Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Fejs

    angående viktklubben så tycker jag att den är skitbra...

    Jag använder den att skriva in allt som jag har ätit och får på så sätt total kontroll på antal kalorier jag äter och även hur stor andel kolhydrater resp proteiner och fett jag får i mig och kan jämföra med tallriksmodellen bredvid (den ser ju ut så som den SKA se ut). I början var detta mitt största problem, att få min egen tallrik att se ut som VK:s tallrik men till slut fick man in snitsen på det och då började jag verkligen gå ner i vikt.

    Så sammansättningen på kosten och antalet kalorier är det jag använder viktklubben till. Är kul oxå att skriva in sin vikt varje måndag och se hur diagrammet pekar neråt (när det gör det )

    Tycker inte alls att VK är svårt eller osmidigt...

    Exakt vad är det du har problem med? (obs, jag följer inte deras menyer utan jag lagar egen mat och skriver sedan in allt för att få en uträkning på kalorier etc)

  • Anja 19 juli 2008

    Hallå Annim

    haha jag har ju varit inne och skrivit massor på sommarbrudar 2008

    Nu precis alltså

    Har jobbat så grymt mycket coh så är det visningarna i lägenheten o försäljningen av den som tar så himla mkt energi, så jag har definitivt inte varit inne lika mkt på BT som jag brukar. TRIST!!!

    men jag återkommer ju alltid m full styrka så småningom

    Har inte bara haft en dålig dag tyvärr utan flera dåliga veckor, en jättesvacka. skitjobbigt och man blir så less på sig själv... Gick upp fyra kilo på kuppen...

    Men nu är det nya tag...

    Då ligger vi på samma vikt ungefär, men jag är ju uppe i 85 igen (var nere på 80,5) men startade på 94 kg så jag är oxå nöjd i det stora hela. Vill jättegärna ner till mina ursprungliga 60 kg men är supernöjd om jag går ner till 70 och exakt som du säger så är allt under 70 en enorm bonus!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hej allihop...

    vet ej om någon märkt att jag varit "missing"

    Vårt internet är nere, grrrrr... det är INTE kul!

    Hoppas på att det ska fixa sig snarast!!!

    Annars händer inte så mycket. Jag står stilla viktmässigt men situpsen hjälper, har minskat rätt många cm i mitt midjemått faktiskt, även att vikten står still. MIna bukmuskler var ju sååååååå otränade och slappa efter de sista två graviditeterna så jag hade som en gravidmage kvar för att musklerna buktade utåt. INTE snyggt (när man inte ÄR gravid )

    Har inte läst bakåt och hinner inte det just nu för jag är på jobb ohc har bara en kort rast, men jag hoppas att vårt internet blir fixat snarast så att jag kan hänga här med er.

    Budgivningen på vår lägenhet är snart över. Vi har satt en sluttid till idag kl.12. Den är hittills uppe i 1.140 000 och vi känner oss ganska nöjda men visst hoppas jag att den kommer gå upp till 1.200 000. Jag tror att de två som "slåss" om den kommer att lägga bud i sista minuten. Eller rättare sagt, de som ligger UNDER nu, kommer nog slänga in ett nytt bud precis nån minut i tolv (som på tradera ). Det är iallafall vad jag hoppas.

    Nu är åtminstone vårt bröllop betalt! Vi kommer ju ta 100 000 av dessa pengar till bröllopet! Känns sååå skönt att det är fixat!

    kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    hallå här inne...

    själv har jag gått upp ca 4 kg sen jag skrev in min vikt här sist så jag ligger väl på 85 igen, jag som var nere på 80,5. Trist men jag hittar inte motivationen nånstans just nu.

    Gick ju ner från 94 så jag är ju trots allt fortfarande på minus.

    Tänkte bara berätta att lägenheten är nu såld

    Priset blev i slutänden 1.210 000 kr och igår var vi ute, tog en promenad med barnen till nya radhuset och tittade in genom fönstret. Blev jätteförvånad när jag såg att de hade gjort klart nästan allt... Golven är lagda, tapeterna uppsatta, kakel uppsatt, bänkskivor sitter där de ska och köksskåp och såvidare är på plats. Det enda som fattas är vitvarorna...

    Längtar enormt mkt till den 23 oktober då vi är inbjudna för besiktning av lägenheten, för att kolla så vi godkänner allt, att allt har blivit rätt! SEdan är det ju inflytt den 29 november. Gissa om jag LÄNGTAR!!!

    Imorgon ska jag gå och simma, måste komma igång nu. Ska bli såååå skönt!!!

    kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    Mina mått då jag börjar om från "början" nu. Har ju varit helkass ett långt tag men inser att jag om några månader vill kunna börja prova klänningar!!! Jag MÅSTE alltså ta tag i mig själv och mina puckade vanor NU...

    Vikt: 84 (+3)
    Midja: 94,5 cm (+0,5)

    De andra måtten minns jag faktiskt inte så jag börjar om från början med dem:

    Byst: 109
    Stuss: 115

    Är det någon mer än jag som inte har sin bredaste punkt över stussen utan över HÖFTERNA? Det som putar mest på min rumpa sitter ju mkt lägre än själva höftpartiet (har ganska höga höfter med lovehandles ) och om jag mäter precid på höftbenet där jag är som bredast så är det måttet 118 cm.

  • Anja 19 juli 2008

    GME76

    Tack för dina alltid så peppande, upplyftande och stöttande ord

  • Anja 19 juli 2008

    Det ni beskriver ovan är nog vanligt tror jag! Kanske är det så när man går ner i vikt på ett "bra" sätt. Dvs ändrar i kosten så att man äter bättre och ev rör på sig mer, för då får man ju mer muskler + att det går sakta men blir en mer bestående minskning???

    Jag känner igen det där och det är skitsegt men så plötsligt, brukar ta typ 3-5 veckor för mig så lossnar det, precis som att kroppen tar ett tag på sig att hajja och visa resultat. Har hört många som sagt att de upplevt samma...

    Kruxet är just att INTE ge upp och jag är mästare på att ge upp när det är motigt och inte går tillräckligt snabbt. Hang in there, ge inte upp, man blir så arg på sig själv efteråt.

    massor av stötting-kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    indiebrud

    2.7 kg skulle inte ge resultat på min midja heller. Tänk på att du blir av m fett på HELA kroppen, dvs det kan inte bli många millimeter just på midjan utav 2.7 kg. För mig krävs det nästan 7-8 kg för att de ska börja märkas på midjan. Beror ju säkert på hur "stor" man är oxå.

    2.7 är ett bra resultat trots allt, det går ju neråt

    Dröjer nog inte många kilo förrän det börjar synas på midjemåttet. Mät låren och rumpan och bysten oxå. Bysten brukar vara det ställe som man ser skillnad på först (tyvärr)

    kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    Samos

    Nu vill jag skrika högt!!!!

    jag gick upp 20 jä..la kilo med yasmin. Det tog MÅNGA månader efter att jag slutat innan jag kände igen min ämnesomsättning igen. BAra jag hör ordet yasmin så vill jag skrika.

    Åh vad jag ångrar att jag började äta dem. Suget och hungern var ju enorm och ämnesomsättningen i botten...

    Jag hade gått ner jätte mkt efter sista barnet, började m yasmin och gick upp typ ALLT och lite till...

    Det hemska är att jag inte ens fattade att det var pillren utan fortsatte äta dem i över två år och jag åt som en gris, kunde verkligen inte stå emot det enorma sug jag fick av dem.

    JÄ..la hormonpreparat... Tacka vet jag kopparspiral, är så otroligt glad att jag satte in den

  • Anja 19 juli 2008

    jag är helkass oxå just nu... äter som en gris... har ett sånt där dum-sug så att jag hela tiden vill ha efterätter efter maten (vilket jag tillåtit mig och hela min familj i fyra dagar nu, glass, paj, banan med smält choklad etc you name it)... Finns ingen hejd på det...

    men jag VILL ju inte... mår dåligt redan när jag äter det så jag FATTAR inte varför??? Kan någon förklara varför man gör så mot sig själv????

    Bläääääääää säger jag men imorgon ska jag simma igen och det känns skönt... Nu när jag ÄNTLIGEN efter många år kommit igång m att röra på mig igen så hoppas jag att "duktighetskänslan" ska höjas igen så att jag verkligen hittar DEN DÄR motivationen igen. Jag VET ju att jag kan!

    Så varför ska det vara så jä..la svårt!!??

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??