Inlägg från: cindell |Visa alla inlägg
  • cindell

    080809

    Hej hej, nu kommer jag också in i gänget.

    Får lite smått panik när jag läser vad ni redan har fått gjort. Shit jag känner mig efter...

    Jag ska också ha borgerlig vigsel utomhus då min b2b inte vill ha något att göra med kyrkan... Men liksom ni är jag nästan mest nervös över hur vädret kommer vara den dagen.

  • cindell

    virvel

    Nja det kan jag väl inte påstå. Men vi funderar på att hyra ett partytak/tält och stolar så spelar det ingen roll om det är spöregn eller stekande sol. Fast å andra sidan så kan man ju eventuellt vara i festlokalen. Den tanken har också slagit mig.

    Den andra saken jag inte riktigt kan lista ut är hur jag och björn ska göra vår entre. Det blir ju inte samma grej som i en kyrka. Hur ska ni göra?

  • cindell

    Virvel

    Men gud jag hade inte en tanke på att tältet skulle kosta så mycket. Undrar om det gör det här hemma också eller om jag har någon jag känner som kan få lite rabatt. Annars är det ju helt uteslutet. Jag är ju inte direkt gjord av pengar som student och allt . Får väl helt enkelt bli blöt om det regnar . Sägs det inte att man får ett lyckligt bröllop när det regnar på bröllopsdagen?

    Musiken har jag lite funderingar över. Jag har fått en tjej rekommenderad men jag vet inte om hon kan spela gitarr. Däremot slog det mig precis att jag har en ex lagkamrat som både kan sjunga och spela gitarr... Hmmmm. Annars har jag även en vän som jag studerar med vars sambo jobbar som trubadur. Så jag har väl några utgångar.

    Kommer ni ta något färdigskrivet "manus" som vigselförrättaren går efter eller kommer ni skriva något eget? Jag vill ju inte direkt att vigseln bara ska ta 5 minuter när det är det första stora jag gör i mitt liv.

  • cindell

    Var hittar ni fina typsnitt? För i mitt program hittar jag ingenting som jag tycker är bra. Eller lämnar ni in det någonstanns för tryckning?

  • cindell

    Jag har också varit inne på www.1001freefonts.com men jag har inte gått igenom den klart än... Det fanns ju en del

    Tack så mycket för era tips. Ska gå in och kolla lite senare.

    Virvel: Ska du ha rosa gerbera i din bukett? Ingen vanlig blomma trodde jag att ha i en brudbukett när jag bestämde mig för gerbera.

  • cindell

    Virvel

    Jag vet inte riktigt men jag tror att det kommer bli mörkt rosa. Har inte varit och tittat än men det känns som att det blir finast till ljusgrönt.

  • cindell

    AoM

    Jag har gått från att inte göra egna trycksaker till att göra egna trycksaker och sedan tillbaka igen.
    Men för tillfället tror jag att det blir att göra dom själv. Det är ju både roligt och så får man dom (förhoppningsvis) så som man vill ha det med färg och form.

    Välkommen till tråden!

  • cindell

    Mummy:

    Hej och välkommen till tråden.

    Angående tärnor så löste jag det så att jag inte har några . Det är jättefint, men då jag har tre bästa vänner och en syster till m2b så kände jag att det blev för många. Du får väl helt enkelt ta den diskussionen med dina systrar. Jag tror att dom förstår om du förklarar.

    Vi kommer också fotografera oss före vigseln. Men jag känner faktiskt som virvel att jag helst skulle vilja att m2b inte såg mig förrän vid vigseln. Men då vi har borgerlig vigsel utomhus så kommer vi nog även åka till vigseln tillsammans. Så det är många traditionella moment som kommer skippas.

  • cindell

    Är det någon som har hittat något roligt att ha med i festprogrammet? Har bara min kusins program att jämföra med och man kan ju inte rippa hela programmet. Några sköna strippar, serier eller något liknande?

Svar på tråden 080809