• stenbruden

    Göteborgsbrudar 2008

    Någon som ska gifta sig i juni 2008? Från Götet kanske?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-17 12:26
    Nästa BT träff är fredagen den 2/11!

    stenbruden och astriden är på! Vore kul om ALLA kommer!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-17 12:36
    ~ bröllop gbg - 24 november, Aschebergska Eken
    ~ Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    ~ BarbaBruden - 10 Maj, Masthuggskyrkan
    ~ LindaochLinus - 17 maj, S:t birgittas kapell
    ~ Majsis - 31 maj, Rådhuset
    ~ 31 maj 2008 - 31 maj, Tofta Bränneri
    ~ Stenbruden - 6 juni, Aspenäs Herrgård
    ~ malinlars - 7 Juni S:t birgittas kapell
    ~ 080628 - 28 juni, Tofta Bränneri
    ~ stjärngudinnan - 5 juli, Kungslena kyrka
    ~ Joji - 12 Juli, Onsala kyrka
    ~ MrsD - 19 juli, Lysekils Kyrka
    ~ NYC Brud i Gbg - 2 aug, Skärhamns kyrka
    ~ B & S - 8 aug, centrala GBG
    ~ Valkyriana- 8 aug, Kapellet stenungsund
    ~ Fröken Plommon - 9 aug, Säve Kyrka
    ~ fru augusti 2008 - 23 aug, Hanhals kyrka
    ~ Amor Eterno - 30 Aug, Kungälvs Kyrka - Fest - Aschbergska Eken

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008
  • 080628

    Visst är det svårt att välja ringar?! Jag har också rött guld i förlovningsringen och funderar eventuellt på en vigselring i vitguld.

    Jag har precis varit ute och provat klänningar för första gången - roligt! Och så visar det sig att den första jag provade var bra och dessutom på rea. Svårt att veta om man ska försöka slå till redan nu...

  • mrsD

    080628-jag vet hur jag är, hittar jag något som känns bra så kommer jag inte hitta ngt bättre.. så jag hade slagit till direkt! men d e ju bara JAG.. tur man känner sig själv=) hoppas jag har lika stor tur som du!

  • 080628

    Visst är det svårt att välja ringar?! Jag har också rött guld i förlovningsringen och funderar eventuellt på en vigselring i vitguld.

    Jag har precis varit ute och provat klänningar för första gången - roligt! Och så visar det sig att den första jag provade var bra och dessutom på rea. Svårt att veta om man ska försöka slå till redan nu...

  • fru augusti 2008

    Ja, det är jättesvårt att välja ring. Får kolla runt i lite fler affärer...Känns det bra från första början med klänningen så tycker jag att du ska slå till. Brukar ju ofta vara så att man återvänder till det första man provade. Plus att det var rea.

  • Stjärnis

    Hejsan!! Jag har inte hunnit vara här inne på ett tag. Har haft alldeles för späckat schema.. *pust* Nu är jag hemma och blir lite bortskämd av mina förlädrar. Jag har fyllt år, så vi har haft lite kalas för nära och kära. Istället för att alla ska åka 16 mil till oss, så åkte jag och min M2B 16 mil till dem Igår var jag och mamma och tittade på mönster till tärnornas klänningar. Vi hittade ett bra mönster i första affären så nu är det beställt. När tärnorna har godkänt det, är det dags att titta på tyg.

    Stenbruden: Det var jag som går på Nailteam Kul att du kom med ett konkret förslag på datum. Jag hänger på!! Vilket ställe vi väljer spelar absolut ingen roll för mig..

    Välkomna alla nya Göteborgsbrudar!

  • bröllop gbg

    malinlars: vi ska bo på Novotel på bröllopsnatten. Funderar på att boka en natt till för att riktigt hinna varva ner och njuta av ögonblicket, och jacuzzin...

    Vi har börjat fundera mer och mer på att ha en bröllopslunch dagen efter, på söndagen. Att de som vill bland gästerna träffar oss på ett förutbestämt fik eller restaurag också förlänger vi bröllopet lite. Lunchen får bli till självkostnadspris då. Vad tror ni om det? Känns lite roligt, då kan man också få tid att prata med dem som man inte fick så mycket tid med på bröllopet. För med runt 75 gäster inser jag ju att man inte kommer att hinna prata väldigt länge med alla. Nån som har tips på nåt trevligt och lagom dyrt ställe runt Klippan? Har kontaktat Röda sten för att höra om de har öppet och om man kan boka bord.

  • mrsD

    åhh va rea d e i brudbutikerna i stan!! åkte förbi några idag, men vågade inte gå in.. usch.. ångest för o hitta "min" klänning..

    e änna tomt här nuförtiden..?

  • Stjärnis

    bröllopgbg: Självklart kan du göra så!! För precis så ska vi göra Vi kommer att ha en del långväga gäster å då känns det kul att förlänga bröllopsfirandet lite. Om det blir en lyckad fest, så är de ju inte kördguliga förrän på eftermiddagen Å då är det ju bra om de kan äta lunch tillsammans med oss innan de åker.

  • 1december

    Hej
    Jag kikar in på denna tråd lite, trots att jag inte skall gifta mig 2008. Vi gifter oss den 1 dec 2007 och skall ha festen på Stora Holm. Nu får ni Gbgbrudar två frågor av mig:

    Är det någon som har bilder från Stora Holm när det är dukat? Vet ni hur man får fatt i en snygg cape som jag kan ha innan och efter bröllopet?
    Lycka till med planeringen! Lisa

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008