Inlägg från: tobiasochlinda |Visa alla inlägg
  • tobiasochlinda

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    hej jag hittade den här tråden och blev jätteglad! jag ska gifta mig 3 maj och behöver gå ner typ 20 kg! jag började i somras och var jätteduktig i 7 v! gick ner 6 kg! sen blev jag matförgiftat och tappade liksom goet! har ett seriöst sockerberoende och saknar verkligen nån att kämpa tillsammans med! är det nån mer med sockerberoende?? bra tips?

  • tobiasochlinda

    tack för tipsen, jag är gärna med och väger och mäter mig på måndagar, måste verkligen ta tag i hälsan nu innan det går helt överstyr...

    busiga
    jag tror du visst kommer kunna ha den, du kanske inte gått ner för att det som försvunnit i fett kommit i muskler så det gått + - noll... du kanske märker mer resultat nästa vecka! jag tror på dig!

    anja
    låter helt underbart!! vi kommer nog få skjuta på bröllopsresan ett tag... men det gör inget, den som väntar på nåt gott....

  • tobiasochlinda

    jag ska gifta mig 3 maj och får nog lov att sy upp den klänninen jag vill ha, den verkar inte finnas "färdig i butik" och jag vil så gärna göra det nu! men vägrar blankt börja måtta nu!!! hur långt innan bröllopet ska man ha klänningen klar?? undrar hur lång tid det tar att sy upp en klänning??? det är så många frågor, vi har precis bokat och börjat planera, även om vi haft tankarna på bröllop i ett par år..

    samso
    hur långt är det kvar till dagen D för dig??

  • tobiasochlinda

    min sambo har stulit vågen!! måste åka till ÖB tror jag och köpa en egen... han har den i jobbet ibland när dom gjuter och behöver väga blandningarna. men mäta mig ska jag ialafall göra nu...usch vill inte se!! har iallafall klarat mig från godis igår och hittills idag. ska nog göra som du anja att jag tillåter mig att äta godis på lördagar iallafall.

  • tobiasochlinda

    ush ush! våg hann jag inte köpa nån idag, men mätt mig har jag gjort
    b 94
    m 100
    s110

    så jag har iallafall lite å jobba på! ska ta mig till gymmet och få hjälp med magen, jag fick föda mig tjej med oplanerat snitt, så mag formen är ju inte direkt helt sund! ska nog försöka börja simma också, rider och mockar gör jag redan....

    anja vad är det för våg du ha köpt??

    välkommen hedebris och canta!

  • tobiasochlinda

    jag provade gi förut med positivt resultat förutom att jag efter 2 v inte klarade mig utan godis. men jag försöker tänka lite gi överlag. har också funderat på gi viktkoll.

  • tobiasochlinda

    idag åt jag 4 godisar fast jag inte ska.... men jag har iallafall bakat nyttigt bröd med dinkel istället för vete och inget socker... så lite duktig har jag varit också, ska försöka hinna med en kvällspromenad också.

  • tobiasochlinda

    jag har bakat lussebullar med dinkel mjöl istället för vete och utan socker! vart helt ok!

  • tobiasochlinda

    jag har varit på kryssning över helgen och ätit massor av onyttigt och druckit alkohol... så vi får se vad måtten och vågen säger imorgon, desto bättre så dansade jag en hel del också... så förhoppningsvis så har jag bränt endel också. ska ut och lasta av en hövagn nu också så jag kanske kompenserar endel då.

  • tobiasochlinda

    jag har provat gi en gång och tyckte det kändes bra iallafall, sen föll jag i fällan socker igen.... men jag har blivit inspirerad av dig anja och tänker nog prova igen... skulle kännas bra om man tappade alla kilo och dessutom mådde bätte! jag har varit dunder förskyld nu ett tag, jag som tänkt börja gymma.. men det känns som det är smartare att börja gymma när man är feber och snor fri! eller va säger ni :)

  • tobiasochlinda

    samsos07 gud va trist för dig mer kyrkan! hoppas verkligen att det löser sig!

    Busiga va härligt för dig och va kul att få läsa om en som lyckas! det gav mig verkligen inspiration!

    Själv är jag fortfarande dunderförskyld så träningsplanerna ligger lite nere, börjar hosta så revbena nästan går av bara jag funderar på att öka tempot lite, så jag tar det lugt. försöker dock att ändå tänka på vad jag stoppar i mig så förhoppningsvis så ska det väl ge resultat nånting den här veckan.

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??