• mrsD

    Göteborgsbrudar 2008

    150 kr e ju bara nu när de är elever.. sen blir d ju dyrare=)

    men 600 är ju inte alls farligt heller, är det långt ifrån stan?

  • mrsD

    L&L - ååh, låter väldigt intressant! nu e d ju ett tag kvar till bröllopet och jag ska ju göra naglarna på tors... men i framtiden, lite närmare bröllopet, absolut!

  • mrsD

    haha, nedå, tråden lever! *s*
    Bara haft mat och duschpaus ju.. Sen ska vi iväg på handboll.. (sambon dömer och jag sitter funktionär)

    Jag fick intrycket av tjejen som ska fixa vår tårta att det går alldeles utmärkt att ha sugarpaste på en moussetårta, men å andra sidan frågade jag inte sådär rakt på sak.. hm..
    Vi skulle träffa henne när bröllopet närmar sig och prata om fyllning osv..
    men det är väl bara att ringa o fråga annars?

  • mrsD

    malinlars - Göksäter är ju som Gekås i ullared *s* Min mor bor på orust och jag är uppväxt där, ett besök på göksäter när man är hos mamma är obligatoriskt!!
    Härligt att ni hittade fina tyger, både min balklänning i nian och i gymnasiet är sydda i tyger därifrån. ska in o kika på din klänning=)

    väldigt va d blev bebisprat här=) Har jag nämnt att vi la p-pillnera åt sidan för ca 3 veckor sen?? *iiihhhh* har nästan slutat tänka på d men när ni började prata bebisar började d kittla i magen igen av spänning!!

    fler än L&L som har barn?

  • mrsD

    malinlars - gud vilken underbar klänning!! har du alltså hittat mönster till den?
    Såg förresten att din m2b är kock på ett hotell, min m2b levererar frukt o grönt till massa olika hotell i gbg, typ hotell elit osv, är världen såååå liten tro?

  • mrsD

    stjärngudinnan - visst är det roligt när d e m2b som e sugen på bebis oxå? Här hemma är det han som har tjatat o vi har fått kompromissa fram en tidpunkt *s*
    Det började med att vi skulle slänga pillrena på bröllopsdagen, men d tyckte han va för långt fram, sen sa vi vid maj/juni, men så länge orkade han ju inte vänta!! HAHA!
    Sen sa jag, okej, men jul då? njaa.. d va la okej, men så tänkte jag efter lite och läste här på BT att många får problem med finnar osv när man slutar, och jag vill hellre att kroppen är normal när vi gifter oss än i obalans!

    Pratade lite med barnmorskan och efterosm jag ätit p-piller så länge (7 år) trodde hon att d kunde ta ca ett år innan kroppen var normal.
    Så jag slutade på studs! Vi kommer köra på säkra perioder fram till nån månad innan bröllopet, för att försöka undvika graviditet innan.. (vill inte stå med mage i kyrkan...)
    men samtidigt, blir d något så är det "meant to be"

    MEn drömmer är såklart, att med en liten dikt på bröllopsmiddagen lite diskret få gästerna att förstå att vi väntar en liten=)
    meeen, bebis kommer när bebis vill kommma...

    drömma kan man väl få göra? =)

  • mrsD

    SussuGull - eftersom vi ska gifta oss i lysekil mitt i sommaren så var d viktigt att boka allt tidigt, annars blir de uppbokade och d fins inte megamycke o välja på...

    men vi har bokat:
    *lokal
    *kyrkan
    *tårtan
    *fotograf
    *bed & breakfast rum till gästerna
    *Catering (ska ringa i veckan)

    Då är de "stora" sakerna bokade, då slipper man oroa sig om man ska hitta rätt, om de är uppbokade mm

    Välkommen förresten!

  • mrsD

    SussiGull - Vigseln blir i lysekils kyrka och festen just på Oscars!

    Gick gymnasiet där och älskar lysekil! Har haft min beskärda del av festen på oscars, och lokalen är ju underbar, så det var ingen tvekan om att det skulle bli den!

    Vad fick er att inte boka den? bara nyfiken

  • mrsD

    malinlars - smart plan d där me o jobba 6 mån innan ni börjar försöka.. Hade väl oxå den planen från början, men har ju två år (förutom det jag är på nu då) och känns bra att ta ett sabbatsår, så vi kör på d! o klarar man sig på studielånet klarar man sig på den ynkliga mammapengen man får.. ehh, plus att man ska försörja en till.. hm...
    meeen, den lilla detaljen ignorerar vi för tillfället! (hehe..)

    Va roligt att få en klänning uppsydd bara för dig! du kanske har nämnt d redan i tråden, men vart får du det gjort? har funderat på det, då får man ju klänningen precis som man vill ha den, och eter ens egna mått, ist för att lägga tusenlappar på en klänning o ´sen ändå få ändra den.. o me min kroppsform lär jag ju få ändra tusen saker..

    o hittade du mönster på den? isf var? hittar ju inte ens mönster t vanliga kläder.. inte ens på göksäter!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008