Inlägg från: Monken |Visa alla inlägg
  • Monken

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Här kommer en till brud som vill vara med! :) Vi gifter oss 7 Juni 2008 och till dess vill jag gå ner till 63 Kg. Typ. Jag började minska i vikt nu i Juli och har lyckats gå ner nästan 3 Kg sedan dess. Jag väger nu 73 Kg och är 168 cm. Vad kul att kämpa tillsammans!!

  • Monken

    Nej, du är inte fel ute. Det är ju realismen i mängd Kg man vill gå ner som räknas. 10-15 Kg är en mycket rimlig viktnedgång på 1 år. Visst kan man absolut självklart gå ner i snabbare takt utan att "banta", utan genom att "bara" lägga om kosten och motionera, men genom att gå ner ca 1 Kg/månad får man en mer hållbar viktnedgång samtidgt som man kan leva. Även om man lyckas lägga om kosten till en mer nyttig än tidigare så måste man ju faktiskt få unna sig det man tycker är gott ibland!

    Måtten är ju det som är vettigast att gå på. Jag vet inte mina mått i cm, men jag har ett par jeans i strl 40, och dem ska jag komma i!

  • Monken

    GME76, stegräknare är bra! Jag har stegräknare och mitt mål är att komma upp i 15000 steg/dag. Det är dock lite svårt att lyckas, jag tror att jag har ribban lite högt. Men man blir peppad att gå fler och fler steg för varje dag som går och minskar på omfånget av bara farten liksom! :)

  • Monken

    Jag försöker äta var 3:e timma, på så sätt blir jag aldrig vrålhungrig, utan ganska lagom hungrig. Det är lite småsvårt dock för jag har ett skiftarbete, men det har fungerat riktigt bra ett tag nu.
    Dessutom går jag av en tunnelbanestation längre bort än jag behöver.
    Alla bäckar små, ellerhur?! :)

  • Monken

    Issm, grömde säga: Starkt jobbat! Att ta bort sockerbitar är ett stort steg ju!

  • Monken

    Absolut :) Allt räknas!
    Själv ligger jag hemma och är sjuk... Har faktikt lyckats med att äta rel. okej trots att kylskåpet är nära och jag tycker synd om mig själv...

  • Monken

    Jag har läst någonstans att torsdagar ska vara bra dagar för vägning, så jag har vägt mig på en torsdag nu under några veckor.

    Jag har just tittat på lite film med min m2b och mumsat popcorn, vilket väl är tillåtet som småätagodis... eller...?

  • Monken

    Jag har försökt med viktklubben i ett par omgångar nu, men inte riktigt lyckats. En kompis till mig har dock lyckats alldeles utmärkt och har gått ner 15 Kg tack vare detta.

    Jag vägde mig i morse och hade gått upp 0,2 Kg. Iofs är det för lite för atat räknas egentligen, man samlar ju på sig lite mer vätska mellan varven. Huvudsaken är ju att jag i alla fall inte gått upp mer på en vecka eftersom jag fortfarande ligger hemma och är förkyld.

  • Monken

    :) GME76, Ja, det är något att se fram emot!! Jag börjar känna mig något bättre och har stora planer på att ta enn liiten promenad senare ikväll.

    Vad är det för bil ni ska kolla på?

  • Monken

    Mmm, snickers är gott!! Man behöver synda lite då och då :)

  • Monken

    Sant, men det är bara att ta tag i det igen efter helgen!

  • Monken

    Hej alla! Nu är jag mindre förkyld, vilket är bra. Vi hade sedan ett tag planerat att en kompis till oss ska komma över på mat & öl. Just öl ska jag väl låta bli dock, har förstått att vitt vin är det man ska inta om man ska minska i omfång (det bästa är ju vatten, men lite tänker jag unnamig!!! :) ). Så nu ska jag precis börja laga ihop en chili. Får se hur bra just vitt vin fungerar med det :) Har köpt en Penfolds Rawson's Retreat Riesling. Tänkte att just den druvan ändå skulle vara bra till kryddstark mat.

    Ha en fantastisk fredagkväll mina kämpande vänner!!

  • Monken

    Hej alla!
    Själv har jag haft en superbra helg må-bra mässigt, mindre bra omfångsmässigt... Vi var dock ute och gick i ca 2 timmar i lördags. Alltid något.

  • Monken

    Anja, välkommen hit! Jag gifter mig också i Juli 2008 men var alldeles välkommen ändå :)

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??