Inlägg från: misstrixie |Visa alla inlägg
  • misstrixie

    080809

    Oh, här vill jag också vara med!

  • misstrixie

    Hej girls, hoppas ni har haft en bra dag.

    Bläää, igår fick jag se några foton tagna på mig från i helgen (rykande färska med andra ord) och jag såg meddetsamma att jag måste ha gått upp rätt mycket i vikt. Vägde mig och ja minsann, har gått upp inte ett eller två utan flera kilon. Väger mig inte ofta eftersom jag lätt blir fixerad... men nu insåg jag att så där vill jag INTE se ut på min bröllopsdag! Så nu blir det nyttig mat och träning för min del. Har kickstartat idag och det känns rätt okej faktiskt. Men jag kan nog behöva lite pepp längs vägen så jag hänger på er andra som ska gå ner.

    Känns rätt bra med höstvädret tycker jag, för då känns det mer att Dagen D börjar närma sig! Inte ens ett år kvar!

  • misstrixie

    blivande fru larsed,

    Känner igen det där med sötsuget. Fast jag märker aldrig riktigt av det förrän jag försöker LÅTA BLI sötsakerna.

    Är i alla fall glad att det är så länge till bröllopet och att jag har börjat redan nu, då blir det ingen panik eller osund hetsbantning, ska bara lägga om vanorna lite så ordnar det sig nog.

  • misstrixie

    Jag fick lite panik igår när vi satt och diskuterade gästlistan med mina föräldrar... de ifrågasatte en del saker och plötsligt så började jag också göra det. Typ, vilka kusiner man ska bjuda, vilken åldersgräns som ska gälla för "barn" osv. Nu är jag helt förvirrad. Plus att min m2b plötsligt drog fram ett par (för mig) okända släktingar ur trollkarlshatten som tydligen MÅSTE få komma. Jag skulle gärna bjuda precis alla men listan börjar närma sig 100 pers och det är maxgräns för lokalen...

    Men det får ordna sig. Har i alla fall varit jätteduktig med både mat och träning, alltid något.

  • misstrixie

    Ja, jag måste verkligen tänka igenom det där med gästlistan så att det blir rätt... Vi ska i alla fall skriva något om att det är barnfritt, för säkerhets skull så att ingen missuppfattar. Blir ju lite svårt att säga nej om folk står där på dagen D med sina små älsklingar!

    Hehe, nu är det tråkigt att sitta hemma en lördagkväll framför tv:n och inte ha så mycket som en chokladbit att mumsa på. Karaktären är som svagast i såna lägen.

  • misstrixie

    Ojoj! Vägde mig idag och gissa vad? -1,6 kilo! Hur kan det gå ihop? Måste vara en slump för så mycket kan jag väl inte ha gått ner bara genom att äta rätt och träna i fyra dagar... Men okej, gärna för mig, haha.

  • misstrixie

    Virvel,

    Hihi, det är kanske den friska höstluften som har gjort lilltjejen så morgonpigg. Den senaste veckan har jag vaknat mycket tidigare än jag brukar...

  • misstrixie

    Hm, jag verkar inte kunna ha "misstrixie" längre men detta funkar väl också.

Svar på tråden 080809