Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809

    Idag var vi ut till Strömsbergs säteri för jag kände att jag ville ut och ta lite bilder. Smakprov av dom hittar ni i mitt galleri. När jag ser dom bilderna och när det är så här fint höstväder då blir jag nästan sugen på att gifta mig på hösten. Men bara nästan

    Anledningen till att vi var ut dit var att vi hade bokat tid med vaktmästaren för kyrkan som ligger i närheten. När du kliver ut på kyrktrappan så ser du Strömsbergs säteri över fälten.
    Vi har börjat vackla lite om vi verkligen ska ha en borglig vigsel. Känner att det är ju ändå lite mer högtidligt att vigas i kyrka.
    Jocke har också anknytning till den här kyrkan då hans mormors mor och far ligger begravda där och också hans mormors mormor och morfar. Hängde ni med
    Jag som älskar att släktforska hade inte tvekat en sekund om jag hade vetat att min mormors mormor och morfar har suttit i den kyrkan lååångt tillbaka i tiden. Kanske är dom med och vakar över oss på vår stora dag.

  • Virvel

    Vi är med i kyrkan båda två, alltså döpta. Våra barn är också döpta. Anledningen till att vi skulle ha borgligt är att vi inte tror det minsta på gud någon av oss. Det kan kännas lite fånigt att stå där och lova saker till en högre makt som man inte har någon tro på.

    Samtidigt så är det en viss känsla att gå in i en kyrka. Svårt att förklara men jag blir alltid lite rörd. Är väl historiens vingslag som gör det hela. Jag är lite blödig när det gäller historiska platser. Det finns inget som kan ge mig sådan gåshud som att åka genom en lång allé och in på en grusplan till en stor herrgårdsbyggnad. Jag är väl lite knasig.

    Var och hämtade våra förlovningsringar och min vigselring på Posten. Det var ett tag sedan jag var och prövade dom i www.jempguld.se butik så jag hade glömt hur dom såg ut. M2bs har jag bara sett på bild. Beställde ju nya förlovningsringar i lite rakare modell och i vitguld. Hans var jättefin, lite bredare än min eftersom han bara ska ha en ring. Ser fram emot lördagen den 20 oktober när jag ska överraska honom med ringen på restaurang. Jag kände mig osäker på min vigselring eftersom jag bara har haft bilden i mitt galleri att titta på. Behövde inte vara orolig för den var sååå mycket finare i verkligheten. Ser mycket dyrare ut än på bilden. Gnistrar om stenarna mot det vita guldet. Kostade 4700 kr. Gav totalt 8700 för två förlovningsringar och vigselringen med gravyr. Kan tänka mig att det hade blivit betydligt dyrare att handla samma ringar hos Guldfynd. Vill ha dom på fingret nu!

  • Virvel

    Nu har vi bokat tid för samtal med prästen. Hon verkar bra och tyckte det lät vettigt att vi tog reda på hur det går till på en kyrklig vigsel innan vi bestämmer oss.
    Kyrkan har jag preliminärbokat.

    Det är så typiskt mig. Här om dagen så satt jag och skrev ut alla insidor till inbjudnigarna och limmade fast dom så fint. Om vi nu väljer att gifta oss i kyrka så är det bara att göra om alla eftersom nu står det att vi ska ha både vigsel och middag på herrgården. Suck.

    Jag har ett problem och det är min byst i axelbandslösa bhar. Till min klänning så måste jag ha en sådan modell och brösten försvinner helt i den. Det blir ju liksom inget stöd och inget som lyfter så tuttarna ser helt platta ut. Jag har b-kupa och efter två amningar så är dom lite hängiga. Jag är mer nöjd med dom nu än innan barnen för trots att dom hänger så har jag på något sätt ändå mer byst. I pushup bh är dom alldeles perfekta.
    Är det någon som har tips på bra axelbandslöa bhar?

  • Virvel

    axelbandslöa Ha, ha. Nytt ord kanske? axelbandslösa såklart.

  • Virvel

    bridesilly

    Frågan är om den sitter så bra. Jag har läst mycket negativit om den. Tyvärr.

  • Virvel

    Igår var det dags för min överraskningsmiddag och nya förlovningsringarna. Jag hinner inte skriva här också så jag är så tråkig att jag länkar till min blogg här på BT.
    www.brollopstorget.se/Bloggar-3-49/b12.html

    Har varit lite dött här på bröllopsfronten men jag hoppas att det kommer igång snart igen. Det har inte hänt några stora saker men vi pratar om bröllopet och planerar lite smådetaljer varje dag. Min m2b har gjort ett worddokument där vi skriver upp låtar som vi vill att trubaduren ska sjunga. Han satt tom och kikade på tårtor i tidningen Allt om bröllopsfesten. Han säger själv att det känns roligare nu när det börjar närma sig och han längtar precis som jag jättemycket till middagen och festen. För ärligt talat så är det faktiskt det som är det roligaste. Tycker vi. Hur känner ni?

    Sen kommer jag inte ihåg om jag skrev att vi ska träffa prästen den 5 november och att kyrkan är bokad. Så skönt att slippa allt planerande kring en utomhusvigsel.

    Ska sätta mig och skriva ut alla insidor till inbjudningarna igen eftersom det nu är kyrka inbokad så måste jag ändra på alla. Ska också göra den slutliga utsidan eftersom vi äntligen har bestämt oss. Ska ta kort på dom och lägga i gallerit när dom är färdiga.

  • Virvel

    cindell

    Det går inte att se ditt galleri. Du måste nog ändra inställningarna.

  • Virvel

    cindell

    Jag tycker att den på bild nummer tre var finast på dig. Vilken tycker du själv?

  • Virvel

    blivandefrularsed

    Jag tycker din klänning var superfin. Du kommer vara sååå fin. Tänk när man gör håret och sminket. Känner det när jag tittar på bilderna på min klänning i gallerit att det ska bli kul att se helheten istället för en väldigt fin klänning och en halvdassig brud.

  • Virvel

    blivandefrularsed

    Mina nära och kära har heller ingen aning om hur klänningen ser ut.

    Mamma och pappa har varit här i några dagar och jag frågade mamma om hon ville se klänningen men hon ville hellre vänta tills bröllopet. Fasen, jag som var så sugen på att få ta på mig den igen.

Svar på tråden 080809