• mrsD

    Göteborgsbrudar 2008

    AHHHH!!!!! ett MEGABAKSLAG för vårt bröllop!!!

    har lite smått panik..

    Skulle ringa o boka det vandrarhem där vi hade tänkt att plantera alla gästerna på bröllopsnatten (och boka vår fina seglarstuga) och det är uppbokat fullt!!!

    Va gör vi nu???

    fick till slut tag i rum t 20 pers, men d ligger 1,5 mil från festlokalen så nu måste vi ha folk som kör.. Dessutom fick ju inte vi d rum vi ville ha.. Så fick boka på hotellet ist, de hade iaf et litet paket me champagne o sådär.. o havsutsikt.. men d blir ändå inte som vi tänkt oss...

    sen ringde jag floristen, o buketten behövde man inte beställa förrän en månad innan... suck! hur ska man veta allt detta?? e ju inte varje dag man planerar bröllop precis..

    ville bara beklaga mig lite..

  • mrsD

    stenbruden - tack för stödet!

    Det B&B jag till slut fick bokat var urgulligt, han som jag pratade med var verkligen hur söt som helst och gjorde allt för att hjälpa oss =)
    och hon jag pratade med där vi hade tänkt att boka var inte speciellt trevlig så kanske var d bra ändå?

    Mamma erbjöd sig att vara chaufför oxå, så det löser sig!

    Fru augusti 2008 - varför skulle man inte kunna ha tre ringar? låter jättefint tycker jag=)

  • mrsD

    L&L - Visst är det tråkigt att någon ska behöva köra, men eftersom min mamma ändå kommer att köra hem efter bröllopet (de bor bara 3 mil därifrån) så kommer hon vara nykter ändå=)

    Känns tråkigt att behöva hyra buss för 20 personer, vilka säkert kommer vilja åka på olika tider.. Några är äldre och vill säkert åka hem tidigt.. så bil är nog den smidigaste lösningen... o antagligen billigaste!!

    Japp, en månad räckte, men d va lite för att jag ska ha champangefärgade rosor (enbart) och lite blåmusslor, och de rosorna finns att få tag i hela sommaren, så det är lätt och snabbt att beställa.
    Annars får man nog kolla med dem lite tidigare..

  • mrsD

    vi har släta guldringar som förlovningsringar o sen ville han ha en likadan som vigselring, och jag en solitär.. o så blev d!

    nu finns de här hemma o skriker till mig att prova den ¨så fort jag går förbi!! men har ju hört att d ska bringa otur så.. *suck* vill ju så gärna =)

  • mrsD

    ojoj, man e borta en dag så eman helt lost här! *s*

    Ringde florister i förrgår, och kolla här: i lysekil kostar buketten jag vill ha mellan 500-800 kr, sen ringde jag en florist på orust (mamma bor där och vi täntke nog sova där natten innan bröllopet eventuellt) och där kostar buketten 400!!!

    skillnad i pris värre!!

    Har ringt fotografen flera gånger men inte fått tag i honom än... ska försöka igen idag... vill ju boka!!

    Förresten tror jag att jag hittat ett ställe som kan bara "vår" tårta...

    www.tartmakeriet.se va tycker ni?

    Sett att många av er fixar/har fixat klänning redan, köper ni den nu och går till skräddaren närmare bröllopet, eller fixar ni allt nu?

  • mrsD

    Äntligen!!

    fick bokat både tårta och fotograf idag=)

    Vet ännu inte vad han tar, det berodde på omfattningen av bilder osv, vi skulle ha möte med honom närmare vigseln. Har hört så mycket gott om honom så d spelar egentligen ingen roll.. men hörde en annan som hade haft honom och de hade betalat 3500 för 2h utefotografering.

    O tårtan ja, jo men den finns på lysekil19juli08.weddingannouncer.com men hon som ska göra tårtan har hemsidan www.tartmakeriet.com där kan man se lite av de tårtor hon gjort

    Hon verkade jättetrevlig, jobbar gärna med sugarpaste och vi ska ha möte med henne med, bestämma fyllning osv..

    Nu känns d lite mer "på riktigt"!!

    Ska väl ut på klänningsjakt jag med=) men blir nog närmare jul skulle jag tro... just nu e vår andra bil på verkstaden med trasig växellåda... (12 000 *gulp*) o d hör till saken att vi precis bytt MOTORN på den... jäkla bil.. ska sälja den snabbt som attan så fort den blir klar!!

  • mrsD

    malinlars - japp! efter bakslaget med vandrarhemmet så tar jag inga fler chanser! bäst o boka i tid..
    Nu gäller det bara att arbeta ihop till budgeten *s*

    Har oxå en bok som jag skriver i! va roligt att någon annan gör likandant! Där i har jag allt! alla tips och allt jag bokat, tänker beställa osv
    Har även en egen mapp på skrivbordet på datorn "bröllop", där finns alla bilder jag hittat och inbjudningarna osv..

  • mrsD

    malinlars - ja, d måste man! men när man börjar ordna upp det i färgkodade mappar efter bokstavsordning kanske man borde börja fundera...? eller? *S*

  • mrsD

    malinlars - va roligt!! vi har ju redan gjort våra.. eller, vi ska ha två lager papper så har inte skrivit ut själva texten än, men börjat göra utsidan..

    har dock bara gjort tio stycken än.. ska va blåmusslor på (vet inte om du sett dem på vår hemsida) men måste ha fler o finns ingabra ställen här i gbg att plocka på...

    ngn som vet?

    men man får kanske kika på den färdiga upplagan sen?

  • mrsD

    när vi ändå snackar naglar, ska på elevbehandling på torsdag på nailteam, 150 spänn för ett helt set!
    En kompis gjorde det i torsdags och det blev hur bra som helst, så jag ska till samma tjej. De vill ha fler kunder, så är det någon vill bara vill testa hr det är att ha långa naglar, kan jag ju tipsa om det!

    Vart går du L&L?

    fick ett tips här på BT för kanske ett år sen, om de som ligger inne på Nils ericsson, så jag gick dit, men naglarna sprack redan efter en dag... VARNING!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008