Inlägg från: fru i september |Visa alla inlägg
  • fru i september

    Träffas och fika?

    halloj, här e en till uppsala brud ( som dessutom oxå gifter sig den 22sept i år) jag kan inte fatta att det bara e en månad kvar....IDAG!!! Hjälp, både super kul och lite stressigt med allt som e kvar!!, hur går det för er i planeringarna?

  • fru i september

    åsita: Jag gifter mig i Vängekyrka, en liten bit utanför uppsala, vi e båda sålda på gamliskyrkan men har nyligen flyttat till skogstibble och då festen hålls i ålandsbygdegård blev det enklare med vänge kyrka, och för varje gång jag åker förbi den och går in i den blir den bara finare och finare i min ögon

  • fru i september

    hur många har ni bjudit? har ni mycket kvar att planera?

  • fru i september

    åh vad härligt det låter!!!!

    vi har samma antal gäster där ca 10st kommer från finland o resten härifrån, vi kommer att ha buffé med kallskuret och vi fixar allt själva, men har serveringspersonal på själva dagen D.
    Våra ringar kom igår och nu sitter vi bara och tittar på dem och längtar.....

  • fru i september

    vi har lila tema efter brudtärnans klänning, så det blir vita dukar på borden med lila "löpare", lila servetter, lila ljushållare med vit dekorsten i samt värmeljus.

    Min klänning är en nixa 7522, halterneck. jag har lite svårt att hitta ett bra smyckeset till klänningen då den har en strass brosch mellan brösten.

    Håret fixar jag hos katarina på hårateljen, och blommorna blir hos björksblommor, det lutar åt kallor som huvudblomma, men allt e inte bestämt jag ska dit den 27aug för att bestämma.

    Hur ser din klänning ut? blommor? hår?

  • fru i september

    åsits: oj jag menade så klart inte att det lät härligt med kantorn, utan med ljuslyktorna!!!

    vi har solist som spelar elpiano i kyrkan så kantorn ska spela hederliga in och utgångsmarchen bara och visserligen har vi inte haft kontakt om det men det borde ju inte vara problem

  • fru i september

    jag betalar 3000:- för ett "lyxbröllopspaket" då ingår 4 ggr á 1 timme provuppsättning+sminkning, på dagen D ingår champagne jordgubbar choklad och lunch samt hår och smink.

    blommor har jag inget pris på än med ca 2500:- hade jag själv tänkt att lägga ner och enligt floristen som lyssnade på mina önskemål skulle det inte bli några problem.

  • fru i september

    Liten kanin: Ja det e både smink och hår plus att hon piffar till brudgummen lite, typ klipper bort lite nackhår, fixar knapphålsblomman och så och visar hur jag ska hålla min brudbukett och sånt.

    Jag har inte bestämt om jag ska ha lös hår har min första tid bokad den 27 aug så vi får se då

    Jag bokade ca 2månader innan (alltså för en månads sen) och det var helt ok, men fick senare höra att en annan tjej ringt 30min senare och oxå ville ha tid 22 september, kaatrina tar två brudar samtidigt men inte mer så har man ett populärt datum får man nog vara ute i god tid
  • fru i september

    åsita: jag trodde inte att det va så populärt (om man jämför med 070707 då det var typ 6mån förbehåll ) men har hittat fler och fler med samma datum!(den 22:a alltså) och det e ju super kul!!!!

    har ni en speciell anledning till detta datum?

  • fru i september

    åsita: nä jag tror faktiskt att jag inte kommer att ha halsband. endast örhängen och kanske smycke i håret

  • fru i september

    lillfraggel: visst känns det kul att fira årsdag med bröllop!!!

    jo vi har ett s.k. budgetbröllop och dessutom e det ju skiiit kul att pussla lite

    komer lägga ut mer bilder med tex sanden i och sånt senare.

  • fru i september

    jag lovar att säga till när fler bilder kommer men det är ju inte meningen att ta upp astrid2009:s tråd, kanske ska skapa en ny? vi kanske kan utbyta "budget tips" lillfraggel?

  • fru i september

    Liten kanin: kom ju på att det även ingår att frisören tar en fotoserie under hela make overn som man får på cd, digitalt alla bilder

    självklart kommer uppdateringar!!

  • fru i september

    Ja visst hoppas vi på fint väder!!!!

    Jag håller på för fullt nu och skriver ut festprogram......många sidor blir det

    imorgon ska jag börja sy löpare till borden.(med lite hjälp av svärmor)

    Pratade med en av mina anställda i dag (det e hennes sambo som ska viga oss) och hon sa att han skulle ringa mig ikväll för att tala om detaljer och ev. övning....spännande!!!!

    just nu surfar jag för fullt efter brudbuketter eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig, men det lutar åt en bukett med kallor som mera "ligger" på armen än hålls framför sig.

  • fru i september

    weeiiiii!!!

    e på så bra humör, solosången i kyrkan löste sig i morse, helt perfekt.

    var och gjorde en provuppsättning hos frissan och det blev så rackans bra!!

    gick vidare till blomsteraffären med noll ideer i huvudet och gick därifrån helt klar med brudbukett tärnbukett knapphålsblomma och bordsdekorationer och dessutom superbilligt!!

    åkte vidare till fotoaffären och hämtade beställningen på bilderna till min m2b:s secret box(som jag och en vännina tagit tillsammans en vinkväll)och de var bara såååå läckra! ja inte kan det bli bättre!!

  • fru i september

    lillfraggel:
    det blev björksblommor, hade som skrivet inga som helst ideér, bara ett visst hum om vad jag gillar, men linda som hjälpte mig var helt underbar och la verkligen ner tid på att förklara och ge "bilder" i huvudet.

    det blev tillslut: brudbukett, 6 stora lila rosor kantade med vita kryssantemun, lite grönt och texasgräs som korsar över med några pärlor, tärnbukett med tre lila rosor+grönt, knapphålsblomma bestman en lila ros+grönt, brudgummens knapphålsblomma med lila ros, vit kryss+grönt samt ca 6 kvistar lila kryssantemun som jag ska ha flytande i vatten som bordsdekoration, allt det för 1300:- jag var helnöjd, man får ju tänka på jobbet de lägger ner för att göra buketterna!

    jag kan varmt rekommendera att göra boxen själv, dels kom jag och tärnan lite närmare(om det nu e möjligt ) men oxå att man vågar lite mer, jag hade köpt dels en jätte fräck gul body på internet med läder och så och dels ett romantisk rosa set, sen köpte jag ett tio pack gula rosor som vi la ut på ett vitt resp svart lakan och så lekte vi bara massor , min favorit bild blev med mig när jag håller en ros i munnen, den gjorde jag förstoring på.

    eftersom vi inte har bredband kunde jag inte skicka efter bilderna, och det kändes fruktansvärt att lämna in dem på skiva, men tjejen i kassan var vansinningt proffessionell (och tro mig det finns nog inget de INTE sett)och hjälpte mig med ett par röda ögon red. hon frågade först om hon skulle vända bort huvudet men jag sa att det va ok och hon berömde bilderna!!
    och definitivt ett spar tips!! ca 25 bilder (+ att man kan sitta hemma i lugn och ro och välja bilder) + 3 förstoringar + snyggt album= ca 300:- helt klart värt det

  • fru i september

    thalia82 jag tycker inte buketterna ska vara lika, utan mer följa tärnan i sig, ta med dig foto på klänningarna och tärnorna till floristen så kommer hon/han säkert med massa bra förslag

Svar på tråden Träffas och fika?