Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Träffas och fika?

    Nu är det bara jag här

  • lillfraggel1

    Gud va kul. Hoppas ni hittar något. Hon gör lite reklam för dig Äntlgien min brud. Hon har ett foto på väggen som du har tagit

  • lillfraggel1

    Jag provade min klänning i dag igen hehe och min tärna provade sin. Jag fick bara en plast garderob med min klänning så jag packade om den i ett påslakan och då måste man ju passa på att prova den. Det är bra att prova den i bland så att man blir riktigt motiverad till att gå ner i vikt

  • lillfraggel1

    Jepp allt passar bra. Va kul att hon är sugen på att dema lite för oss.

  • lillfraggel1

    Hjälp! JAg har lånat 3 skivor med bröllopsmusik från en kompis. Min kära m2b skulle bränna av dem för några månader sedan.... I morgon ska jag träffa den här kompisen så jag frågade T om var alla skivorna var. Han plockade fram alla utom 1. Fodralet finns men inte skivan. Han hittar ingen bränd version av den heller suck. Så det blri till att krypa till korset och berätta om vad som hänt samt leta efter en ny i skivaffären. Jag har letat lite på nätet och den finns inte på biblioteket. Alla andra skivor som jag lånat finns på flera hemsidor + på biblan men inte den som är borta. Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten i kväll. Inte vad jag hade tänkt mig som fredags nöje.

  • lillfraggel1

    Hittade inte skivan. Jag var och köpte en ny åt henne i dag. Den kostade bara 69:- som tur var.

    Jag har varit och kikat runt lite i olika brudbutiker i Stockholm i dag. Jätte trevlig personal men dyrt. Tydligen så tycker butiksägarna att Nixa är ett "billighetsmärke" och rekommenderar andra klänningar men de hyr ut Nixa. Klänningarna kostade mellan 8000 - 20 000. Jag hittade endast en som jag tyckte om och den kostade 15500. De tar 2000 för att sy in och upp klänningarna. I Vittinge kostar det bara ca 200. Tror att det var billigt i Norrtälje med. Tur att man har det klart redan. Så tjejer ni behöver inte leta klänning i Stockholm utan kör på Vittinge eller Norrtälje där priserna är humana. Äntligen min tur - Jag hittade jätte fina korta rosa tärnklänningar på Kungsholmen som kanske skulle kunna falla dig i smaken.

  • lillfraggel1

    Jag hittade tärnklänningarna på Kungsholmen. Det var en ganska stor brudbutik med jätte trevlig personal. Det fanns flera olka korta rosa tärnklänningar.

  • lillfraggel1

    Hej hej! Man tappade lite av intresset för BT när man kom in på hemsidan i dag. Jag håller med dig Äntligen om att Café Linné i tegelbruket ska va bra (reklam hahaaaaa)Jag jobbar inte där och känner ingen som jobbar där men vill ge tips. Jag tror att vi ska beställa tårta därifrån. De är lite dyra men sägs vara bra. Det vi har köpt till jobbet (lunch buffé en gång, tårtor några gånger om året + smörgåsar) har varit jätte bra och jag är ganska kinkig.

  • lillfraggel1

    Har du hittat något mer som du kan låna från dagis? Jag lånar nog skärmaskin och kanske lite mönstersaxar från jobbet hehe. Ljuslyktor ska jag också låna.

Svar på tråden Träffas och fika?