• åsita

    Träffas och fika?

    Tjena!

    Jag ska göra som Thali82 och gifta mig om en månad. I gamla uppsala kyrka för den är så otroligt vacker!

  • åsita

    Vi bokade kyrkan i mellandagarna förra året, och då fanns det bara två datum kvar i september. Men jag är jätteglad över att vi bokade den 22, september är en så otroligt vacker månad.

    Vi kommer inte att ha festen i gamlis, utan våra gäster kommer att bli transporterade med veteranbussar till årsta, och där står Lennakatten och väntar på oss för vidare transport ut till Länna Gård. Vi har en tidig vigsel som ni förstår, ftersom det är lite transport sedan. Men jag tror nog att det kommer att bli jättebra!

  • åsita

    Jajamensann den går att hyrs. Inte är det gratis men å andra sidan så blir det ju en upplevelse som inte så många andra har gjort på ett bröllop. Jag är lite så, ska alltid gra tvärtemot vad alla andra gör.

  • åsita

    Jag har massor av tips om ni vill gifta er i uppsalatrakten, säg till bara så hoppas jag att jag kan hjälpa till.

  • åsita

    Du kaninen, du får nog vara lite mer specifik än så, jag kan ju inte stta uppe hela natten och skriva tips!

  • åsita

    Vi kommer att bli 65 gäster, tycker att det känns alldeles lagom. Det kommer folk från världens alla hörn till bröllopet, så för dem blir det ju verkligen exotiskt med att åka Lennakatten.

    Först tänkte vi ta catering från caijsas kök, men nu blir det min svärmor som får stå för detta. Och jag lovar, jag har verkligen förökt att få henne att INTE göra detta. Men hon vsäger att hon vill, och i ärlighetens namn så är hon otroligt duktig på att laga mat.

    Sitter just nu och funderar på om jag ska köpa ljuslyktor som vi kan skicka upp i luften i stället för fyrverkerier.

  • åsita

    Fru i september

    Hur går det för er då? Hur har ni fixat det med musik i kyrkan och med kantor? Det är just nu vårt största problem, kantorn har inte hört av sig så vi vet inte ens om han/hon KAN spela de låtar som vi vill ha. Börjar kännas lite jobbigt med det faktiskt.

  • åsita

    Jag lämnade in min förlovningsring igår, den ska sättas ihop med vigselringen. SÅ jag kan lova att det känns konstigt nu...

    Hur har ni tänkt med blommor och dekorationer och sånt? Förrästen, hur är din klänning?

  • åsita

    lillfraggel

    Jag ska göra både smink och hår på mis stockholm som ligger på vaksalagatan. Det kostar 1500 kronor inräknat med prov såklart. Jag har kort hår och ska göra en 20-talsfrisyr. Vet inte om det är dyrt eller inte...

    Fru i september

    Vi har valt vitt, grönt och silver. Svärmor är ju hur go som helst så hon vill fixa dukar oxa. Och min mamma ska göra min brudbukett, hon är jätteduktig på att binda blommor. Det blir en överraskning för mig vilka blommor det blir, men mamma känner ju mig och jag litar på henne. Jag har sagt vad jag absolut inte vill ha i brudbuketten, och vadjag tycker är fint.

    Jag måste ålla med dig om att kallor är jättevackert!

  • åsita

    Min klänning är en Maggie Sottero från kina, kommer tyvärr inte ihå vad modellen heter. Men den är väldigt vacker i alla fall. Min m2bs kläder är toktuffa grejer från Lars Wallin (känns ju lite konstigt att hans grejer kostade mer än mina....)

    Behöver du verkligen ett helt smyckesset om klänningen din är så smyckad i sig? Det kanske räcker med örhängen, eller vad tycker du själv?

  • åsita

    Så med andra ord så menar fru i september att den 22/9 är ett populärt datu? Det är ju klart, har oxå märkt det eftersom det kommer att vara ett gäng vigslar i gamlis samma dag... värsta Las Vegas känslan...en in en ut en in en ut...

  • åsita

    Jag vet att jag har jättetur med min familj, och jag är otroligt tacksam för det.Det är rätt så skönt med all hjälp, bor själv i sthlm, så det kan bli lite klurigt att fixa ibland.

    Jag har bara varit på ett riktigt stort kyrkobröllop, så jag vill väl inte påstå att jag är van direkt. Men man gör ju sitt bästa!

Svar på tråden Träffas och fika?