi och jag får träffa en av mina tärnor.

    Japp, hoppas du kan komma den 8/12
    Har inte sagt någon tid, vad tycker ni???

  • Grund

    Ok brudar, det verkar vara allmänt missat:
    Då tar vi det efter handbollen MrsD

    GLÖGGKVÄLL hos Grund 8/12:
    Grund
    Astriden+ kompis
    MrsD

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008