Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Träffas och fika?

    Hör med henne vilka kvällar som skulle kunna passa. Det skulle va toppen om man kunde få testa lite. Jag har tittat på tiaror på nätet men tänkt att de ser ju oftast annorlunda ut på samt i verkligheten.

  • lillfraggel1

    Jag har lite spaning på vinröda rosenblat på köp och sälj men det finns ju bara rosa haha... Det är nog så att du äntligen min tur får leta saker åt mig och jag åt dig för vi hittar tydligen mest grejer som passar den andres bröllop. Det är många som har haft rosa som tema så det kan nog dyka upp en rosa väst och plastrong snart. Be killen prova så att du är redo om det kommer ut någon.

  • lillfraggel1

    Det känns jätte bra med klänningen (T har inte sett den men vet vilken det är). I dag har vi firat förlovningsdag med att gå på sound of music och därefter libanesisk middag. Han blev jätte glad åt skorna men de var förstora. Jag får prova att lägga i sulor annars kanske det är någon här som är intresserad av dem
    Är det någon som har nappat på att köpa tidningarna? Om inte så kopierar jag gärna några sidor från den där som vi tittade i, i Norrtälje.

  • lillfraggel1

    God morgon! Jag kanske kan svänga förbi dig någon dag och låna den till jobbet. När ni åker till Vittinge för att prova tänk på att ha mycket gått om tid. Första gången var jag där i 3h och det räckte nästan inte. Andra gången vara jag där i 2h och då provade jag bara 3 klänningar lite snabbt och skrev sedan alla papper och betalade.

  • lillfraggel1

    Visste ni att det har varit bröllopsmässa i Uppsala på slottet för 2veckor sedan? Jag hade totalt missat det. Fikc höra det nrä jag va in på aftersix.

  • lillfraggel1

    Va bra för det är lite för tyst här på vår sida tycker jag.

  • lillfraggel1

    jag med blev lite irriterad. Jag trodde att man hade full koll när man hängde här jämt + har googlat på mässor.... Tydligen kan man missa sådant. Har ni ringt och bokat någon tid till Vittinge?

  • lillfraggel1

    Hon har öppet hur länge som helst. Det är inga problem att åka dit på helgen för hon tar inga andra om man har bokat tid och alla måste boka. Om ni behöver smakråd eller hjälp med att hitta så hänger jag gärna med hehe

Svar på tråden Träffas och fika?