• Fejs

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Jag hakar också på! Vore glad om jag kunde gå ner 10 kg (till 70kg).

  • Fejs

    Nej det är jättesvårt att gå själv! Min blivande drog med mig ut på en promenad och så har vi handlat grönsaker.

  • Fejs

    Egentligen skulle man kanske försöka göra upp en lista på personer som är tänkbara att promenera med och sedan kanske planera veckan genom att boka in den/de.

  • Fejs

    Vart bor ni? Om vi är några i samma städer kanske man kan gå tillsammans? Jag bor i Nkpg.

  • Fejs

    Jag väger 80 kg är 167 cm lång och vill gå ner till 70 kg till en början. Då skulle jag vara nöjd.

    Vi började gå en mil igår kväll, efter ca 7-8 km spöregnade det, gick inte att gå hem så vi fick ringa efter skjuts hem =( Var bara och sätta sig i badet när man kom hem för att tina. Men vi gick ju mer än hälften iaf.

  • Fejs

    Jag hinner inte gå promenad idag, räknas att tvätta? =)

  • Fejs

    Limbolight: Absolut ska du vara det!

    Monken: Hoppas du blir frisk snart! Att vara sjuk är inte roligt. Starkt att du inte har småätit från kylskåpet!

  • Fejs

    Jag har syndat... har ätit snickers =( Är jättetrött, måste packa för imorgon då vi ska på kickoff så jag varken hinner el orkar gå promenad. Får mycket promenad imorgon istället troligtvis.

  • Fejs

    Jo men det är inte lördag och imorgon är det säkert partaj på kickoffen... Jag får väl ta igen det någon dag

  • Fejs

    Usch.. sen kickoffen i fredags har jag blivit lat. Iofs har jag inte mått bra med det är väl kanske ingen ursäkt. Vet inte hur jag ska få igång lusten igen till att gå. Här framöver får jag nog promenera själv då sambon har börjat träna annat i veckorna. De dagar han inte tränar kanske vi kan gå iofs, men vi har nog blivit lite lata de dagarna båda två.
    Just nu är det den där veckan innan då man sucktar efter choklad eller annat gått konstant!

  • Fejs

    Hej!
    Nu är jag på banan igen efter en vecka. Bara att sätta igång imorgon igen. Känns som man tappar precis allt var fjärde (ibland varannan) vecka! Har iaf fått klart hur inbjudningskorten ska se ut efter mycket tandagnissla. Eg ska man väl inte hålla på med sånt under den veckan men med lite hjälp från min m2b så gick det =)

  • Fejs

    Det går fasiken inte att skärpa sig med skräpmat etc! Det är bara veckan innan mensen som det det går för då hatar man sig själv så mycket ändå.
    Jag tycker inte om att laga mat, och det ska jäkligt fort på kvällen för då är man så trött och så ska det smaka bra. Vi brukar göra matlådor en söndag varje månad och då gör vi kanske 6 olika rätter så vi får 40 matlådor så slipper man bry sig resten av månaden, men det går ju inte att göra på kvällarna. Sallad tycker vi om men det är ett pyssel innan man kan äta och så måste man handla typ dagen innan el samma dag så det inte blir förstört. Hittar ingen bra lösning. Borde finnas snabbmatkedjor med olika sallder som är GODA! Fan de som finns smakar ju pecka.

  • Fejs

    Hejsan tjejer!
    Jag har börjat med frukost förra veckan, fil med müsli *stolt*. Jag har varit med i Viktklubben ett bra tag, men alltså jag fattar fortfarande inte hur det fungerar. Är väldigt krångligt om man inte använder deras rätter etc. Sedan tycker jag det är svårt att hitta recept, jag vill iaf se bilder typ som på arlas sida. *suck* kommer nog aldrig börja komma igång med viktklubben när det är så krångligt, ska ju vara skitsmidigt anser jag. Jag ska ha allt enkelt iofs men jag har inte tålamod. Vet faktiskt inte hur jag ska kunna gå ner i vikt när man inte har någon som puschar på heller. Det gick bra ett tag då det var bra väder för då promenerade vi men sen rann det ut i sanden. Någon som har tips? Inte GI och motion bara för jag vill äta kött och jag har ingen att motionera med...

  • Fejs

    Anja: Bor i Norrköping. Tyckerd et kan vara kul och gå på motionsbandet när man väl kommer dit men det är ju det som är det svåra. Tycker det är skitjobbigt att bli svettig! Blir väldigt lätt svettig... beror inte på övervikt utan var sån när jag föddes.

    Jag har svårt att kunna lägga in olika maträtter. Förstår inte riktigt hur man ska göra för att få rätt.
    I lördags gjorde vi 50 matlådor, typ 6-7 olika rätter. Försöker blanda i mkt grönt som morötter i köttfärssåsen och så.

  • Fejs

    Jag och mamma började i torsdags med att gå upp en halvtimme tidigare på morgonen för att hinna promenera! Det verkar som om vi kan få in det i vardagsrutinen! Jippi!!!
    Då har vi det avklarat för dagen, slipper känna skuldkänslor för att man inte hinner/orkar på kvällen.
    Tycker jag hittade en skitbra lösning för min del *glad*

  • Fejs

    weeeee vi gick även idag fast det spöregnade och var kolsvart! =)

  • Fejs

    Hur många situps gör ni då?

    Jag väger typ 79 och har midjemått på 106
    har stl 44 i kläder... skulle vilja ner till 40 i alla fall.

    Tänkte jag ska börja med mina ryggövningar där bla situps ingår. Har ju även börjat promenera på morgonen.
    Borde ta tag i kvällskosten också... blir mkt utemat då, borde ändra det till te och smörgås som förr.

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??