Inlägg från: oss två |Visa alla inlägg
  • oss två

    Oktober brud 2007

    Jag gifter mig den 13:e oktober

  • oss två

    Vi har redan övat med prästen, men idag ska vi till kyrkan igen så marsalk och tärnan får se kyrkan å så, så de vet var de ska stå..

  • oss två

    6 dagar kvar här med.
    placeringskorten gjorde jag klara för flera månader sen..väldigt skönt..för de är jobbiga...lider med dig Ingrid.

  • oss två

    Ja..nervös är man allt...så mkt nu...fick lämna in klänningen i lördags oxå..panik..var bara att inse att klänningen är förliten...PANIK...men de är så gulliga där jag köpte klänningen så de tar sig tid att fixa det..men bara såna saker..stort utslag mitt i ansiktet..hum...rädd att det är svinkoppor..måste te läkarn imorrn..jobbigt när allt ska hända nu..men men...
    Du då? nervös?

  • oss två

    Tack å lov så har vi valt att säga efter prästen..så slipper lära mig nått utantill, skulle aldrig klara det...

    Det blir inte jätte stort bröllop för oss, 45 personer blir vi, npgra fler i kyrkan skulle jag tro. har valt att bara ha med närmsta släkten annars på middan å så, just för att det inte skulle bli så stort.
    Ni då? stort litet?

    Här är inte heller nerverna där de ska...men samtidigt så är det ju så roligt. Lite jobbigt dick att jag går hemma och är arbetslös= gå och tänka på det hela tiden, medans min m2b pluggar,så han går hemmifrån jätte tidigt å kommer hem sent, eftersom han pluggar i annan stad..blir lite jobbigt när man får ta all den sista planeingen själv...men men...

  • oss två

    det är det jag känner mig nervös över oxå..just det där första när man ska gå in i kyrkan..har en liten tröskel att gå över oxå...livrädd för att snubbla och falla framåt, skulle ju se ut..haha.
    ja då har ni en del gäster. hur ska ni ha det då, catering? laga eget? restaurang?
    Vi ska vara på restaurang. något dyrare, men våra föräldrar betalar och tycker att det är värt de extrapengarna just för att man då slipper städa å plocka iårdning å allt. och sen slippa tänka på hur mtk personal man behöver ta in som ska servera å så..fixar ju dom allt.rätt skönt faktiskt.

  • oss två

    Tycker det är skönt att slipa duka å såna saker me, sånt tar ju bort mkt tid..å mkt tid har man inte nu...5 dagar kvar bara.. om exakt 5 dagar sitter jag hos frisören, troligtvis med spolar i huvet..
    känns som det är så himla mkt kvar att göra just nu. dessutom har vi fått en rejäl fuktskada i vårt vardagsrum, ett element som läckt, vi behöver inte bry oss i sig eftersom vi bor i hyres, men alla hantverkare som kommer att springa här hela veckan..mitt i all stress..kul kul.. dessutom kan de ju komma tidigt på mornarna, så det lär få bli sena kvällar å tidiga mornar..kommer vara slutkörd på söndag sen..haha, men det är det värt.

  • oss två

    har oxå undrat varför man egentligen är nervös. men å andra sidan är det ju en av de största dagarna i ens liv så..

  • oss två

    Klänningen ska jag å prova igen på torsdag, förhopningsvis e den bra då, annars skulle hon göra den sista till på fredan så jag får hämta den då...längtar..å hoppas att den är bra redan på torsdag..så mkt annat att göra på fredag, men men..

  • oss två

    Jo det går bra för oss, hoppas att det gör det för er med.
    Jo klänningen fick jag tillbaka igår, jätte fint gjort av dom, skönt
    Fast det är mkt att göra idag...smart är det iväg å plocka ögonbrynen..det ville de inte ta imorrn, tur det, inte så snyggt att va svullen..
    Ja vädret får vi hoppas på. Ska väl vara ganska fint men kallt...vi ska ha som varmast 4 grader här..burr säger jag bara, sen på söndag ska det bli varmare igen. men men, vi får väl frysa lite tack å lov ska vi inte vara ute så mkt, inte ni heller antar jag? inte riktigt årstid för det..
    Lycka till imorrn.
    *lyckokram*

Svar på tråden Oktober brud 2007