• felines

    Ja, det är klurigt med klänningar vad som finns på nätet finns inte alltid i butiken osv. Men jag ska nog försöka proviantera så mycket jag kan i polen. Skor, smycken, sprit mm, jag tror man kan hitta det mesta billigare om man letar. Warszawa har ju huvudstadspriser likvärdiga med london eller köpenhamn m.a.o. inte så billigt, men kan man ta sig ut en bit tror jag man kommer ner 30% på priserna.

    Jag tänkte börja i tid så man inte måste äta femtielva tårtor sista veckan innan bröllopet och bli så tjock att man inte får plats i klänningen.

  • felines

    Nämen gu vad kul! Jag har också lägenhet i Warszawa (jodå du stavar rätt :)), i alla fall ett tag till och den är verkligen ett renoveringsobjekt, behöver hon mer jobb? Vi kankse kan ta en tripp till polen ihop. Jag tänkte åka dit i januari vill du med?

    Jag är 1.80 och väger 88kg. Bor i Lund.

  • felines

    Ja det är viktigt att prova... jag har provat klänningar av din modell och jag ser så tjock ut i dem, blir liksom helt oproportionerligt, midian sitter för högt. Men jag tror inte jag kommer ha sån tur att jag kan prova en klänning och köpa den. Har rätt många krav, chiffong, axelbandslös, utan lullull, brodyr, mycket släp... tja så jag kanske får hålla tummarna.

  • felines

    Har man tur kan tur/retur flyget med wizzair ligga på 600 kr så det är inte så farligt och boende har du ju fixat hos din kompis.

  • felines

    Just nu är det till och med extrembilligt i januari 0kr för biljetten bara skatt och avgifter.

  • felines

    Jag har faktiskt lyckats hitta klänningar till baler och så men jag är inte främmande för att sy upp... älskar att ha på mig skräddarsydda saker, blir en helt annan passform och man får äntligen känna sig normal för att gå på de flesta klädaffärer är bara jobbigt. Samma sak med skor, älskar högklackat och har 42, de flesta slutar kring 40, 41, åh vad man blir trött på det!

  • felines

    Åh, vad kul att ni är överrens. Det är jag och älsklingen nästan jämt även om jag tycker, ska man spendera lite extra någon gång så är det på bröllopsdagen. Ska du också med Mig och anja och göra malmö i januari?

  • felines

    Hejhe.. nej han kommer bli min MAN och jag tycker faktiskt han kan få kalla mig sin KVINNA... fru låter ju som en tysk gårdshusmor :)

  • felines

    Hehe... jag har delade ekonomi just av detta skäl. Gemensamma ugifter går på gemensamt konto men mina pengar får jag köpa 1000 par skor för om jag vill :) Sen får han köpa porche för sina :)

  • felines

    Församlingshem brukar vara billiga. Vi ska vara på Axelgården.

    Anja... tja jag är inte direkt rik på min studentpenning men när jag får jobb blir vi nog ett hushåll med ganska stora marginaler men det beror mycket på att vi är "ekonomiska".

    Ja, jag har förstått att kvinna låter så i svenskars öron, men jag känner inte den nyansen, kanske för att jag är utlandsfödd. Jag tycker kvinna är ett mycket vackert ord, jag känner mig som en kvinna, har liksom passserat tjejstadiet så jag förknippar bara positiva saker med det som självständighet, mognad, ansvarsfullhet, skönhet, klös och karisma - klart saker en man skulle villa göra sin egen. Han får väl kalla mig sin kvinna i sänghalmen :)

  • felines

    Axelgården ligger strax utanför Lund, kolla här:
    torn.km.scout.se/axelgard/festlokal/
    Ganska billigt och ingen bokningsavgift till skillnad från Logen, det är billigare också men Logen är ju större och så ingår städning - det gör det inte på axelgården.

  • felines

    Jag vill dansa winervals men jag tror inte man klarar av en sådan snabb proffs wals som an der schönen eller vad den nu heter, det får vara tilll något lite långsammare.

  • felines

    Fast jag får nog banta lite om han ska bära mig sådär *fniss*

  • felines

    Nä, man behöver itne gå dyr kurs... finns gratis kurser inspelade på youtube som visar lite krundsteg. Sen får man ju träna hemma själv. Jag älskar att dansa. Önskar bara jag var bättre på det.

  • felines

    Ush! på tal om stress. Jag blir inte klar med mitt förbannade exjobb i tid. Min kära samarbetspartner bestämde sig för att köra eget rejs åt ett annat håll så nu får jag knyta ihop trådarna till något kreativt själv. Anja, jag tar till baks det, jag fixar nutrilett diet... de senaste veckorna har jag inte kunnat äta alls... flytande nutrilett går ner men det är typ det enda. Hu vilken oväntad bantningskur detta blev. Fan vad det ska vara jobbigt att tänka om, ta sig i kragen och bara göra något så man blir klar.

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2