• Tina75

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    här har ni mig

  • Tina75

    Det där gick visst lite fort. Har fått abstinens efter en veckas frånvaro!! Höll på att inte hitta hit igen. :) ;)

    Hur har ni det annars!? lite snack om inbjudningskort har jag lyckats läsa mig till + en himmelns massa puffande ;)

    ANja; dina inbjudningskort låter toppensnygga!! sugen på att göra mina med ;) jag menar 30-40 extra är väl gjort i en handvändning!! :) Ser fram emot att se slutprodukten.

    puff puff puffelipuff puff!! :) :)

  • Tina75

    hur har det gått för dig ANne vad det gäller maten. Några beslut tagna??

  • Tina75

    idag är min sambo och får sig en försmak av det som väntar honom om dryga 8 månader = SVENSEXA!!

    Jag fikar också gärna :) någon gång. Just tell me var och när!!

    Vad har Ni andra för er denna höstdag??

  • Tina75

    Bra initiativ Anja, jag har dock svårt att uttala mig om hur min kommande vecka ser ut i dagsläget. Hänger dock på om jag KAN !!

    .... känns inte roligt att läsa att du känner som du gör inför besök i en bröllopsbutik. :( det är ju din förbaskade rättighet att kunna göra de besök du vill utan att behöva ens fundera i de banor som du gör.... stå på dig!!

    Jag är imponerad av din energi när det gäller styling av er "gamla" lägenhet.... den ska ju säljas ;) antar att alla projekt Ni har just nu kommer till användning i ert nya boende också. Är VÄLDIGT nyfiken att se bilder på hemnet så glöm inte länka!!

  • Tina75

    Den där bröllopsmässan bör man kanske satsa på för att få lite inspiration. MIn sambo som i övrigt inte engagerar sig vidare värst sa faktiskt för någon dag sedan att det vore värt ett besök........ så då ses vi kanske i vimmlet :)

  • Tina75

    blev så paff när jag loggade in och såg att mitt inlägg från igår inte fnns! Nåväl nu ät jag här igen i alla fall. Det har varit minst sagt mycket den senaste veckan så jag har knppt besökt datorn kryss i taket!! :) Nu inser jag dock att det är hög tid att börja ta tag i bröllopsplaneringen ...... var på bröllop i helgen och slogs då av hur mycket det är som ska till för att det ska bli ett bra och genomtänkt bröllop ;) ...PANIK!!!!!

    Hur har ni det alla sammans annars?? Hur går det med lägenheten Anja....nyfiken att se.... :)

    Ha det bra!!

  • Tina75

    Intressant det där att datorn måste vara ur funktion för att man ska få något gjort.......;) :) Jag jobbar dock stenhårt på att begränsa mig - utan större framgång dock!! Lycka till med försäljningen, syns verkligen att du har ansträngt dig för stylingen - snyggt!!

    felines; jag hade gärna fikat innan på söndag men det är fortfarande osäkert om vi kommer att kunna gå dit eftersom vi inte har någon barnvakt ännu!! :) känns lite tråkigt eftersom jag verkligen tror att vi hade behövt gå dit för att få igång vårt planerande på allvar.

    NU ska jag göra lite nytta hemma innan det är dags för jobb!!

    Ha det bra ALLA lundabrudar....... var alla nu tagit vägen ;) :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2