• grabba­rna
    Äldre 25 Aug 22:56
    8191 visningar
    53 svar
    53
    8191

    OT!! Hemtjänstpersonal...

    jag gör det vad vill du veta?

  • grabba­rna
    Äldre 26 Aug 16:10
    #0

    du har redan fått bra svar men jag säger det ändå NEEEJ! klart man inte får göra så.

    Vi får inte signera medicinlistan om vi inte uttryckligen sett att vårdtagaren svalt medicinen, ibland ska vi ställa fram medicin som vårdtagaren tar själv men då står det även på listan ställt fram medicin, det är alltså nåt som är bestämt i förväg i samråd med den disktriktsköterska som är medicinskt ansvarig.

    tar inte vårdtagaren sin medicin måste vi rapportera det direkt till distriktsköterskan eller jouren, vi måste allstå ringa och kolla vad gör jag nu?

    hoppas det löser sig, oerhört respektlöst at duscha hemma hos en vårdtagare så gör man bara inte,en rökpaus på balkongen känns dock inte lika allvarligt även om vi sagt till att man (där jag jobbar) inte ens får röka direkt utanför dörren.

  • grabba­rna
    Äldre 27 Aug 13:14
    #0

    jaha ok har han bara tillsyn så var det väl onödigt att röka på balkongen men om dom hade varit där en stund och väntade på att han skulle bli färdig på toa el dyl ser jag inget större fel men det är klart man ska be om lov...

    men jag tycker ändå att du ska bromsa lite vad gäller din upprördhet pga rökning, nämn bara att din pappa inte tycker om att man röker där. för FEL person kan ta det som att ni bara är ute efter att gnälla och då slutar dom lyssna.. det är klart att era känslor ska tas på allvar men tyvärr så funkar det inte alltid så och många chefer är lite flata och törs inte ta tag i saker och tar klagomål personligt så ibland måste man välja sina fighter, koncentrera er hellre på det där med duschandet.

    jag både jobbar inom hemvården och är anhörig till nån med hemvård (dock inte samma som där jag jobbar) så jag har tyvärr stött på både det ena och det andra både vad gäller urusel personal och enhetschefer.

    hoppas ni får ett bra samtal och att dom tar er på allvar. det känns lite som så att dom tror att det inte ska komma fram eftersom din pappa har afasi, personen i fråga skulle garanterat aldrig göra det hos nån som kan pratat för sig det finns stolpskott överallt

  • grabba­rna
    Äldre 31 Aug 09:00
    #0

    hur har det gått?

Svar på tråden OT!! Hemtjänstpersonal...