Inlägg från: blivande fru larsed |Visa alla inlägg
  • blivande fru larsed

    080809

    Hej, är också gärna med här....gifter mig i Lidköping 080809!

    Men jag är inte alls lika långt fram som ni verkar vara. Har så här långt bara bokat kyrka och festlokal. Klänning ska jag börja prova senare i höst, och allt annat funderar jag och min m2b på lite smått..... Känner att det är skönt att det är ett år kvar med tanke på min beslutsångest!

  • blivande fru larsed

    Tack!

    Känner också som Fröken Plommon, om jag bestämmer mig för klänning för tidigt kanske jag ångrar mig. Dessutom har jag bestämt att jag vill gå ner några kilon innan jag börjar prova...

  • blivande fru larsed

    Virvel

    Ja, klart man kommer få sy in klänningen, så sent köper jag den inte.... Men, det är mest för att ha ett mål! Behöver verkligen komma igång med min motion och klänningen har jag som en lite morot!

    Jättefin klänning!!

  • blivande fru larsed

    Fröken Plommon

    Javisst får vi hjälpas åt med klänningsstorleken!! ;)

  • blivande fru larsed

    misstrixie

    Ja, har varit ganska nyttig den här veckan. Flera promenader och bara en liten fika idag hos syrran (även numera kallad toastmadame, frågade henne idag om hon vill ställa upp och hon blev nog lite förvånad verkade det som, och nervös, men hon vande sig snabbt vid tanken och ville veta vad som förväntas av henne). Men jag måste lägga band på mig, mest är det sötsuget som jag har byggt upp senaste halvåret, inte bra....

    Hösten! Verkligen kommit. Var precis ute på en uppfriskande promenad, lite lagom kyligt och vindstilla. Jätteskönt!

  • blivande fru larsed

    Äntligen fredag! Har varit trött i dag så in i bomben....avslutade dock med en mysig räkmiddag och blivande svärföräldrarna.

    misstrixie,

    ja, visst är det skönt att det är så långt kvar till bröllopet, både vad gäller vikt och annan planering

  • blivande fru larsed

    Fröken Plommon

    Hoppas du tog dig igenom natten! Vad jobbar du med?

    Inte ska du ha bröllopspanik! De är ju så långt kvar, du kommer hinna med allt ska du se. Och om allt var fixat nu, vad skulle du då roa dig med resten av året och hela våren, det skulle ju bara bli en enda låååång väntan.... Men det är klart, det är svårt att veta vad som bör göras härnäst och när. Fast jag tror ändå att allt löser sig eftersom =)

  • blivande fru larsed

    misstrixie - hmm, jobbigt det där med vilka man ska bjuda och inte... Vi har bestämt oss att bjuda dom vi umgås med nuförtiden och några av min m2b:s kusiner som han växte upp med. Annars blir det bara våra familjer och vänner. Inga övriga släktingar, det blir för många och det har vi inte budget till. Runt 50 pers räknar vi med. Känns bra!
    Vad gäller barn så ska vi inte bjuda några. Och som det är nu så är det bara min syster som kommer ha ett ettårigt barn nästa sommar, så det är egentligen inte så mycket att tänka på där. Bjud dom ni vill bjuda. Dom namnen som står på inbjudan är dom som är bjudna, det där med att ha "Barn undanbedes" på inbjudan tycker jag inte låter så bra...

  • blivande fru larsed

    Ja, vi har nog tur att ingen av våra vänner har barn än, så vi behöver inte nämna något om det. Det är bara min syster som kommer ha barn då, och jag tvivlar på att hon vill ha med honom/henne (vi vet inte än vad det blir...:)) eftersom hon ska vara toastmadame.

    Virvel - Men, vad jag menar är att om vi skriver Rebecka och Nicklas på inbjudan så är det ju dom som är inbjudna och inga andra (dvs. inga barn), borde det inte räcka? Det är klart, är det många som har barn borde man väl kanske klargöra det på något sätt, att det faktiskt kommer vara en vuxenfest =) Fast ändå, barn undanbedes tycker jag låter lite som husdjur undanbedes...

  • blivande fru larsed

    Fröken Plommon

    jag hoppas också att dom som inte får inbjudan till middagen ändå kommer till kyrkan.

Svar på tråden 080809