• Zlemma

    Göteborgsbrudar 2008

    RUMM: Vi ska gifta oss i mars i Gbg. Det kan nog bli bra, även om vädret är lite osäkert just den månaden.

  • Zlemma

    Stenbruden: Haha, nicket kanske låter lite äckligt?

    Att vi ska gifta oss i Gbg var kanske att överdriva lite, Kållered är det egentligen. Jag kanske inte ens får vara med och skriva i tråden? =P

  • Zlemma

    Amor Eterno: Vi gifter oss i Kållereds kyrka. Blir bara ett jättelitet bröllop, c:a 20 pers, bara de allra närmaste.

    Har kikat lite på länken du la ut till efavormart.com, och det skulle jag inte gjort! Jag har ju egentligen redan köpt små giftbags, men så hittar jag satin bags och blir helt förälskad! Jag måste nog bara ha en del grejer från den sidan, det var ju jättebilligt också! Nu har jag inte kollat frakten ännu, men är det någon annan som är intresserad av grejer därifrån så är jag gärna med på att beställa tillsammans.

  • Zlemma

    Herregud! Nu har jag impulshandlat igen... =O
    Tack vare länkarna från Amor Eterno. Vi hade inte ens planerat att skaffa stolsöverdrag, men så hittade jag på en av sidorna, hur billigt som helst och erbjudandet varade bara till imorgon förmiddag, så jag slog till på en gång. Fast egentligen så blev det ju dyrare för oss, eftersom vi inte räknat med den kostnaden från början.
    Det lutar nog åt att skjuta upp bröllopet som det ser ut nu. Det är ju omöjligt att hålla budgeten. Är det bara jag som har problem med det?

  • Zlemma

    Amor Eterno: Det var jättebilliga grejer, frakten däremot sved lite mer. =P Jag beställde ju ganska mycket, eller det blir väl ganska tungt åtminstone med stolsöverdragen så frakten gick på 80$, allra billigaste alternativet. Med UPS hade det kostat 141$! Tyckte efter lite överläggande ändå att det var värt frakten, men försöker att inte tänka så mycket på just den biten!

    Imorgon ska jag iväg med en kompis och kolla på klänning för första gången!

  • Zlemma

    Monogram låter intressant, om ni ska beställa vill jag också vara med och kika!

  • Zlemma

    Jag var också livrädd när jag skulle ut och prova klänningar, det är bara det negativa man kommer ihåg, precis som du säger. Nu var jag iofs bara på ett ställe och det var Svahns i Kungsbacka, men där var dom jättegoa och trevliga. Fick hur mycket hjälp som helst. Det enda jag tyckte var lite synd är att dom säger ju sig ha extra stort sortiment med stora storlekar, men såå många tyckte jag inte att det fanns, men å andra sidan så kanske en annan affär hade haft ännu färre!

  • Zlemma

    Amor Eterno: Jag var också sugen på tändsticksaskarna, men dom skickas väl endast till Canada?

  • Zlemma

    Amor Eterno: Jag var inne och kollade igen och tyvärr så är det bara Canada som gäller just för tändstickorna.
    Gå in på tändstickorna och läs längst ner. =/

  • Zlemma

    Jag kan flika in att jag jobbar som läkarsekreterare, om det är nån som vill veta!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008