Inlägg från: Nusse |Visa alla inlägg
  • Nusse

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Ursakta en nasvis fraga, men jag undrar verkligen (har inga barn), gar man upp sa mycket av att fa barn eller gar man upp pga annan livstil, dvs daligt med tid till traning?

  • Nusse

    Hej, jag har suttit och smygläst er tråd, jag hade också tänkt att gå ner några kilon... Eftersom jag vanligtvis brukar vara in good shape ska det nog inte vara så svårt. Vill bara dela med mig av mitt absolut bästa tips för att komma i form (det funkar för mig i alla fall). Springa på band (eller ute förstås) kilon bara rinner av en oavsett kost faktiskt. Jag brukar springa mellan 5 - 10 km, 2 dagar löpning 1 dag vila osv. Detta kan jag varmt rekommendera för att tappa vikt snabbt, helst skulle jag vilja ha ett löpband hemma i vardagsrummet men än så länge får det bli gymmet.

  • Nusse

    Förresten glömde jag att berätta att jag tänkte gå 6 - 7 kg. Jag kickar igång med en detoxkur den 3 december som jag har läst om i Femina. Kuren är inte så mycket för att gå ner i vikt som att rensa ur gifter ur kroppen. En väninna som testat berättade att man känner sig otroligt pigg och fräsch efteråt så jag tänkte det var värt att testa. Tydligen kommer man under tiden kuren pågår bli finning, ilsken trött och lukta illa (eftersom kroppen svettas ut alla gifter) men efter vad jag har hört ska det vara värt det efter att man är klar=) Vi får se vad kollegorna tycker om det...

    Sedan ska jag försöka hålla mig till godis på lördagar, att vara helt utan funkar inte för mig. Annars äter jag ganska nyttigt tycker jag, äter nog egentligen enligt GI eftersom jag tycker om sådan mat bäst, har aldrig gillat skräpmat (förutom godis då).

    Så himla kul att ha några att tjata med och få pepp av, jag har sett att ni presentera resultat, gör ni det någon särskild dag? Man behöver all hjälp med motivation man kan få!

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??