• bröllops häxan

    Naturdiet

    Har kört igång med naturdiet och undrar om det är någon fler här som gör det eller har gjort? Förra året hjälpte Camebridge mig att få bort 15 kg men nu vill jag testa detta då det är billigare och , för mig, lätttilgängligare. Vill nån berätta? Kanske rent ut av är det någon som "kört" båda och kan ge ett objektivt utlåtande ;) Om smak, resultat och litte annat smått och gått.

    I allafall så berättar jag lite hur det går här för mig. Jag startar i dag på 85kg, 177cm lång och planerar att äta i två veckor "rent" till en börja med. Mitt mål är 70kg

    :)

  • Svar på tråden Naturdiet
  • Snowsee

    Hej!
    Jag har kört Naturdiet till och från sen i januari, och gått ner nästan 15 kg. Dock har jag inte klarat rent mer än 4 dagar i streck.

    Har kört kombinerat, oftast så här:
    Frukost: Naturdietshake, choklad.
    Mellanmål: Frukt (äpple eller päron)
    Lunch: Naturdietbar, Choklad eller karamell tycker jag bäst om.
    Mellanmål: Frukt
    Middag/kvällsmat: Naturdietshake.

    Jag tycker personligen att de shakar man köper i stort paket smakar bättre än de färdiga i tetrapack, men smaken är ju som baken.

    Nu när skolan kör i gång igen, läser till lärare, så tänker jag köra Naturdietshake till frukost och kvällsmat men äta vanlig lättare mat i skolan, och frukt till mellanmål. Har ca 3 kg kvar till målvikt och vill gärna komma hit innan min födelsedag i november.
    Jag är dessutom med i Viktklubb.se och kör maten efter deras tänk och räknar kalorier.
    Har gjort så att jag oftast har en unnardag i veckan (fre eller lör) så jag struntar i Naturdiet (ND) och kalorier och äter det jag vill i stort sett.

    Utöver ND så går jag en morgonpromenad varje morgon, gör gym 2 ggr i veckan och medelspinning 2 ggr i veckan. Väger mig förresten på fredagar.

    Snowsee:
    Vikt vid start 6/1: 71,8
    Vikt förra fredagen:57,3
    Målvikt: 55
    Längd: 164 cm
    Ålder: 22 i november.

    Hoppas vi kan peppa varandra till att lyckas!

  • bröllops häxan

    Snowsee: wow det låter ju jätte bra ju :)Vad mycket du gått ner :) Hur mycket i veckan blir det på ca?
    Har bara ätit chokladshaken och en kolabar än så länge. Kolabaren var jätte god men shakarna blir jag lite konstig i magen av. Vill inte köra camebrigde för det är för dyrt just nu för mig så jag hoppas att min mage blir bättre. Annars vet jag inte hur jag ska göra..humm

    Har du ätit grönskassopporna?

  • Snowsee

    Vet inte hur mkt det blir per vecka. Har ju under denna tiden haft pauser utan ND. I början gick jag ner mellan 1 och 2 kg i veckan tror jag när jag körde ND + frukt.När jag kört ND + riktig mat så har det nog legat på mellan 0,5-1 kg i veckan ca. Men sen har jag ju som sagt haft pauser utan ND. Gick upp 2,5 kg under semestern, men de är borta nu.

    Nej, sopporna har jag inte testat.
    Har du provat de färdiga ND-shakarna? De kanske är bättre för din mage?

  • bröllops häxan

    Ja dom är jätte goda :D I allafall Cappochinon. Is kall :)

    Nu åt jag en Kanelbar. Mums.

  • bröllops häxan

    Ok. Nu i morse när jag vägde mig så hade jag gått ner två kg på en vecka. Ska köra i en vecka till och se vad som händer. Kanske blir det två kg till :D

    Tror endå att jag byter tillbaka till Camebridge när jag når 80kg. Finns både för och nakdelar med båda. Men jag hölll mig mycket mättare med C så bara min ekonomi tilllåter så går jag tillbaka till den. Tror jag...hahaha... naturdiets färdigblandade capochino är ju så god. :)

    Hur går det för dig?

Svar på tråden Naturdiet